Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#419552 Πάτρα πού βάζουμε καλή και οικονομική βενζίνη :hmmm: πριν μπούμε στο καράβι :metalo: (ερχόμενοι από ΕΟ Κορίνθου-Πατρών);
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#419562 Στο καινούργιο λιμάνι κατεβαίνω από κόμβο Γλαύκου, για να αποφύγω την κίνηση της Πάτρας. Κακώς;
Αν δεν έχουμε άλλη πρόταση, από εκείνη τη μεριά, θα πάω Κανελλοπούλου.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#419580 ΒΡ στον ΑΒ Βασιλόπουλο, επί της Ακτής Δυμαίων. Το οικονομική δεν ξέρω πως το λογίζετε, καλή είναι σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#419601 Ναξο οοοοοοολα τα πρατηρια την ιδια τιμη 1.78 .
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#419602 Το βασικό είναι να είναι καλής ποιότητας η βενζίνη. Δευτερευόντως να είναι οικονομική (= χαμηλή τιμή & να μην κλέβει στην ποσότητα).
Άβαταρ μέλους
By xenos
#419618 Εγω ευτυχως εφυγα γεματος κ επιστρεφω με 1/4. Γενικα εκτος της τιμης, δεν πολυενπιστευομαι πρατηρια νησιων
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#419697 Εγώ πάντα έχω κι ένα άδειο μπιτονάκι 5λτ. Όταν είναι ανάγκη ή προβλέπω οριακές καταστάσεις το γεμίζω.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
xenos έγραψε:Εγω ευτυχως εφυγα γεματος κ επιστρεφω με 1/4. Γενικα εκτος της τιμης, δεν πολυενπιστευομαι πρατηρια νησιων

Τα πρατήρια ΕΚΟ της Νάξου παρέλαβαν καύσιμο, αυτή την εβδομάδα, από την εγκατάσταση του Ασπροπύργου, που παίρνουν και τα πρατήρια της ηπειρωτικής Ελλάδας. Το ίδιο και σε Πάρο, Μύκονο, Σαντορίνη.
Άβαταρ μέλους
By iceman
Dodger έγραψε:
xenos έγραψε:Εγω ευτυχως εφυγα γεματος κ επιστρεφω με 1/4. Γενικα εκτος της τιμης, δεν πολυενπιστευομαι πρατηρια νησιων

Τα πρατήρια ΕΚΟ της Νάξου παρέλαβαν καύσιμο, αυτή την εβδομάδα, από την εγκατάσταση του Ασπροπύργου, που παίρνουν και τα πρατήρια της ηπειρωτικής Ελλάδας. Το ίδιο και σε Πάρο, Μύκονο, Σαντορίνη.

Το θέμα είναι και η τιμή αλλά και η ποιότητα των δεξαμενών
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
bibendum έγραψε:γιατι η εκο100 ειναι αρκετα πιο φτηνη απο vpower100;

< >

Γτ η πρώτη βάζει τα πρόσθετα στην Ελλάδα και η δεύτερη υποτίθεται την εισάγει από Ολλανδία.