Forum για τη Formula 1

Α)Ποιος θελετε να παρει τον τιτλο?Β)Ποιος πιστευετε θα παρει τον τιτλο?

16
14%
16
14%
14
12%
14
12%
24
21%
24
21%
4
3%
4
3%
Άβαταρ μέλους
By Go_For_Pole
#42130 Και οι δυο το ίδιο θα έχουν, όπως και κάθε φιλόδοξος άνθρωπος που ειναι μια ανάσα απο την κορυφή του είδους του. Το θέμα ειναι πως το διαχειρίζεσαι.
Τελευταία επεξεργασία από Go_For_Pole και 22 Νοέμ 2014, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By pik.
ripper έγραψε:Γιατί οποιοδήποτε λάθος ή μηχανικό πρόβλημα μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Η ψυχολογία του κυνηγημένου είναι πάντα ίδια. Δεν θα έχει διπλό άγχος στην αυριανή εκκίνηση πχ;

Αποκλείεις το πρόβλημα να το έχει ο Ροζμπεργκ;

Εγω θα στοιχηματισω 10€ να το παρει ο Γερμανος.... :whistlink: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Gilles_27
#42135 Ο Hami εχει ένα κακό. Δε σκέφτεται. Ίσως έχει βελτιωθεί σ'αυτό αλλά και πάλι... Θέλει όταν κερδίζει, να φαίνεται κιολας. Τόσα λάθη απο overdriving και πάλι οι Williams δεν τον απείλησαν ουσιαστικά.
Imho δε θέλει να "θαμπωθεί" ο τίτλος στον τελευταίο αγώνα και προβλέπω ότι θα λυσσάξει αύριο για να κερδίσει.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Go_For_Pole έγραψε:Και οι δυο το ίδιο θα έχουν, όπως και κάθε φιλόδοξος άνθρωπος που ειναι μια ανάσα απο την κορυφή του είδους του. Το θέμα ειναι πως το διαχειρίζεσαι.

Έτσι. Βέβαια απ τη μια ο Hamilton το μόνο θέλει είναι να μην υπάρξει μηχανικό πρόβλημα, όλα τα άλλα τα διαχειρίζεται. Ο Rosberg από την άλλη πέρα έχει περισσότερα πράγματα στο κεφάλι του. Να κάνει έναν καθαρό αγώνα χωρίς προβλήματα και να πιάσουν τα βουντού στο Λούι. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
kantoniou έγραψε:Αντε παλι με το γερμανικο διαβατηριο...
Η Μερτσεντες ειναι τεραστιος κατασκευαστης, παγκοσμιος παικτης, δεν ειναι κατσιγανιαρης προπονητης ποδοσφαιρου-αποφοιτος δημοτικου στην ομαδα της γειτονιας, να σπρωχνει τα θκα μας τα πιδια για μετεγγραφη, μην χασουν τη θεση τους στον Πανκουρελιακο απο τους ξενοι.
Εφεραν τον Λιουις ακριβως λογω του image και της απηχησης που εχει ΕΚΤΟΣ Φ1, για να προβαλλει την εικονα της εταιρειας. Για αυτο βρισκεται η εταιρεια εκει, οχι για να παιρνει τιτλους στην Φ1 οπως η Williams. Αν καποιος ειναι ο αδυναμος κρικος σε αυτην τη στρατηγικη, αυτος ειναι ο Ροζμπεργκ, και ας εχει οτι διαβατηριο θελει.
Περυσι ακουγαμε τα αντιθετα, οτι ο Ροζμπεργκ ειναι 2η επιλογη, οταν δοθηκαν team orders σε βαρος του.
Ολη τη χρονια ακολουθησαν αυστηρα ουδετερη πολιτικη. Ενα στελεχος (Λαουντα) δεν ειναι ουδετερο, και ειναι υπερ του Λιουις.
Στο περιστατικο του Βελγιου εκραξαν τον Ροζμπεργκ δημοσια, με τροπο που εξεπληξε τους παντες και τον τιμωρησαν εσωτερικα.
Σκεφτηκαν τοτε να επιβαλλουν team orders, για να μην ξαναγινει τετοιο περιστατικο (κατι που θα ευνοουσε τον Ροζμπεργκ και θα ηταν και δικαιολογημενο) και ΔΕΝ το εκαναν.
Οι βλαβες και τα προβληματα αναξιοπιστιας ηταν μοιρασμενα και σε καθε περιπτωση εντος της φυσιολογικης στατιστικης αποκλισης.

