Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#425404 Αν και εντελως αντιχριστος ευχομαι η παναγια να ειναι μαζι μας μερα που ειναι...

Εικόνα

Επισης πηρα κι αυτη την παπαρια απ το Πρακτικερ προηγουμενως και οι κουβαδες εχουν βαλει τα καλωδια να εχουν ανοιγμα 30-35εκ και δεν εφταναν στα κανονικα terminals που ειναι στο χωρο της μηχανης. :whatever: Ο κατασκευαστης λεει ρητα να μη χρησιμοποιουμε τους πολους της μπαταριας γι αυτη τη δουλεια αλλα εμενα επειδη με τρωει ο κωλος μου, τον εγραψα στα καλαμπαλικια μου. ΜαΝγκας λεμε! :rtfm:

Εικόνα

<+
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
https://www.autoblog.gr/2017/08/19/rs3- ... in-efthia/

Μεταξύ μας, αν το χρηματικό δεν ήταν θέμα, το Audi RS3 θα επέλεγα για 1002 λόγους.
Καταρχάς, πέρα από ότι ψωλι@ζει τα πάντα στην ευθεία, έχει και αυτό τον πορωτικό ήχο και την πιο ποιοτική και προηγμένη καμπίνα (πχ οθόνη καντράν).
Άβαταρ μέλους
By elteo
#426446 Ford & Audi πως και χρησιμοποιούν το ίδιο logo RS και δεν έχουν πέσει μηνύσεις;
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Giuseppe Busso έγραψε:Καταρχάς, πέρα από ότι ψωλι@ζει τα πάντα στην ευθεία

Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι μόνο για αυτό κάνει. :s_sarcastic
The Audi RS3 is a performance car with a very special engine, but one that still wants the handling sophistication and driver involvement that its engine so richly deserves. That’s as true of the saloon as it is of this hatchback version – and, ultimately, we’d take a Mercedes-AMG A45, BMW M2 or Volkswagen Golf R over either.
https://www.autocar.co.uk/car-review/au ... 017-review

Μ2 με έξι κυλίνδρους για μένα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso

Ό,τι πεις Δία. Μόνο αυτό κάνει. Δεν χαλάω χατήρι.

Μια ντονέρ με αλάδωτη πίτα για μένα απ'όλα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#426458 Αστειότητες να συγκρίνεις Audi RS με απλή BMW. Ο ανταγωνιστής του RS3 είναι η Μ2!!! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Απλη BMW η Μ140 ; Μπα; Και γιατι παρακαλω με την Μ2;

Διότι τα RS είναι ανταγωνιστές των κανονικών M και AMG.
Τα S είναι ανταγωνιστές των M Performance και AMG Sport.

Παράδειγμα: Audi S3 vs M140i. Audi RS3 vs M2 vs A45.

Κατανοητό; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Thanix
#426479 Η Μ140 δεν είναι αυτοκίνητο που έχει βγει και έχει εξελιχθεί εξολοκλήρου από το M division , είναι μια 140 με καλούδια της Μ, είναι M performance car ή Μ badged car.
Η Μ2 θα στηθεί στο RS3 που είναι το αυτοκίνητο που εξελίχθηκε αλλιώς από ένα απλό S3 .
Είναι σωστή η παρατήρηση του δια.

Τώρα από εκεί και πέρα στις δοκιμές ότι θέλει συγκρίνει ο καθένας και είναι λογικό.

< using BoobsPower!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:A, ειναι θεμα ονομασιας δλδ, οχι specs. Ενταξει Δια. :lol: :lol: :lol: :lol:

Τζι μου, τρολλάρεις ή όντως είσαι τόσο αυτοκινητιστικά άσχετος; :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
REALZEUS έγραψε:Αστειότητες να συγκρίνεις Audi RS με απλή BMW. Ο ανταγωνιστής του RS3 είναι η Μ2!!! :rtfm:

Δία δεν διαβάζεις ένα ένα τα ποστ από την ανάποδη;

'Εγραψες ξεκάθαρα ότι το Audi RS3 κάνει μόνο αυτό ------> εννοώντας μετά το λινκ και βίντεο που ανάρτησα, πως κάνει μόνο για ευθείες.

