Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#422024 Άκου εγώ το συγκρίνω με το Α5 ,που τραβάει από τις 1500σαλ με 5η.Και μπορεί να ζυγίζει και 400kg παραπάνω.
Αν έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο που οδήγησα δε μπορώ να το ξέρω,αλλά δεν είχε αναμμένη καμία ένδειξη βλάβης.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#422051 Μπορείς να το συγκρίνεις και με την 488. :lol:
Άβαταρ μέλους
By alexm
drdino έγραψε:Μπορείς να το συγκρίνεις και με την 488.
Εδώ γινόταν σύγκριση iq και γιαρις με 430, σε αυτά θα κολλήσουμε;

.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
kostis20 έγραψε:Άκου εγώ το συγκρίνω με το Α5 ,που τραβάει από τις 1500σαλ με 5η.Και μπορεί να ζυγίζει και 400kg παραπάνω.
Αν έχει πρόβλημα το συγκεκριμένο που οδήγησα δε μπορώ να το ξέρω,αλλά δεν είχε αναμμένη καμία ένδειξη βλάβης.

< A3003 >
Το αδικείς λίγο με αυτή τη σύγκριση.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#422079 Ναι παιδιά το Α5 οδηγάω και για αυτο το ανέφερα.25 ίππους διαφορά έχουν και το Α5 είναι και πολύ βαρύτερο και με μακρύτερο κιβώτιο.Σιγά την αδικία :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#422087 Το Α5 είναι σύγχρονο δίλιτρο και άρα πολύ πιο γεμάτο χαμηλά σε σχέση με ένα σχετικλα παλαιάς τεχνολογίας 1400.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
kostis20 έγραψε:Άκου εγώ το συγκρίνω με το Α5 ,που τραβάει από τις 1500σαλ με 5η.Και μπορεί να ζυγίζει και 400kg παραπάνω.

< A3003 >

Πολύ βασικό να χωρίζουμε τα μήλα από τα πορτοκάλια όταν τα βάζουμε στο ζύγι :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#422094 Ναι ωραία με τι θέλετε να το συγκρίνω?Με cooper S του '08 ας πούμε?Πάλι τεράστια είναι η διαφορά .
Μπορώ ή οχι επειδη είναι 1,6? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#422099 Συγκρίνεις 2λιτρο μοτέρ με άμεσο ψεκασμό, μεταβλητούς κλπ κλπ με ένα 14αρι παλιάς κοπής. Seems legit.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#422100 Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ψιλολογική η σύγκριση με ότι έχουμε?!
Έτσι φαίνονται και πιο έντονες και ξεκάθαρες οι διαφορές.
Όχι ότι ισχύει στο παρόν αρκεί να μην ευλογουμε τα γένια μας ...
Σε πιο γηινες περιπτώσεις για να σχηματίσει κάποιος άποψη για το Scenic θα πρέπει να έχει οδηγήσει άλλα vanoειδη?!
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#422101 Με ότι και να το συγκρίνεις, ψόφιο στις 2.500rpm το 1.400αρη 155αρη t-jet δεν το λες.-
Άβαταρ μέλους
By red_monster
kostis20 έγραψε:Ναι ωραία με τι θέλετε να το συγκρίνω?Με cooper S του '08 ας πούμε?Πάλι τεράστια είναι η διαφορά .

Τώρα που το λες, όταν κατεβαίνω από το monster s4r που και πιο λίγα κυβικά είναι και πιο λίγα πιστόνια έχει βλέπω μια διαφορά στον τρόπο που ανεβάζει km :hmmm:

Να είναι ψοφίμι στις 2.500 το t-jet? :hmmm:
Τελευταία επεξεργασία από red_monster και 01 Αύγ 2017, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
cosneo έγραψε:Σε πιο γηινες περιπτώσεις για να σχηματίσει κάποιος άποψη για το Scenic θα πρέπει να έχει οδηγήσει άλλα vanoειδη?!

Εγώ το θεωρώ δεδομένο, εσύ όχι ? :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
drdino έγραψε:Συγκρίνεις 2λιτρο μοτέρ με άμεσο ψεκασμό, μεταβλητούς κλπ κλπ με ένα 14αρι παλιάς κοπής. Seems legit.

Nαι και μισό τόνο βαρύτερο με θεόμακρο σασμάν.
Και δε το συγκρίνω μόνο με το Α5 ,εχω οδηγήσει και άλλα αμάξια και μου φάνηκε ψόφιο.
Me to cooper S μπορώ να το συγκρίνω?
Άβαταρ μέλους
By kostis20
red_monster έγραψε:
kostis20 έγραψε:Ναι ωραία με τι θέλετε να το συγκρίνω?Με cooper S του '08 ας πούμε?Πάλι τεράστια είναι η διαφορά .

Τώρα που το λες, όταν κατεβαίνω από το monster s4r που και πιο λίγα κυβικά είναι και λιγότερα πιστόνια έχει βλέπω μια διαφορά στον τρόπο που ανεβάζει km :hmmm:

Να είναι ψοφίμι στις 2.500 το t-jet? :hmmm:

Γράφω για cooper S και εσύ μου μιλάς για Ducati.
Ok εντάξει! :lol: