Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
vagmag έγραψε:Ευχαριστώ για τις πληροφορίες !

Αυτά τι λένε ; https://www.car.gr/10762617-volkswagen- ... sg-4motion
Tiguan 2.0 dsg 4motion ...

Το αμάξι το αγόρασε από τον Μπήτρο, και ήταν χωρίς book service. Αυτό πάνω κάτω σημαίνει χ3 τα πραγματικά χιλιόμετρα. Ειλικρινά, μόνον αν θέλεις να πετάξεις τα λεφτά σου αγοράζεις το συγκεκριμένο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#425674 Το σασμάν είναι ίδιο νομίζω. Το DQ500 είναι αυτό που μπαίνει στα εγκάρσια μοτέρ και DQ501 αυτό που μπαίνει στα διαμήκη σαν του Q5.

Μοτέρ δεν είναι σίγουρα τα ίδια. Του Audi εφόσον είναι του 2009 είναι κατά 99% το CDNC (υπάρχουν και κάνα δυο άλλοι κωδικοί αλλά δεν πολυεμφανίζονται σε Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα) και η βασική διαφορά τους είναι το valvelift. Του Tiguan είναι αυτό που φοράνε και τα Passat και πρέπει να είναι το ίδιο και με του Golf GTI γι' αυτό και με πρώτο στάδιο πάει στα 270hp όπως και του Golf.

Γενικά πάντως μακριά από Q5 του 2009. Από 2012 και μετά το συζητάμε αλλά οι επιλογές είναι ελάχιστες.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#425685 Καλα κ για το Tiguan ρώτησα γενικά , οχι για τη συγκεκριμένη αγγελία.
Με τα vw δεν τα παω καλα, κ δεν έχω άποψη ( το nickname ειναι απο vag-elis χαχαχα ) .
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dimsabas έγραψε:Octavia LPG; Δεν πληροί κάποια κριτήρια αλλά κανείς απίστευτη οικονομία. Το διαφημίζει ως το αυτοκίνητο των 3,4 ευρώ / 100 χιλιόμετρα.

.

CNG θέλεις να πεις προφανώς. :)

Πρέπει να είναι το απόλυτα οικονομικό αμάξι. ΑΝ έχεις κοντά σου ή κοντά στη δουλειά σου ένα από τα 3-4 στην Ελλάδα πρατήριο με φυσικό αέριο.

vagmag έγραψε:

Το αγόρασα Σεπτέμβριο του 2015 , απο τον Μπίτρο στη Νίκαια με 50κατι χιλιάδες χιλιόμετρα

:s_rofl :s_rofl :s_rofl Τουλάχιστον διπλάσια χλμ... Δεν είχε βιβλίο σέρβις... :vava: Ο Μπήτρος δεν σε αφήνει να πας να ελένξεις αμάξι σε δικό σου συνεργείο (άρα ύποπτο) και γενικά δεν μου γεμίζει ΚΑΘΟΛΟΥ το μάτι.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#425706 Ναι, αυτό εννοούσα και θα το εμπιστευόμουν αφού είναι εργοστασιακή εγκατάσταση. Τα πρατήρια δεν είναι τόσα λίγα. Έχει 3-4-5 στην Αττική, στη Λαμία, στο Βόλο, 2 στη συμπρωτεύουσα. Ε, για τον Κρητικό δεν έχει νόημα αλλά για τον πολύ κόσμο είναι μια χαρά.
Το κόστος κίνησης είναι αστείο, κάτω από 20 ευρώ για Αθήνα Θεσσαλονίκη. Και καθώς κοστίζει τα μισά από το ηλεκτρικό Ι3, χωρίς να έχεις το πρόβλημα της αυτονομίας, θεωρώ ότι το συνολικό κόστος σε βάθος οκταετίας και (ας πούμε) 160Κ χιλιομέτρων θα είναι μικρότερο από το ηλεκτρικό. Είναι δηλαδή η πιο οικονομική μορφή μετακίνησης.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#425715 Ειναι οικονομικό σίγουρα το φυσικό αέριο ! Κ οικολογικό απο οτι λέγεται !
Εμείς αφενός δεν έχουμε κοντά πρατήριο ( 15 χλμ το ενα απόσταση κ 30+ το άλλο ) , κ η δεξαμενή φυσικού αερίου αδειάζει σχετικά γρήγορα , αφετέρου ψάχνω κατι πιο ελκυστικό οδηγικά ... αλλιώς δεν αξίζει να δώσω το Picasso κ διαφορά για να κάνω κάποτε απόσβεση .... άλλωστε το βάθος 8ετιας φαντάζει πολύ μακρινό ... για να κάνω σχέδια .
Νομίζω δεν έχω κρατήσει κανένα αυτοκινητο τόσο πολύ . ( βλακεία λέγεται αυτο που με δέρνει οχι εξυπνάδα )
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#425729 Αυτο ειναι ακριβώς σαν το 320d που έχουμε ( χρωμα , station , με λίγο λιγότερο εξοπλισμό ) .
Αν δε το ζητούσε 30000+ θα ήταν άριστη επιλογή , μιας κ ο πολύς ο κόσμος δε θα καταλάβαινε οτι αλλάξαμε αυτοκινητο ... ειναι κ οι εποχές τέτοιες που η αλλαγή αυτοκινήτου ειναι πολλές φορές λόγος σχολιασμού .https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/9999587/#R
Άβαταρ μέλους
By drdino
#425742 Νόμιζα ότι ο πίνακας οργάνων με θερμοκρασία λαδιού ήταν προνόμιο των 335i/340i :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
JasonLouk έγραψε:Έχετε εταιρικο 320d sw μπλε?! Προσλήψεις κάνετε?

< >

Χαχαχα εγώ είμαι ο ένας ο εταίρος χαχαχα κ το μοιράζομαι ....
Οικογενειακή επιχείρηση - κατάσταση
Το πήραμε προ 3ετιας με 23000 χιλιόμετρα κ 30.000 ευρώ για τα ταξίδια μας ( τώρα έχει 120.000 χιλιόμετρα ) .
Δε μπορώ να δώσω τα ίδια χρήματα για 1600 3 χρονια μετα με λιγότερο εξοπλισμό ....
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Anonymous Founder έγραψε:
vagmag έγραψε:Ευχαριστώ για τις πληροφορίες !

Το αμάξι το αγόρασε από τον Μπήτρο, και ήταν χωρίς book service. Αυτό πάνω κάτω σημαίνει χ3 τα πραγματικά χιλιόμετρα. Ειλικρινά, μόνον αν θέλεις να πετάξεις τα λεφτά σου αγοράζεις το συγκεκριμένο.

Εικόνα

εδώ με κέρδισε :s_roses

vagmag, η αλήθεια είναι οτι ο μοδεράτορας το θέλει για τον εαυτο του για να διαβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, ΟΡΜΑ :adminpower: