Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By RXristos
trident1971 έγραψε:
Ερωτησεις:
- αν τον αρπαζε το δικο μας επιτρεπεται να υπερασπιστεις το σκυλι σου πλακωνοντας το επιτιθεμενο στα κλωτσιδια μεχρι να θελει ταφο?
- επιτρεπεται να ακουσουν Χριστιδια ή και να τις αρπαξουν οι ιδιοκτητες του?
- αν φαει το δικο μας τελικα (ενα κουνημα του κεφαλιου περα-δωθε ειναι ο καψερος) τι γινεται με τους "εκπαιδευτες"? "Αχ με συγχωρειτε δεν θα τον ξαναεχω χωρις λουρι, η κακια η ωρα,που να το σκεφτω, αχ" ή τους γαμας οτι εχουν και δεν εχουν?

Οπως καταλαβαινετε, τα εχω παρει στην κρανα εντονα, και ας μην ηταν δικος μου ο σκυλακος που παραλιγο να αποδημησει.

Ναι σε όλα! :x

Πρώτα θέλουν εκπαίδευση τα δίποδα ζώα και μετά τα τετράποδα! Δεν είναι όλοι κατάλληλοι να διατηρούν ζώα και πόσο μάλλον κάποια ζώα τα οποία μπορούν να προκαλέσουν ακόμα και θάνατο.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#421789 Καλυτερη/αποτελεσματικοτερη λυση για τα τσιμπουρια;
Άβαταρ μέλους
By xenos
stavrosg έγραψε:Μηνιαία αμπούλα

Αρκεί; Γενικά γίνεται λίγο χαμός τώρα. Είναι δραστικές;
Από που αγοράζω και περίπου πόσο; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#421848 Θα πας σε κτηνιατρείο για τσεκαπ και σε ενα pet shop έπειτα.

http://www.zoofast.gr/PHarmaka-kata-ton-parasiton-gia-skyloys-c-61.html
Εγώ χρησιμοποιούσα Frontline σε σπρέι και αμπουλες το χειμώνα.
Συνήθως η εφαρμογή γίνεται μηνιαίως, τώρα το καλοκαίρι όμως καλό είναι να την κάνεις ανά 20 μέρες. :)
Άβαταρ μέλους
By xenos
#421851 θενκς.

g8777 έγραψε:Θα πας σε κτηνιατρείο για τσεκαπ και σε ενα pet shop έπειτα.

Θα μου κάνουν τσεκ απ όμως; :hmmm:

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#421853 Αυτα ομως δεν πιανουν και την σκνιπα, εκτος κι αν μενεις σε περιοχη που δεν υπαρχει λεισμανιωση...

Εγω για πληρη καλυψη θα συνιστουσα την Vectra για μια φορα το μηνα ή την Advantix καθε τρεις βδομαδες!
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#421855 Εγω δεν το ρισκαρω με την κωλολεισμανιωση! Ασε που εσενα ειναι ενα dm3 ολος κι ολος, εγω θα θελω μισο μπουκαλι αουταν την φορα. :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By g8777
Y.V έγραψε:Αυτα ομως δεν πιανουν και την σκνιπα, εκτος κι αν μενεις σε περιοχη που δεν υπαρχει λεισμανιωση...

Εγω για πληρη καλυψη θα συνιστουσα την Vectra για μια φορα το μηνα ή την Advantix καθε τρεις βδομαδες!

Σωστος :s_thumbsup :s_thumbsup :s_thumbsup ημουν απο τους τυχερους που δεν εμενα σε τετοια περιοχη.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Y.V έγραψε:Εγω δεν το ρισκαρω με την κωλολεισμανιωση! Ασε που εσενα ειναι ενα dm3 ολος κι ολος, εγω θα θελω μισο μπουκαλι αουταν την φορα. :s_tongue

Υπάρχει εμβόλιο πλέον για την λεϊσμανίαση. Δυστυχώς την δική μου δεν την προλάβαμε και κόλλησε, αλλά με μια ισχυρή χημειοθεραπεία (κόστους €300...) και καθημερινή λήψη Zylapour είναι μια χαρά το σκυλί.