Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dstou έγραψε:Αν έχει σοβαρή διαφορά στην απόσταση ακινητοποίησης, εύκολα τα πιο 'σωστά και άξια' χρήματα που έριξε στο αμάξι. Στηρίζουμε.

Όλα τα φρένα μπορούν να μπλοκάρουν τους τροχούς, άρα θέμα ισχύος δεν τίθεται. Η απόσταση ακινητοποίησης είναι θέμα ανάρτησης και κυρίως ελαστικών. Το feeling είναι στα υλικά τριβής και στο ίδιο το σύστημα (αντλία, υγρά κλπ). Τα κεραμικά κάνουν διαφορά στην αντοχή.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#423637 Απ' ότι φαίνεται ο μαν με τα κεραμικά καθάρισε με κάνα 3χιλιαρο, δηλαδή κάνα 1000αρικο διαφορά σε σχέση με τα συμβατικά, οπότε ας πούμε ότι άξιζε το exotic της υπόθεσης.

http://teilecar.com/?1592,audi-rs5-r8-va-bremsanlage-keramik-bremsscheiben-bremssattel-brembo-front-brakes-ceramic

Επίσης με τρώει πολύ σοβαρά ο κώλος μου τώρα που τέλειωσα με το άλλο retrofit αλλά άμα το κάνω θα πέσει πολύ πείνα μετά. Πρέπει να κρατηθώ μέχρι Χριστούγεννα...

http://www.carsystems.pl/audi-q5-8r-aps-audi-parking-system-front-rear-w-ops,id1377.html
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 07 Αύγ 2017, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#423638 Mε το calibration του ABS/ESP τι έκανε άραγε;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#423641 Ότι κάνουμε όλοι που αναβαθμίσαμε, δηλαδή τίποτα. Υπάρχει τρόπος μέσω VCDS αλλά τι να καλυμπράρεις όταν βάζεις κάτι που δεν έμπαινε σε καμία έκδοση του μοντέλου σου? Τα δικά μου τουλάχιστον θα μπορούσα να τα καλυμπράρω αν τράβαγα ένα log από SQ5 και αντέγραφα τα στοιχεία.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#424019 Έστω ότι θέλω να κάνω update τους χάρτες στο navi. Αυτή η δουλειά θέλει κάνα 2ωρο γιατί είναι τεχνολογία 2009 και προφανώς οι επεξεργαστές είναι για τα πανηγύρια.

Τι μπορώ να κάνω για να μην ξελιγώσω τη μπαταρία? Πιθανολογώ ότι εν κινήσει δε γίνεται αυτό και άρα δεν είναι λύση να πάω μία βόλτα μέχρι τη Λαμία και πίσω. :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By GTS
#424022 Βαλτο σε συντηρητη μπαταριας. Νομιζω δεν μπορεις να το βαλεις εμπρος, αλλα να ανοιξεις τα ηλεκτρονικα μπορεις.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#424023 Γιατί να μην μπορείς να το βάλεις μπρος; Εμείς είτε conditioner είτε μηχανή αν δεν υπάρχει το πρώτο.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#424042 Κατι τετοιο διαβασα. Αν δεν ισχυει ακομα καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#424099 Δε μελέταγα τπτ άλλο γαμώ τα καντήλια μου? :rant:

Κόλλησαν οι χάρτες. Όλο το σύστημα παίζει κανονικά αλλά στο χάρτη με δείχνει σταματημένο σε άκυρο σημείο. Έκανα force reboot και wipe τις ρυθμίσεις του navi αλλά τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#424106 To ναβι το ειχες πληρωσει εξτρα?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#424110 Σε τι θα τον βοηθήσει αυτό;
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#424111 Αυτα τα έξτρα χαλάνε.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#424137 Ξεκόλλησε η |λογοκρισία|. Να δω τώρα πως θα γίνει να κάνω update που έχω ένα αρχαίο firmware στο ΜΜΙ και δε μπορώ να του ρίξω κατευθείαν από πάνω την τελευταία έκδοση.

http://www.ebay.com/itm/AUDI-A4-A5-A6-MMI-3G-UPDATE-SET-2017-MAPs-MMI-3G-HIGH-HDD-8R0060884ED/152598737020?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2055119.m1438.l2649

Για την ίδια δουλειά η Καρέντα ζητάει 250€+! :lipsealed: