Δεν είναι τυχαίο ότι γίνονται πράγματα στον ανεπτυγμένο κόσμο και στην Ελλάδα έρχονται μετά από ΧΧΧ χρόνια?
Έτσι και το τσιγάρο. Κάποια στιγμή θα έρθει η "αλλαγή"
Tapatalk & XT1068
kyr80 έγραψε:Οι αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα μετά το τελευταίο τσιγάρο σε αριθμούς - See more at: http://www.huffingtonpost.gr/2014/11/22 ... OH74L.dpuf
Πολυ παλιο.
italakias έγραψε:kyr80 έγραψε:Οι αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα μετά το τελευταίο τσιγάρο σε αριθμούς - See more at: http://www.huffingtonpost.gr/2014/11/22 ... OH74L.dpuf
Πολυ παλιο.
Ναι, και;
Hellenic tifosi έγραψε:Την περασμένη εβδομάδα ήμουν για 5 μέρες στη Γερμανία. Καπνίζουν απίστευτα πολύ, όμως ΜΟΝΟ έξω! Σε κανένα απολύτως μαγαζί δεν υπάρχει ούτε υποψία τσιγαρου, και βλέπεις μέσα στο ψοφόκρυο κόσμο να βγαίνει έξω για το τσιγαράκι του.
Φλωροι...
Καλα τα εν λογω μαγαζια δεν εχουν κλεισει;
Hellenic tifosi έγραψε:Την περασμένη εβδομάδα ήμουν για 5 μέρες στη Γερμανία. Καπνίζουν απίστευτα πολύ, όμως ΜΟΝΟ έξω! Σε κανένα απολύτως μαγαζί δεν υπάρχει ούτε υποψία τσιγαρου, και βλέπεις μέσα στο ψοφόκρυο κόσμο να βγαίνει έξω για το τσιγαράκι του.
Πάντα είχα την εξής βλακώδη απορία: είσαι στο μαγαζί του kyr80 για παράδειγμα, με την παρέα σου (4 άτομα σύνολο όλοι καπνιστές) και τρώτε/πίνετε ποτά whatever. Σε κάποια φάση θέλετε να κάνετε τσιγάρο. Δε λέει να χαλάσει η παρέα και η κουβέντα, οπότε αποφασίζετε να βγείτε όλοι μαζί έξω για τσιγάρο. Σηκώνεστε φοράτε τα πανωφόρια σας, παίρνετε τα προσωπικά σας αντικείμενα (τσάντες, τσαντάκια, πορτοφόλια, ταμπακιέρες και ότι άλλο έχετε) και βγαίνετε έξω. Τι κάνει ο kyr80 ή ο υπεύθυνος του μαγαζιού εκείνη την ώρα; Έρχεται και σας ζητάει τον λόγο που φεύγετε χωρίς να πληρώσετε; Παρακολουθεί διακριτικά τις κινήσεις σας ενώ τον έχουν ζώσει τα φίδια μήπως είστε αμακατζήδες και περιμένει να δει πόσο και αν απομακρυνθείτε από το μαγαζί και ύστερα τρέχει να σας ζητήσει το λόγο;
Tapatalk & XT1068
Scotch έγραψε:Απλό. Βγαίνετε εκ περιτροπής να κάνετε την ανάγκη σας και ξαναμπαίνετε :D
Tapatalk & XT1068
E χαίρω πολύ. Το θέμα είναι να μη χαλάει η παρέα. Αν πεις ότι το τσιγάρο κρατάει 8 λεπτά, και θέλεις να κάνεις ένα κάθε μισή ώρα, τότε μόνιμα κάποιος θα λείπει από το τραπέζι. Οπότε πας σε ένα μαγαζί που επιτρέπεται (που δεν εφαρμόζεται η απαγόρευση δλδ) ή στο σπίτι και τελειώνει η υπόθεση.
Αν είστε 2 άτομα, με τον κολλητό ή με τη γκόμενα και αν υποθέσουμε πάλι ότι κάνεις ένα τσιγάρο κάθε μισή ώρα, τότε για κάθε ώρα που διαρκεί η έξοδος βλέπεστε κάτω από μισή ώρα.
Τραγικό.
Bayern7 έγραψε:...και θέλεις να κάνεις ένα κάθε μισή ώρα...
Νομίζω εδώ κρύβεται η απάντηση

Tapatalk & XT1068
KiloMeater έγραψε:Πάτε και τουαλέτα μαζί, για να μη χαλάσει η παρέα;
Οι γυναίκες ναι.
Πετάς την μπάλα στην εξέδρα, αλλά οκ θα σου απαντήσω.
Τουαλέτα σε μια έξοδο 4 ωρών θα πας μια φορά και αν. Η οποία να κρατήσει max 5 λεπτά. Αν μάλιστα δεν είσαι σε κάποιο γαμωμάγαζο που χρειάζεται να πετάξεις πάνω από τα στριμωγμένα τραπέζια και σταντ για να φτάσεις στην τουαλέτα, η διαδικασία κρατάει 3-4 λεπτά και γίνεται μια φορά στην διάρκεια της εξόδου.
Καμία σχέση λοιπόν με κάτι που γίνεται τουλάχιστον 2 φορές την ώρα και διαρκεί κανα δεκάλεπτο.
Scotch έγραψε:Bayern7 έγραψε:...και θέλεις να κάνεις ένα κάθε μισή ώρα...
Νομίζω εδώ κρύβεται η απάντηση
Tapatalk & XT1068
Νομίζω είναι λογική η συχνότητα που έβαλα για έναν μέσο καπνιστή τα 2 τσιγάρα σε μια ώρα.
Εγώ ας πούμε κάνω περισσότερα όταν πίνω αλκοόλ/καφέ.
Μη μιλήσουμε για τον ιταλάκια.