Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#418421
EDDIE_147 έγραψε:
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το πως σκέφτεται όποιος υποστηρίζει πολιτικές που έχουν τέτοια αποτελέσματα...


Οι πολιτικές αυτές είναι που υποστηρίζουν τη λογική 'σύνταξη = μποναμάς/στυλοβάτης της ΕΛ κοινωνίας'.
Ο γονιός χαρτζηλικώνει τον -άνεργο;- γιο.

Στο άλλο άκρο βρίσκονται οι πολιτικές που θέλουν χαμηλότερες εισφορές, περισσότερες προσλήψεις και περισσότερες αποδοχές για τους εργαζόμενους.
Ο γιος τσοντάρει -αν χρειάζεται- τον συνταξιούχο γονιό.

Η ΕΛ κοινωνία έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της πρώτης κατεύθυνσης.


Ναι... όχι ακριβώς... κάπου το έχεις λάθος...

Αλήθεια, υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει πως στην οικονομία μηδενικής ζήτησης που έχουμε σήμερα, το ότι δεν υπάρχουν επενδύσεις οφείλεται στο μη άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων;;; :lol:

Η εναλλακτική λέει πως πρέπει να τονωθεί η ζήτηση. Και να προστατευτεί το διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών. Αν η απάντηση είναι "δεν έχουμε λεφτά γι' αυτό", τότε χρεοκοπία αργά ή γρήγορα. Απλά είναι...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#418427 ΝΠ και ΜΒ, εγώ συμφωνώ μαζί σας. Δεν φταίει μία παράμετρος για την μη ανάπτυξη και μη εξωστρέφεια της ελ οικονομίας, φταίνε όλες.

Λέω, όμως, ότι δύο πόρτες έχει η τάνα η ζωή:
-ακολουθείς το πρόγραμμα που εφαρμόστηκε σε ΟΛΕΣ τις ευρωπαϊκές χώρες που μπήκαν σε επαχθή mnimonia
-συγκροτείς ένα σχέδιο που ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα πρέπει να το δεχθούν οι έξω, καθότι είναι δανειστές σου και προχωράς.

Το ημίμετρο του προγράμματος μόνο με φορολογική αφαίμαξη και προστασία ημετέρων από τις μεταρρυθμίσεις, ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#418431 Μνημονιακές ιστορίες: Από την ελληνική κρίση στην Πορτογαλία

“Εδώ κανένας δεν κατηγόρησε τους ξένους. Υπήρξε σχετική αποδοχή από την κοινωνία για τα μέτρα. Είπαν πρέπει να το κάνουμε, έσκυψαν το κεφάλι και ανέβηκαν το βουνό. Δεν υπήρχε κατήφεια αλλά συγκρατημένη αισιοδοξία. Επίσης, το πολιτικό σύστημα της Πορτογαλίας έδωσε το μήνυμα ότι δεν το ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος, προκειμένου να γίνει αυτό που πρέπει, σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου δεν υπήρχε συναίνεση και ειλικρίνεια του πολιτικού συστήματος προς τους πολίτες. Η κυβέρνηση Σόκρατες έφερε το Μνημόνιο αλλά το εφάρμοσε η κεντροδεξιά κυβέρνηση Κοέλιου, με τις αντιδράσεις της αριστεράς, φυσικά, να υπάρχουν αλλά να μην είναι τόσο σφοδρές όσο στην Ελλάδα”, τονίζει ο κύριος Μπρούζος.

Σημαντική παράμετρος στην αντιμετώπιση της κρίσης αποτέλεσε ακόμη το γεγονός πως οι πολίτες της Πορτογαλίας δεν ένιωσαν ότι υπήρχαν κοινωνικές ομάδες που επιβαρύνθηκαν περισσότερο από τα φορολογικά βάρη σε σχέση με κάποιες άλλες. Κατά τον κύριο Μπρούζο, τα μέτρα ήταν οριζόντιας μορφής και ο ενιαίος φόρος εισοδήματος, ήταν ο μόνος φόρος, ο οποίος πληρωνόταν από όλους.


