Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By glf
#420238 Μα εγώ από Κοζάνη πάω με τα χίλια Βόρεια Εύβοια που είναι 4 ώρες με το φέρρυ, παρά στην Κατερίνη.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#420249 Κορινό πας μόνο ως λύση ανάγκης. Αν μένεις Δυτική Θεσσαλονίκη π.χ. και δε θες την Κυριακή να μπλέξεις με το μποτιλιάρισμα της Χαλκιδικής, οπότε πας προς Κατερίνη μιας και είναι Ε.Ο.
Επίσης αν μένεις Κοζάνη, Νάουσα, Εδεσσα κλπ και θες να πεταχτείς στην κοντινότερη παραλία για μπάνιο.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις καλύτερα να πας αλλού :lol:
Αυτό που είπαν πως όσο πιο προς την Λάρισα πας τόσο καλύτερα είναι ισχύει. Σχετικά αξιοπρεπείς είναι και οι παραλίες πέριξ της Λεπτοκαριάς.
Στην θέση σου πάντως θα έμενα στην Εύβοια!
Άβαταρ μέλους
By fot
#420255 Η πας κανένα Πηλίο σαν λύση ανάγκης. Νοt bad at all...

< >
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#420261 Ε οχι και λυση αναγκης το Πηλιο βρε αδερφε. :s_whiteflag Πες μου εσυ έναν καλυτερο ηπειρωτικο προορισμο :hmmm:

Πως λεει? Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει. :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#420265 Μια που το έφερε η κουβέντα για πείτε καμια ιδέα για Πήλιο ,για διακοπές με τα παιδιά κοντά στη Θαλασσα.
Αγ.Ιωάννης κτλ τι λένε?Δεν εχω πάει ποτέ,απλά έχουμε και ένα γάμο οπότε λέμε να τα συνδυάσουμε.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#420270 Λυση ανάγκης κι εσύ? :lol: :lol: :lol:
Καταρχας που είναι ο γάμος. Το Πήλιο είναι μακρύ και μπορεί να κάνεις και μιάμιση ώρα από το ένα μέρος στο άλλο. Κατά δεύτερο για πότι μιλάμε. Αν είναι για Αύγουστο ειδικά πριν της 25 το θέμα δεν είναι να πούμε εμείς αλλά που θα βρεις εσύ.
Αι Γιάννη δε θα τον συνιστούσα. Πολύ όμορφο μέρος αλλά και πολύ τουριστικό με πάαααρα πολύ κόσμο αυτόν τον καιρό.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#420273 Μάλιστα, τόσο καλά το Κορίνο και η Κατερίνη δηλαδή. :s_dunno
Ήταν όντως λύση ανάγκης μιας και δεν έχουμε βρει τίποτε άλλο με αυτά τα κριτήρια. max 250€, δίπλα στη θάλασσα και κάπου που δεν έχουμε πάει. Βόρεια Εύβοια μπορούμε να τη γυρίσουμε και τις άλλες μέρες που θα είμαστε εκεί.
Άβαταρ μέλους
By dimik
kostis20 έγραψε:Μια που το έφερε η κουβέντα για πείτε καμια ιδέα για Πήλιο ,για διακοπές με τα παιδιά κοντά στη Θαλασσα.
Αγ.Ιωάννης κτλ τι λένε?Δεν εχω πάει ποτέ,απλά έχουμε και ένα γάμο οπότε λέμε να τα συνδυάσουμε.

Λαύκος :inlove:
Μούρεσι :inlove:

με αυτή την σειρά
Άβαταρ μέλους
By kostis20
junior gt έγραψε:Λυση ανάγκης κι εσύ?
Καταρχας που είναι ο γάμος. Το Πήλιο είναι μακρύ και μπορεί να κάνεις και μιάμιση ώρα από το ένα μέρος στο άλλο. Κατά δεύτερο για πότι μιλάμε. Αν είναι για Αύγουστο ειδικά πριν της 25 το θέμα δεν είναι να πούμε εμείς αλλά που θα βρεις εσύ.
Αι Γιάννη δε θα τον συνιστούσα. Πολύ όμορφο μέρος αλλά και πολύ τουριστικό με πάαααρα πολύ κόσμο αυτόν τον καιρό.
Ο γάμος είναι στο Πτελαιό αλλά εκεί θα μείνουμε μόνο 2 με 3 μέρες...