ΤΙ ΑΛΛΟ δηλαδη να κανουν για να πεισουν τον Ελληνα οτι δεν υπαρχουν θεωριες συνωμοσιας;

Βασικά... όλα αυτά ακριβώς! :s_thumbsup

Go_For_Pole έγραψε:Πάλι αλάνθαστος ο Ροζ όταν έπρεπε. Σε κανει να αναρωτιέσαι πως ειναι δυνατό να έχασε δυο αγώνες μετά το Σπα σα σχολιαρόπαιδο. Ο Λιουις δε σταύρωσε καθαρό γύρο.

Γιατί και αυτός είναι άνθρωπος θέλω να πιστεύω...

pik. έγραψε:
ripper έγραψε:Γιατί οποιοδήποτε λάθος ή μηχανικό πρόβλημα μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Η ψυχολογία του κυνηγημένου είναι πάντα ίδια. Δεν θα έχει διπλό άγχος στην αυριανή εκκίνηση πχ;

Αποκλείεις το πρόβλημα να το έχει ο Ροζμπεργκ;

Εγω θα στοιχηματισω 10€ να το παρει ο Γερμανος.... :whistlink: :innocent:

Και εγώ :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#42219 Εικόνα

:lipsealed: :lipsealed:

Καταλαβαίνετε βέβαια πως όταν υπάρχει μέσα στην πίστα ένας Τάκης Πουρναράκης λογικό είναι ο Hamilton να πανικοβάλλεται και να κάνει μπλοκαρίσματα (πανικού) επι μπλοκαρισμάτων (πανικού) :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#42232 Αποκλείστηκαν από τις κατατακτήριες και οι δύο Red Bull λόγω ευελιξίας της εμπρός αεροτομής. Οι Ricciardo-Vettel θα εκκινήσουν τελευταίοι.

μας πήδηξαν. τους είχα και τους 2 πεντάδα. :x
Άβαταρ μέλους
By nestor8
Bayern7 έγραψε:Αποκλείστηκαν από τις κατατακτήριες και οι δύο Red Bull λόγω ευελιξίας της εμπρός αεροτομής. Οι Ricciardo-Vettel θα εκκινήσουν τελευταίοι.

μας πήδηξαν. τους είχα και τους 2 πεντάδα. :x

μια απ τα ίδια :rant:

:slap: :slap:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#42254 Εχω άσχημο προαίσθημα για αύριο. :(
Λούη αστον νά φύγει νά πάει στό διαλο.Εμείς κρουζαρουμε αύριο :rtfm:
Φύγανε και οι ταύροι από τη μέση, οι Γουίλλιαμς έχουν multi21,οπότε κάνουμε βολτιτσα και χαιρετάμε τον Τακαρο με την κελεμπια σε καθε γύρο.

Εδδουαρδε και Μπάγιερν πείτε τίποτα να μου φτιαξετε ψυχολογια γιατί τι μου φταει και ο Geo
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#42258 Βασικά η φάση είναι

Άβαταρ μέλους
By g8777
#42263 :thumbsup: :thumbsup:

For relaxing times,make it Eddie times. :rtfm:

:inlove: :inlove: :inlove:

ΥΓ Θα 'ρχομουνα και από το φερραροτοπικο να τα πούμε ενα χερακι στους Αστούριας αλλά.....
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#42267 Καλά στο φεραροτοπικό μέχρι να τελειώσει το πένθος για το μπέμπη η φάση θα είναι

Εικόνα