Forum για τη Formula 1

Α)Ποιος θελετε να παρει τον τιτλο?Β)Ποιος πιστευετε θα παρει τον τιτλο?

16
14%
16
14%
14
12%
14
12%
24
21%
24
21%
4
3%
4
3%
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
mikeerfol έγραψε:Οι αεροτομές ήταν διαφορετικές και γι'αυτό εκκίνησαν από το pitlane.

OK. Οπότε |λογοκρισία| λέγανε οι ΟΤΕτζήδες. (το πιασες μικέ; )
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#42576 Άξιος πρωταθλητής για το 2014 ο Hamilton.

Νομίζω ότι η τελική κατάταξη των οδηγών αντικατοπτρίζει αρκετά καλά την πορεία τους στη χρονιά...

Όσον αφορά τη RB από τον πρώτο αγώνα ήδη με τον αποκλεισμό του Ricciardo φάνηκαν οι προθέσεις.

Ωστόσο νομίζω ότι στο θέμα του marketing οι της Red Bull είναι γατόνια, πόσες φορές στους τελευταίους αγώνες ασχοληθήκαμε με τα μονοθέσιά της; Πολλές. Σαν πολύ συχνά δεν ξεκίνησαν τελευταίοι με αποτέλεσμα να κάνουν αρκετές προσπεράσεις ώστε να απασχολούν αρκετά τις κάμερες; (εκτός αν κάνω λάθος)...

Alonso, τίποτα λιγότερο από κορυφαίος, μακράν ό,τι καλύτερο στο πρωτάθλημα...
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Bayern7 έγραψε:
mikeerfol έγραψε:Οι αεροτομές ήταν διαφορετικές και γι'αυτό εκκίνησαν από το pitlane.

:hmmm: :hmmm:
Πάντως και εγώ Τάκαρο έβλεπα (Να ευχαριστήσουμε τη Mercedes Benz Hellas :shifty: )
Άβαταρ μέλους
By the_sigman

Όχι, είχαν το δικαίωμα να ξεκινήσουν τελευταίοι, απλά δεν το επέλεξαν :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
mikeerfol έγραψε:
Bayern7 έγραψε:

Πάντως και εγώ Τάκαρο έβλεπα (Να ευχαριστήσουμε τη Mercedes Benz Hellas :shifty: )

Είχα απορία στο πρώτο ποστ αν το άκουσα από τον Τάκαρο ή από τους γελοίους στον ΟΤΕ.
Ε μετά που κατάλαβα ότι ήταν |λογοκρισία| σιγουρεύτηκα ότι το είπαν οι ΟΤΕτζήδες. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#42595 Eγω πάντως το άκουσα και δεν έχω ΟΤΕ. Άρα ποιος να το είπε; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Bayern7 έγραψε:
mikeerfol έγραψε:
Bayern7 έγραψε:

Είχα απορία στο πρώτο ποστ αν το άκουσα από τον Τάκαρο ή από τους γελοίους στον ΟΤΕ.
Ε μετά που κατάλαβα ότι ήταν |λογοκρισία| σιγουρεύτηκα ότι το είπαν οι ΟΤΕτζήδες. :rtfm:

OTE tv έχω και δε θυμάμαι πάντως να είπαν κάτι τέτοιο. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Go_For_Pole
#42619 Στον αγύριστο αυτή η χρονια. Εκπληκτική τεχνολογια μεν αλλά ρηχός συναγωνισμός, στα επίπεδα των 90s. Του χρόνου πρέπει να ειναι ολα πολυ, πολυ καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#42639 γελασα με την αντιδραση των μηχανικων της Λοτους οταν ο κινητηρας εσπασε... :lol:

Κριμα για τον Μπατον αν μεινει χωρις τιμονι,ειναι αστειο να μεινει αυτος χωρις τιμονι και να εχει κανενας maldonado κλπ...
αστειοτητες.

Ο Ροζμπεργκ σημερα μου εδειξε πως ξερει να χανει και οποιος ξερει να χανει ειναι ετοιμος και να το παρει το πρωταθλημα. :s_yes
Δεν εφταιγε βεβαια ο ιδιος αλλα ειναι καλος οδηγος.

Για τον κυριο στο αβαταρ δεν εχω να πω πολλα.
Εχει αποδειξει πολλακις τι οδηγαρα ειναι και αν το εχει η οχι. :metalo: :yahoo:

Αλονσο...κριμα.Φευγει ετσι...εδω το κλιμα ειναι ασχημο δεν μιλαει κανεις και στο τελος λενε οτι φταιει και λιγο αυτος που δεν κατευθηνε τους μηχανικους.
Και δεν το λενε οι φημοσιογραφοι αλλα ο κοσμος,προφανως ψαχνουν θυμα να τα ριξουν.
εννοειται στην Ιταλικη κοινη γνωμη εχει αρχισει η πλυση εγκεφαλου για τον νεο σουμαχερ Φεττελ που θα μας βγαλει απο της θεσεις τις πισω...