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
junior gt έγραψε:Ε οχι και λυση αναγκης το Πηλιο βρε αδερφε. :s_whiteflag Πες μου εσυ έναν καλυτερο ηπειρωτικο προορισμο :hmmm:

- Θεσπρωτία (Πάργα, Σύβοτα, κλπ)
- Χαλκιδική (ειδικά το 2ο πόδι)
- Ναύπλιο
- Σε οποιοδήποτε ορεινό προορισμό αρκεί το ξενοδοχείο να έχει πισίνα :lol:

Γενικά το Πήλιο μου είχε φανεί πολύ "αγριευτικό" μέρος. Είχαμε δει ελάχιστους ντόπιους, οι οποίοι μάλιστα δεν ήταν και πολύ ομιλητικοί. Περπατούσες 2 λεπτά από την πλατεία της Τσαγκαράδας και βρισκόσουν σε κάτι μονοπάτια με τεράστια δέντρα από πάνω σου.
Θάλασσες αρκετά άγριες και αυτές, με πολλές πέτρες, ενώ αν έπιανε αέρας το ξεχνούσες το μπάνιο. Η μόνη παραλία που μου άρεσε ήταν το Χορευτό, που όμως είναι αρκετά πάνω.

Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε για τον φίλο που θέλει να πάει με την οικογένεια προς το Πήλιο, πως μιλάμε για στενούς δρόμους με πολλές στροφές. Οι ντόπιοι πάνε "αέρα" οι υπόλοιποι όμως πηγαίναμε αρκετά αργά και φυλαγμένα. Η Τσαγκαράδα για παράδειγμα είναι σχεδόν 1,5 ώρα από τον Βόλο.

Σίγουρα πάντως αυτό που θυμάμαι από το Πήλιο ήταν η ταβέρνα Ανατολή σε μία από τις τρεις πλατείες τις Τσαγκαράδας. Θυμάμαι ότι ανυπομονούσα να περάσει η ώρα για να πάμε για φαγητό, μιας και άνοιγαν αρκετά αργά οι ιδιοκτήτες (ένα ηλικιωμένο ζευγάρι). :thumbsup: Χαλαρά ξανά πήγαινα Τσαγκαράδα μόνο για αυτό!

ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται πως σαν μέρος είναι κλάσεις ανώτερο από τον Κορινό που αναφέρθηκε νωρίτερα! :lol:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#420295 Θα συμφωνησω σε αυτα για το Πηλιο μονο που για μενα ειναι πλεονεκτηματα. Και η ερημια και η ελλειψη ντοπιων και η αγριαδα.
Οσο για τα μελτεμια παλι για μενα ειναι πλεονεκτημα αφου οταν η χωρα βραζει εκει εχεις δροσουλα. Το παιχνιδι με τα κυματα ειναι πολυ διασκεδαστικο για τα παιδια, αλλα και τους μεγαλους, το θεαμα εντυπωσιακό και για ησυχο μπανιο εχεις την εναλλακτικη του Παγασητικου που απο χορτο και κατω δεν ειναι καθολου ασχημα. Και οταν εχει Βορια ειναι στεριανος και η θαλασσα του Παγασητικου ειναι πεντακαθαρη..
@ kostis20
Φοβαμαι οτι Τσαγκαραδα Μουρεσι κλπ.θα ειναι ολα κλεισμενα. Δοκιμασε πιο Νοτια. Πχ αυτο. Που ειναι καταπληκτικο για θαλασσα κλπ:
http://www.stgeorges-house.gr/el/
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#420317 Και βεβαια
1) Ναυπλιο καμμια σχεση. Ειναι μια πολη δεν ειναι περιοχη. Εκτος κι αν εννοεις Τολο κλπ. Ειναι λιγο καλυτερα απο Κορινο :rtfm:
2) Θεσπρωτια ειναι ομορφα. Κλασεις καλύτερο ομως το Πηλιο. Ιδιαιτερα απο χρωμα και αισθητικη.
3) Χαλκιδικη το εχουμε ξανασυζητησει.
Δεν του γουστου μου.
4) Ορεινος προορισμος καμμια σχεση με την κουβεντα. Κι ομως ω του θαυματος το Πηλιο το εχει και αυτο. :yahoo:
Πισινα ξενοδοχειου :omg: : πολυ μπλιαχ για μενα.