Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Dodger
Thomas_C200K έγραψε:Δεν κοιτάς επίσης το Skoda Kodiaq :inlove: που το έχω στην καρδιά μου?

Πήγα το είδα για την αδερφή μου, κτήνος. Πολύ μΕ άρεσε.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Dodger έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:Δεν κοιτάς επίσης το Skoda Kodiaq :inlove: που το έχω στην καρδιά μου?

Πήγα το είδα για την αδερφή μου, κτήνος. Πολύ μΕ άρεσε.

Είναι τολμώ να πώ πάρα πολύ καλό :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
JasonLouk έγραψε:Αφού δεν είναι πως να το κάνουμε.

< >

Αν δεν με γουστάρεις δεν με διαβάζεις. Δεν βλέπω τον λόγο να ζορίζεσαι.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#425813 Γενικά take a chill pill. Δεν είπα πουθενά ότι ζορίζομαι. Σε forum είσαι, μάθε να αντέχεις το οποίο trollαρισμα.

< >
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
JasonLouk έγραψε:Γενικά take a chill pill. Δεν είπα πουθενά ότι ζορίζομαι. Σε forum είσαι, μάθε να αντέχεις το οποίο trollαρισμα.

< >

Τρολλάρισμα θα ανεχθώ από συνφορουμίτη και οχι από moderator. Yποτίθεται ότι ο ρόλος του mod είναι συγκεκριμμένος συμμετέχει αλλά εφαρμόζει και σέβεται τους κανόνες*. Και στο κάτω κάτω γιατί να το ανεχθώ ?
*Αν έχω άδικο στον ρόλο του μοντ πες το μου.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#425828 Έλα χαλαρώστε ...
η αλήθεια ειναι οτι ο γράφεις λόγος εύκολα παρεξηγείτε .
Είμαι σίγουρος οτι αν βρεθείτε απο κοντά , ειναι πιο εύκολο να δεχτείτε πειράγματα .
Η πολύ εξοικείωση με τα φόρουμ πολλές φορές , δίνει τον αέρα του πειράγματος .
Μην τα περνετε σοβαρά αυτά .
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#425829 Το kodiaq πολύ επιβλητικό θα έλεγα ... αλλα αν έπαιρνα καποιο θα ήταν αυτόματο τετρακίνητο κ αυτο ξεπερνάει τα 30000 ευρώ ...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#425831 Οποιοδήποτε suv σε σοβαρή έκδοση εξοπλισμού, τετρακίνητο, αυτόματο πάει πάνω αππ 30κ δυστυχώς. Το έψαξα πρόσφατα για γνωστούς.

Το καινούργιο το Kuga?

< >
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#425931 Το kuga μου αρεσει πολύ αλλα δεν ειναι λίγο παλια πλατφόρμα ;

Το kodiaq των φωτο έχει όλα τα καλούδια , κ κάπως έτσι θα ήθελα να ειναι ενα οικογενειακό μου αυτοκινητο .... αλλα ξεφεύγει ... κατι σε μεταχειρισμένο ( να τα έχει πληρώσει ο προηγούμενος :innocent: )
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Scotch έγραψε:
vagmag έγραψε:Lexus RX400 2008 https://www.car.gr/10167870-lexus-rx-400 ( τι ετήσια έξοδα έχει ; έχει κάποια έκπτωση λόγω υβριδικού ; )

Τα τέλη κυκλοφορίας υπολογίζονται στο 60% των συμβατικών. Για το lexus του link είναι 690 € (1.150 € χ 60%).
Η συντήρησή του, αν επαληθευτεί στην πράξη η αξιοπιστία του, θεωρώ πως κυμαίνεται σε λογικά, για την κατηγορία, επίπεδα.
Αυτό (https://www.car.gr/10467539-lexus-rx-400) φαίνεται συμπαθητικό (έχει και οροφή). (το αέριο να μην είχε...)

< >

Θα μπορούσες να μου πεις αυτά που για εσένα αποτελούν μειονεκτήματα απο το RX ;
Ξέρω οτι καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις κ προτεραιότητες αλλα μια εικόνα πάντα βοηθάει .