Φυσικά οργανωμένες παραλίες με μπιτσομπαρα καλο ειναι να αποφευγονται για αλλους λογους.
Τεσπα γενικα καλο ειναι να μην μπλεκει κανεις με ολα αυτα.
< >
JasonLouk έγραψε: γνωρίζεις και κάτι λέρες σαν τον blackpug106 αλλά δεν πειράζει
gianik έγραψε:Edit:θα με ενδιεφερε η γνωμη του g8777 επι του θεματος...
Για σου Αζορ, τι καλο σκυλακι.Θα κανεις μπανιο με τον Ορατιο; Ειναι εμβολιασμενος. Ορατιε;

Βρε παλιοπαιδοτι εχουμε πει για τα ΒΑΖΕΛΙΑ
![]()
![]()
![]()
Φτυστον γρηγορα μην σε πειραξει η κοιλιτσα σου!![]()
![]()
![]()

gianik έγραψε:Σημερα που πηγα με τον gianik jr οι 2 μας ,επειδη φτασαμε σχετικα αργα , γυρω στις 11, η παραλια ειχε κοσμο...η ομπρελλα μου λοιπον σχεδον ακουμπαγε των διπλανων που ηταν ενα ζευγαρι 60αρηδες ... Φορωντας λοιπον το πιο ομορφο χαμογελο μου ,στηνοντας την ομπρελλα λεω στον αντρα "συγνωμη που ηρθα τοσο κοντα ,δεν εχει αλλου χωρο, αν θες να πεις ερωτολογα στην συζυγο εγω δεν ακουω",,, ε λοιπον οχι μονο δεν τσαντιστηκαν,γελασαν κ στο τελος καναμε κ παρεα...
Giuseppe Busso έγραψε:Μέσα καλοκαιριού και προγραμματίζεις καλοκαιρινές διακοπές με τον σκύλο σου.
Ψάχνεις για δωμάτιο. Παίρνεις σε όλα τα pet friendly ξενοδοχεία και σε ρωτούν «Γαβγίζει; Μαδάει; Πόσα κιλά είναι;» Απαντάς «Γκρινιάζω, φωνάζω, μεθάω, καπνίζω, τρώω πάνω στα κρεβάτια και πολλά άλλα ελεεινά και ανθρώπινα»
Φτάνεις με τα πολλά σε ένα συμπαθητικό νησάκι. Τακτοποιείσαι στο δωμάτιο και βουρ για παραλία. Σε κοιτούν με μισό μάτι «Που το έφερε αυτό; Δεν ξέρει ότι απαγορεύονται τα σκυλιά; Πως θα κολυμπήσουμε εμείς;» Απαντάς «Συγνώμη κύριοι που περπατάει ο σκύλος μου πάνω στα σκουπίδια σας, στα σβησμένα τσιγάρα σας, στα μπαλάκια σας που σημαδεύουν όποιον βρουν, και επίσης συγνώμη που θα βουτήξει τα ποδαράκια του-ο εμβολιασμένος σκύλος μου-στις κατουρημένες θάλασσές σας που βουτάτε για να ξεπλύνετε τον ιδρώτα και τη βρώμα σας»
Πείνασες. Ψάχνεις ταβέρνα. Βλέπει ο χοντροταβερνιάρης με τη λίγδα στην ποδιά εσένα και τον σκύλο σου. Σου λέει «Ναι. Φυσικά δεν έχουμε πρόβλημα. Καθίστε εδώ». Απαντάς, εκεί δίπλα στο WC που σου υπέδειξε να καθίσεις «Από τη μυρωδιά της κουζίνας σας κύριε, συμπεραίνω ότι θα φάνε σκατά οι πελάτες σας.» Και αποχωρείς.
Το ότι έχεις τον σκύλο σου μαζί στις διακοπές ΔΕΝ σημαίνει ότι θα πρέπει να συμβιβαστείς με δεύτερες, τρίτες, ξεπεσμένες, άλλες γενικά, υπηρεσίες και παροχές.
Αν στο ζητήσουν, απλά υιοθέτησε τη φιλοσοφία του σκύλου: «αν κάτι δεν μπορείς να το γαμήσεις ή να το φας, τότε κατούρα το».
Στην Χαλκιδική τώρα μαζεύουν ακόμα και τους τουρίστες που κάνουν ελεύθερο πάρκινγκ και τα μπλόκα στους δρόμους είναι πιο πολλά και από τα μεικτά της ΕΣΑ στην Χούντα.
7 η ώρα το πρωί σε σταματάνε για έλεγχο!
Νίκο, έχασε 1.5δ-2δ στον γύρο που βγήκε ο Λεκλέρκ[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]