Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#425473 Ελπιζω τα κρεατα που εβγαιναν απο φορτηγο ψυγειο και φορτωνοταν στο πορτμπαγκαζ οπελ κορσα (παρκαρισμενα κωλο κωλο) στις 6 το απογευμα χθες να πηγαν κατευθειαν για ψησιμο. Αλλιως, immodium. :s_roses

Α, και γειασαν του οδηγου του Οπελ που λυπηθηκε τα ψαρακια και τους πεταξε μια ναυλον σακουλα γεματη εντοσθια(;), κεφαλια (;) (απο αυτες με το χοντρο πλαστικο, μην τριφτει και γεμισει ο τοπος πλαστικο) δεμενη στο λαιμο (εμ πως, να μαθουν να κερδιζουν το φαγητο τους). Κριμα που δεν εφτασε ποτε στη θαλασσα και σταθηκε καπου στο γκρεμο. :(
Άβαταρ μέλους
By elvet
g8777 έγραψε:Ελπιζω τα κρεατα που εβγαιναν απο φορτηγο ψυγειο και φορτωνοταν στο πορτμπαγκαζ οπελ κορσα (παρκαρισμενα κωλο κωλο) στις 6 το απογευμα χθες να πηγαν κατευθειαν για ψησιμο. Αλλιως, immodium. :s_roses

Α, και γειασαν του οδηγου του Οπελ που λυπηθηκε τα ψαρακια και τους πεταξε μια ναυλον σακουλα γεματη εντοσθια(;), κεφαλια (;) (απο αυτες με το χοντρο πλαστικο, μην τριφτει και γεμισει ο τοπος πλαστικο) δεμενη στο λαιμο (εμ πως, να μαθουν να κερδιζουν το φαγητο τους). Κριμα που δεν εφτασε ποτε στη θαλασσα και σταθηκε καπου στο γκρεμο. :(

Είχα πετύχει κι εγώ ένα τέτοιο στην εθνική οδό, αλλά η φωτογραφία ήταν θολή. Corsa C λευκό και πινακίδες ΗΜΧ-... και τα κρέατα χύμα μέχρι το πίσω παρμπρίζ
Άβαταρ μέλους
By ambient
#426249 Αχ αυτά τα φανάρια στη Λ.Μαραθώνος :inlove: πόσο λατρεύω που δε συγχρονίζουν.
Εάν για κάποιο λόγο θα έπρεπε να περνάω κάθε μέρα από εκεί, θα είχα καταλήξει νευρωτικός.
Άβαταρ μέλους
By markvag
ambient έγραψε:Αχ αυτά τα φανάρια στη Λ.Μαραθώνος :inlove: πόσο λατρεύω που δε συγχρονίζουν.
Εάν για κάποιο λόγο θα έπρεπε να περνάω κάθε μέρα από εκεί, θα είχα καταλήξει νευρωτικός.

Ιστορία μου αμαρτία μου... σε όλους σχεδόν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Ο συγχρονισμός των φαναριών θα έλεγα ότι είναι ανύπαρκτος αν δεν ήταν ακριβώς αυτός που χρειάζεται για να σου σπάσει τα νεύρα, ακόμα κι αν έχεις καταπιεί κανα τρικιλο ψυχοφάρμακα... :s_mad :s_mad
Άβαταρ μέλους
By edmond
markvag έγραψε:
ambient έγραψε:Αχ αυτά τα φανάρια στη Λ.Μαραθώνος :inlove: πόσο λατρεύω που δε συγχρονίζουν.

Ιστορία μου αμαρτία μου... σε όλους σχεδόν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Ο συγχρονισμός των φαναριών θα έλεγα ότι είναι ανύπαρκτος αν δεν ήταν ακριβώς αυτός που χρειάζεται για να σου σπάσει τα νεύρα, ακόμα κι αν έχεις καταπιεί κανα τρικιλο ψυχοφάρμακα... :s_mad :s_mad

Τς τς...
60 φανάρια έχει όλα κι όλα να πας απο Λαδάδικα μέχρι να βγείς στο ΙΚΕΑ. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By elteo
skous έγραψε:
224v έγραψε:Απο Ραφήνα ειναι 31!!!! Απο Ν. Μάκρη μέχρι διασταύρωση για Σπάτα 60!!!!

Δεν παίζει

< >

Γιατί σου κάνει εντύπωση; Ανά 500μ σταματάμε.
Άβαταρ μέλους
By skous
#426740 Υπερβολές!

Το μόνο προβλημα υπάρχει στην Παλλήνη και στην Ν. Μάκρη (άντε και λίγο στο πικέρμι), γιατί τα ΖΩΑ παρκάρουν στον δρόμο και πιάνουν 1 απο τις 2 λωρίδες.
Κατα τα άλλα, μια χαρά είναι η ροή στον δρόμο αυτό (τον κάνω.... ΠΟΛΥ συχνά)
Άβαταρ μέλους
By 224v
#426754 Προσωπικά δεν αγοράζω ποτε απο αυτά τα μαγαζιά γιατί τότε που την έφτιαξαν την Μαραθωνος, δεν άφησαν να περνάει έξω απο την Παλλήνη για να εχουν πελατεια. ουστ!!!. Δηλαδή στο φανάρι που ήταν το κτήριο Κοσκωτα δεν σε πιάνει? Στο φανάρι αμέσως μετά τη Ραφήνα δεν!!!!?. Τα τέσσερα της Β. Μάκρης τα περνάς χωρίς σταμάτημα?.