Και σου απάντησα με άλλο βίντεο από το ίδιο το περιοδικό ότι δεν κάνει μόνο αυτό αλλά τα πάει περίφημα και στην πίστα και ταπεινώνει μια αρκετά δυνατή αντίπαλη bmw ίδιας κατηγορίας. Αλλά είτε ποδήλατο να ήταν, είτε διαστημόπλιο, πιο κάτω απαντάς ρίχνωντας τη μπάλα όχι απλά στην εξέδρα αλλά εκτός γηπέδου, λέγοντας πως αντίπαλος του RS3 είναι η Μ2. Με στυλ φέρτε τη Μ2 και θα σας δείξω τι θα πάθει το κακό RS3.

Έκανες γαργάρα ότι τελικά το RS3 δεν στήνεται μόνο στις ευθείες.
Τελικά γιατί ρε γαμώ την πουτάνα μου εδώ μέσα είναι δύσκολο να πείτε ότι έχω προτίμηση σε αυτό, για αυτούς και αυτούς του λόγους;;;;
Όπως έκανα εγώ στο πρώτο ποστ αυτής της συζήτησης, ας πούμε...

Και για να συνεχίσω on topic, άλλο πράγμα η οδηγική ευχαρίστηση και άλλο το grip. Αυτές οι bmw εκτός πίστας και σε ελλ δρόμο, περνούν δύσκολες στιγμές στο δρόμο όταν δίπλα τους υπάρχει κάτι σαν το RS3.
Όποιος δεν το δέχεται αυτό, είναι απλά άσχετος.
Δία δεν σε θεωρώ άσχετο να ξέρεις.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#426499 Μπέπε, υπερβολικό μεν το "κάνει μόνο για ευθεία", αλλά δείχνει τον προσανατολισμό του αυτοκινήτου. Δεν το έχω οδηγήσει, αλλά όλοι γράφουν ότι δεν είναι ρυθμίσιμο και διασκεδαστικό και ότι το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ο κινητήρας. Είναι δηλαδή αυτοκίνητο κατά βάσει ευθείας. ή point and squeeze που λένε και οι Άγγλοι. Από εκεί και πέρα είναι λογικό να κερδίζει μια απλή BMW (μη Μ, δεν είναι ίδιας κατηγορίας παρά μόνο στο αμάξωμα) στην πίστα (λόγω δύναμης απλά), αν και όχι σε διασκέδαση.

Οτιδήποτε δικίνητο περνάει δύσκολα σε ελληνική άσφαλτο από άποψη ελκτικής πρόσφυσης. Εγώ με 60 άλογα λιγότερα από την Μ140 βλέπω το λαμπάκι του ASR ακόμα και με 3η...
Άβαταρ μέλους
By Thanix
#426503 Καλά σε ελληνική άσφαλτο πολλές φορές είναι καλύτερα να έχεις 150 άλογα απο 300, δεν είναι κριτήριο.
Εντάξει ο χαρακτηρισμός "μόνο για ευθεια" είναι υπερβολικός δεδομένου και του ότι είναι ένα awd αυτοκίνητο και πλέον αρκετά καλά στημένο. Από εκεί και πέρα είναι ένα χοτ χατς το οποίο στο εξωτερικό απευθύνεται σε μια μεγάλη γκάμα αγοραστών οι οποίοι δεν αποζητούν κάτι "ειδικό" , κάνει τα πάντα πολύ καλά και ειδικά το να σε πηγαίνει από το σημείο Α στο Β, όπου και αν είναι αυτό, πολύ γρήγορα.
Αν ικανοποιεί κάποιον σχεδιαστικά και ποιοτικά είναι μια παρά Μα παρά πολύ καλή επιλογή , ΑΝ και προσωπικά δεν βρίσκω τον λόγο να δώσει κάποιος πολλά περισσότερα λεφτά για να πάει από το S3 σε RS3 , ειδικά με τα περιθώρια βελτίωσης του πρώτου.

< using BoobsPower!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#426523 Αν το RS3 που ειναι στη κορυφη της αλυσιδας και παρολα αυτα ειναι ο βασιλιας της υποστροφης, σκεψου τι θα ειναι το S3. To S3 ειναι σχεδον GT πλεον.

Κατα τα αλλα ισχυει το απλο 4κινηση > πισωκινηση σε αυτες τις κατηγοριες και δυσκολα μπορει να υπαρξει πιο αποτελεσματικο υπερhatch απο το RS3.

<+