sparticle έγραψε:Εγώ βέβαια δεν πήρα ποτέ απάντηση στο ποιο είναι το κακό που έκανε ο Alonso στη Ferrari. Έχω ρωτήσει πολλές φορές αλλά δεν έχετε να πείτε τίποτα. Και προφανώς δεν είναι απάντηση "έκανε κακό στη Ferrari γιατί είναι σκατοχαρακτήρας"![]()
Εγω δεν ειμαι υποστηρικτης της Φερραρι, αλλα κακο σιγουρα δεν εκανε. Κολακεψε τα μονοθεσια, ασχετα ποσο καλα ή κακα ηταν, και παλεψε με μεγαλη συνεπεια για ενα τεραστιο (για την ηλικια του και τις συνθηκες) χρονικο διαστημα. Ασφαλως η ομαδα θα ηταν πιο κατω στα χρονια αυτα με αλλον οδηγο στη θεση του και δεν μιλαω μονο απο πλευρας ικανοτητων. Ειναι πιθανον ο Χαμιλτον να ηταν το ιδιο καλος, αλλα δεν πιστευω οτι θα αντεχε μια πενταετια.
Τωρα, τι ελεγαν στα ραντεβου με τον Λουκα και τον Ντομενικαλι, τι εγγυησεις ζητουσε και τι του διναν, τι παιχτηκε και υπεγραψε μεχρι το 2016, οταν ειχε δει σε τι μπουρδελο βρισκοταν (και σε αυτο δεν εχει καμια δικαιολογια), τι λογο ειχε στο ποιος ερχεται και φευγει, δεν ξερω και δεν με νοιαζει. Απετυχε να κανει αυτο που εκανε ο Σουμαχερ, να μεταμορφωσει μια ομαδα loser σε τιτλομηχανη (και ο Ναντο δεν παρελαβε ομαδα-loser). Σε τι ποσοστο φταιει δεν ξερω (μαλλον σε μικρο), αλλα το κοντερ εγραψε 0/5 και η ταυτοτητα του γραφει πλεον 33 και αυτα δεν αλλαζουν.
Θα μεινει σαν μια περιοδος "ηρωικως πεσοντων", να την θυμαται και να δακρυζει απο συγκινηση ο Κωστας Γαματος, οταν θα τα πινουν διπλα στο τζακι με την Αλμπα Παριετι. Για τους υπολοιπους, οι μεν οπαδοι της Φερραρι προσβλεπουν στον Φετελ και στις αλλαγες που θα γινουν, οι δε αντιπαλοι και οι πιτσιρικαδες στο μελλον δεν θα θυμουνται τιποτα απο τον Αλονσο σε αυτην την περιοδο, παρα μονο τις 4 κουπες του Φετελακου.
Προσωπικα χαιρομαι που μενει στη Φ1, γιατι εχω ενδιαφερον να τον δω στην νεα εποχη της Χοντα, αλλα και γιατι θα δωσει πολυ ψωμι στο φορουμ (ποτε θα γινουν ολα πουτανα με τον Ρον, τι θα καταφερει με την Χοντα, κατα τι ποσοστο θα ειναι ανωτερος του teammate του, αν θα γραφτει στο Ferrari fan club του Woking κτλ).

(πολύ τράτζικ το τελευταίο!