Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By pierce21
Nikos! έγραψε:
Άλλαξε στο αεροδρόμιο συγκεκριμένα γιατί όταν επιστρέψεις και τις γυρίσεις πίσω σου κρατάει το ίδιο rate για ένα ποσοστό χρημάτων. :iconcool:

Αν για κάποιο λόγο σου τελειώσουν τα χρήματα, καλύτερα να τραβήξεις από κάποιο ΑΤΜ με τη cashcard σου. :iconcool:

Επίσης να ξέρεις ότι στην Πόλιν ΟΛΑ είναι negotiable. :lol:

teşekkür ederim.

Όταν λες ΟΛΑ; Στις 2 τις αγορές το ξέρω ότι πάει έτσι το πράγμα, αλλά και αλλού; ( είναι ένα skill που δεν το έχω καθόλου )
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#41577 Πλησιάζουν οι μέρες για Ρώμη :superman:

Ακούω προτάσεις για must see-must eat-must drink-must lick (παγωτό :shifty: )-must buy

Διαμονή θα είναι στο Κολοσσαίο.

Άφιξη 20:00 Fiumicino. Πώς πάω Κολοσσαίο;

Έχω 2 μέρες γεμάτες για τα υπόλοιπα, αναχώρηση μεσημέρι από FCO 14:50

Από ΜΜΜ είναι καλά; Λένε ότι είναι όλα τόσο κοντά μεταξύ τους που καλύτερα να τα πάρεις με τα πόδια. Ελπίζω να έχει καλό καιρό.

Με το roaming τι κάνω; Σύνδεση cote έχω. Παίζει αυτόματα; Όταν είχα πάει κων/πολη είχα βάλει skype.

Επίσης θυμήστε μου γιατί έχω χρόνια να ταξιδέψω εντός Ε/Ε. Μπορείς να ψωνίσεις duty free και αν ναι οι αγορές γίνονται both ways ή μόνο φεύγοντας από δω;
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#41678 Duty free απλώς να έχεις το διαβατήριο στο χέρι μήπως σου ζητηθεί στην έξοδο,συχνά γίνονται έλεγχοι για λόγους παραεμπορίου
Από ΜΜΜ όλα είναι πολύ κοντά,αλλά άμα θέλεις κάνεις και λίγο schwerzing και είσαι οκ
Κολοσσαίο που ακριβώς?καλές γλυφαδες! :-)

i see dumb people
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#41958 Χρειάζεται διαβατήριο για Ιταλία; :lipsealed: Έχω αλλά έλεγα να χρησιμοποιήσω την ταυτότητα. Καλά θα το πάρω για παν ενδεχόμενο :lol: Στο πήγαινε όμως ή στο έλα; (για τα duty free)

Τι είναι το schwerzing ωρέ; Φάτσα κάρτα θα μένω, Piazza de Colosseum κάπως έτσι

Μου 'πε χθες μία ότι καλό είναι να κλείσω από εδώ εισιτήριο για το Βατικανό, αλλά για τι ακριβώς να κλείσω; :hmmm:

Δεν παρακολουθείται το topic εδώ και θα πάω απροετοίμαστος, μήπως να επιστρέψει στη μαμά Αμηχανίες; :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Dimitris_P έγραψε:Χρειάζεται διαβατήριο για Ιταλία; :lipsealed: Έχω αλλά έλεγα να χρησιμοποιήσω την ταυτότητα. Καλά θα το πάρω για παν ενδεχόμενο :lol: Στο πήγαινε όμως ή στο έλα; (για τα duty free)

Δε χρειάζεται.

Τι σχέση έχει το duty free με το διαβατήριο? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#42017 Χρειάζεται και βίζα για Ιταλία :lol:

"Duty free" με την κάρτα επιβίβασης, κανονικά duty free εντός ΕΕ δεν παίζουν. Οι τιμές είναι για γέλια πάντως. :lol:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Nikos! έγραψε:Πιο ακριβά είναι τα duty free από τα καταστήματα εκτός αεροδρομίου.

Για τι ακριβως μιλαμε?

Ένα ζευγαρι παπούτσια που κοιταξα στην Ρωμη ηταν 25 ευρω κατω από την τιμη καταλογου στο αντιστοιχο μαγαζι στην Αθηνα (φανταζομαι και στην Ρωμη).
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#42118 Tα μόνα αξιόλογα duty free που έχω δει μέχρις ώρας ήταν στο Dubai, ειδικά σε αλκοολούχα τσιγάρα. Σε ηλεκτρονικά είχε μια πολύ καλή προσφορά σε ακουστικά τα οποία και τίμησα. Μαλαισία επίσης είχε καλές τιμές σε ηλεκτρονικά.

Αυστραλία δεν ελεγε επίσης κάτι σε τιμές
Άβαταρ μέλους
By mirage
#42216 Αυστραλια ειναι ακριβη λογω δολλαριου. Αμερικη τα duty free ειναι αρκετα καλά και τα τσιγαρα ειναι σε τιμη χωμα για τα Αγγλικα δεδομενα.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By mirage
#42227 Στην Ρωμη; ΟΧΙ

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#42235 Που είναι οι Βερολινεζοι να δώσουν καμια insider πληροφορία!