Επίσης το 2008 δεν έχει σχέση σαν αμάξι με το V40.
Επίσης το 2008 δεν έχει σχέση σαν αμάξι με το V40.
Giuseppe Busso έγραψε:Το V40 είναι μέσα στα πιο ασφαλή αυτοκίνητα στον κόσμο.
REALZEUS έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Το V40 είναι μέσα στα πιο ασφαλή αυτοκίνητα στον κόσμο.
Ένα Focus είναι, όχι S Class.
τοσο λιγη εμπιστοσυνη στη συζηγο οδηγο?? (προσωπικα δεν με ενδιαφερουν οι αεροσακκοι για να πω την αληθεια, την κορη μου την τραυματισε αυτος του τιμονιου, οταν τη χτυπησε στον μπροστινο αξονα ενα πορσικο, στην Εθνικης Αντιστασεως στο Χαλανδρι που εστριψε αριστερα), δεν σκοπευω να τρακαρω, αλλα βεβαια ειναι κατι προσωπικο αυτο...
224v έγραψε:αεροσακκοι για τα γονατα....τοσο λιγη εμπιστοσυνη στη συζηγο οδηγο?? (προσωπικα δεν με ενδιαφερουν οι αεροσακκοι για να πω την αληθεια, την κορη μου την τραυματισε αυτος του τιμονιου, οταν τη χτυπησε στον μπροστινο αξονα ενα πορσικο, στην Εθνικης Αντιστασεως στο Χαλανδρι που εστριψε αριστερα), δεν σκοπευω να τρακαρω, αλλα βεβαια ειναι κατι προσωπικο αυτο...
224v έγραψε:αεροσακκοι για τα γονατα....τοσο λιγη εμπιστοσυνη στη συζηγο οδηγο?? (προσωπικα δεν με ενδιαφερουν οι αεροσακκοι για να πω την αληθεια, την κορη μου την τραυματισε αυτος του τιμονιου, οταν τη χτυπησε στον μπροστινο αξονα ενα πορσικο, στην Εθνικης Αντιστασεως στο Χαλανδρι που εστριψε αριστερα), δεν σκοπευω να τρακαρω, αλλα βεβαια ειναι κατι προσωπικο αυτο...
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]