Δεν έχω πάει αλλά μου λέει ότι είναι τίγκα στη Σερβία, Ρωσία κλπ.
< >
.
Εξευτελιστικα φτηνή η διαμονή εκεί σε δωμάτια και ξενοδοχεία.
Ελπίζω να βγει κάτι θετικό στο τέλος της σεζόν...
Υγ. Παρεμπιπτόντως έχει αρχίσει να δημιουργείται μια μικρή τάση για αγορές μικρών διαμερισματων σε Χαλκιδική και Πιερία από Βαλκάνιους, εκεί στα 30 με 40κ. Μικρή μεν αλλά αναμένεται να μεγαλώσει.
< A3003 >
όλα κλεισμένα τον Αύγουστο
When the going gets tough, the tough get going
< A3003 >
Φυσικα εχει και πολλούς που θα μείνουν σε 50 ευρω τη μέρα, θα κανουν μπανιο με δική τους ομπρέλα και φαγητά, και θα φάνε ένα πιτόγυρο 3 ευρω ο καθένας ολη μερα (ο,τι και πολλοί Έλληνες δηλαδη).
Sent >
Μονο Σερβους ομως και κανα δυο αυτοκινητα με ρουμανικες και κανα δυο με τουρκικες πινακιδες. Ισως εξαρταται απο τον προορισμο αλλα απ'οτι μου ειπαν οι μαγαζατορες ειναι καλοι πελατες. Οπως και οι Ελληνες ακομα οι οποιοι παραμενουν απο τους καλυτερους ισως με τους Ιταλους λιγο παραπανω.
Κι αυτο γιατι οταν βγαινουν, τρωνε, πινουν και ξοδευουν ακομα και στο σουπερ μαρκετ χωρις προγραμμα.
Γερμανοι, Αυστριακοι που το Πηλιο εχει απειρους παπαλα. Βγαινουν προγραμματισμενα και ο κοσμος να γυρισει αναποδα θα καταναλωσουν αυτο που εχουν προγραμματισει.
Ακομα και στο σουπερ μαρκετ θα μπουνε θα περιμενουν στο ταμειο πεντε λεπτα, θα παρουν μια παγωμενη μπυρα απο το ψυγειο γιατι ειναι φθηνοτερη εικοσι λεπτα απο το περιπτερο. Ανεξαρτητα αν μεχρι να βγουνε απο το σουπερ μαρκετ θα εχει γινει κατουρο....
Η χαρακτηριστικο πολυ στο μαναβικο μετρανε κεφαλια και φρουτο. Ξερω γω ο μπαμπας τρωει μηλο, παιρνουν ενα μηλο, η μαμα σταφυλια παιρνει ενα τσακπακι, ο γιος ροδακινο παιρνουν ενα ροδακινο, η κορη βανιλια παιρνουν μια βανιλια.
R21
elteo έγραψε:Αυτούς που βλέπω εγώ δεν μου μοιάζουν για του σακκιδιου. Έχω δει όλα τα τελευταία μοντέλα της premium γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. SRB, MK, BGμε αντίστοιχες σλαβοφατσες.
επειδή το έχουμε ξανασυζητήσει, η Λευκάδα τα τελευταία χρόνια γέμισε απο Ρουμάνους οι οποιοι σκάγανε με διαστημικά αμάξια, τόσο που να λές, τί διαολο ήρθε η ανάπτυξη, έσκασε μύτη η τοπική μαφία ή ζουνε μέρες ΠΑΣΟΚ?
Μέχρι που ένας βενζινάς φίλος ρώτησε και έμαθε ότι ΟΛΑ αυτά ειναι νοικιασμένα για να κατέβουν διακοπές, σε στυλ αυτοκινητοδιακοποδάνειο.
Πίσω Ρουμανία, μπορεί να μην έχει ούτε ποδήλατο