Φοβερη η δηλωση Αλονσο στην Στελλα Μπρουνο (βυζ@ρ@) του στυλ εγω εμεινα Φερραρι και ειμαι 9ος ο Μασσα εφυγε και ειναι 2ος ,ψαχνω και εγω κατι καλυτερο να εχω αποτελεσματα :lol:

μπραβο στην Μερκ που επαιξε πολυ δικαια σε ολη την χρονια.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#42642 Εντάξει Go for pole, μην ντρεπεσαι,μπορείς να το πεις και ευθέως: "Εχω σπαστεί παρα πολύ που το σήκωσε ο Λούης αλλά δεν εχω τι να γράψω για να του βρω ψεγάδι, οποτε υποβάθμιζω ολοκληρο το πρωτάθλημα".Δεν είναι κακό, και γω ρουβιτσα του Λούη είμαι καί το ομολογώ :lol:

Κατά τα άλλα :
kantoniou έγραψε:Nico Rosberg
“I’m very disappointed, the chance was there, but it didn’t work out. But in the end, my race didn’t make a difference because Lewis won the race fair and square. He deserved to win today and also to win the championship," Rosberg, to his utmost credit, acknowledged to Sky Sports F1.
"He was that little bit better this year and it is fully deserved. He has done an amazing job and was the best driver on the grid this year."

:s_howdy :s_thumbsup

Αν μη τι άλλο πολλά credits στον Nico για αυτήν του δήλωση. :thumbsup:
Κλείνει ωραία μια χρονιά που για μένα προσωπικά κινήθηκε κάτω από την βάση σε θέματα συμπεριφοράς εντός αλλά καί εκτός πίστας.

kantoniou έγραψε:Μπραβο στον Χαμιλτον, αξιος πρωταθλητης και σιγουρα ενας οδηγος που θα επρεπε να ειναι double champion.

Ακριβώς. Πιστεύω θα ηταν αδικία να κλείσει την καριέρα του μόνο με το πρωτάθλημα του 08.

Corto Maltese έγραψε:Η δικαιοσύνη αποκαταστάθηκε ΑΝ και ο Ρόσμπεργκ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, πολύ πιο καλά από ότι περίμεναν όλοι. Για την ακρίβεια η φετινή πορεία του Ροσμπεργκ ή γενικότερα η πορεία του κόντρα στο Χάμιλτον, με οδήγησε στο να ξανα αξιολογήσω την επιστροφή του Σούμι με πολύ καλύτερο βαθμό από ότι πριν. Όπως και να έχει πάντως το πρωτάθλημα είναι δικαιότατο και πανάξιο γιατί ασχετα με όσα κατά καιρους υπαινίσεται ο φίλος μας ο Go και ο Τότο πριν τον αγώνα, οι αγώνες γίνονται τις Κυριακές. Τα Σάββατα δε γίνεται κάτι που μετράει στο πρωτάθλημα.

Κατά τα άλλα, μετά από τόσα χρόνια κυριαρχίας και περπατήματος στη wild side των κανονισμών και 5 πόντους έξω από το όριο, θα πρέπει να ήταν τεράστιο σοκ για τη RBR που η παρανομία Νο οκτακόσιαπενηνταδώδεκα τιμωρήθηκε επιτέλους. Και σε συνδυασμό με τις επιλογές στους οδηγούς, το συμπέρασμα είναι ότι μάλλον σφύριξαν στον Μάρκο ότι έχουν άλλοι σειρά.

+άπειρο γιά την πρώτη παράγραφο και respect για την δεύτερη. Γιατί καλά είναι αυτά που βλέπουμε εμείς οι οπαδοί,αλλά το παιχνίδι παίζεται εντελώς διαφορετικά πίσω από τις πόρτες.
Εγώ αντίθετα από αυτό που έγραψε ο IKE, δινω ακόμα μια χρόνια κυριαρχίας στην Μερτσέντες πριν ερθει το 16 ο Ναντο με τον Ρον και σηκώσουν μέχρι και τα φλιτζάνια του καφέ.

Και για να μην ξεχνιομαστε:
Εικόνα

Φόρα ότι γουσταρεις αγόρι μου.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ είσαι! :metalo: :metalo: :metalo: :metalo:

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#42648 Στην Αγγλία είναι, δε χρειάζεται να είσαι πρωταθλητής οπουδήποτε για να ντυθείς μισός ηλιοβασίλεμα και μισός γοργόνα και να μην τρέχει κάστανο...

(ίσως στην Αμερική ασχολούνται ακόμα λιγότερο βέβαια, αλλά point given)...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#42654 Καλά ναι, :lol: αλλά εδώ μιλάμε πώς σε αντιμετωπίζει ο υπόλοιπος σώφρων κόσμος με αυτό το καρακιτσαριο.
Άβαταρ μέλους
By IKE
Go_For_Pole έγραψε:Στον αγύριστο αυτή η χρονια. Εκπληκτική τεχνολογια μεν αλλά ρηχός συναγωνισμός, στα επίπεδα των 90s. Του χρόνου πρέπει να ειναι ολα πολυ, πολυ καλύτερα.

Το δίλημα είναι:

ενιαίο και ανταγωνισμός ή τεχνολογία (όση..) και περίπατος (κάποιου)

Του χρόνου που θα αποκατασταθεί η φάση ενιαίο όντως θα υπάρχει μεγαλύτερος συναγωνισμός, αν όχι ένα καλό πάγωμα εδώ και εκεί θα τον ανεβάσει και άλλο.