“Δεν είναι τόσο επικριτικοί γιατί το έζησαν στο πετσί τους αλλά μας λένε δείτε πως τα κάναμε για να τα κάνετε και εσείς”, υπογραμμίζει ο κύριος Μπρούζος ενώ η κυρία Λαμπροπούλου εισπράττει αρκετές φορές υπερβολικές αντιδράσεις: “Σχολιάζουν ότι και εμείς βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη κατάσταση αλλά εφαρμόσαμε όσα μας είπαν. Κάντε και εσείς επιτέλους το ίδιο. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε συνέχεια τους Έλληνες. Άλλωστε, και για εμάς εξακολουθούν να είναι δύσκολα τα πράγματα”.



Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
7 χρόνια φαγούρα κι ακόμα "ο Σόιμπλε", "ο καπιταλισμός"...
Η καμπούρα μας δεν μας απασχολεί.

Και ολισθαίνουμε προς φασίζουσες νοοτροπίες όλο και περισσότερο. Κατασκευή εχθρών, προσπάθεια συγκέντρωσης υπερεξουσιών στα χέρια της κυβέρνησης, "δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε", προπαγάνδα τύπου Β. Κορέας, επίθεση στα μη συνεργαζόμενα ΜΜΕ, ρεβανσισμός, δημιουργία πυρήνων πιστών στο καθεστώς εντός του κράτους....
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#418433 To άρθρο το διάβασα χθες, αλλά ήταν τόσο ρηχός ο τρόπος που δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική. Βέβαια, γι' ακόμη μια φορά, όταν μας βολεύει κάτι, ποστάρουμε χωρίς δεύτερη σκέψη...
:metalo:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#418434 Μαρκοβάγγο αν σου ανέθετε μια εταιρεία που είναι έτοιμη να βαρέσει κανόνι να τη σώσεις, θα πρότεινες να πάρουν δάνειο (ή να χώσουν το λαιμό τους ακόμα πιο βαθιά στο σκατό) για να δώσουν αύξηση στους υπαλλήλους;

Ένας απόφοιτος του ΙΕΚ surtaferta θα ξεκίναγε με το να κόψει οτιδήποτε περιττό και μετά θα έβλεπε πως μπορεί να περάσει περισσότερους πόρους στις απαραίτητες λειτουργίες της εταιρείας.
Ο απόφοιτος ΑΣΟΕΕ δεν το συζητάμε θα έκανε απείρως περισσότερα και πιο ψαγμένα πράγματα. :shifty:

Αλλά το να απολύσεις πωλητές πχ για να κρατήσεις τις 8 γραμματείς (ενώ σου χρειάζονται 2) το έκανε μόνο το Κατσαπλιαδιστάν.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#418443
Anonymous Founder έγραψε:To άρθρο το διάβασα χθες, αλλά ήταν τόσο ρηχός ο τρόπος που δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική. Βέβαια, γι' ακόμη μια φορά, όταν μας βολεύει κάτι, ποστάρουμε χωρίς δεύτερη σκέψη...
:metalo:

Ναι, λυπούμαστε που δεν ποστάρουμε εμβριθείς μελέτες, βάσει των οποίων η Ελλάς είναι στόχος παγκόσμιας συνωμοσίας, ότι τα έχει όλα καλώς καμωμένα και ότι ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ εντός Μνημονίων για τόσο καιρό, φταίνε οι ξένι.

Η Πορτογαλία ήταν η φτωχότερη χώρα της ΕΟΚ όταν είχε μπει μαζί με την Ισπανία (η Ισπανία ήταν φτωχότερη από εμάς τότε), επί Καραμανλή senior, και σήμερα μας κάνει πλάκα.

Φυσικά, "στα τέσσερα", "γερμανοτσολιάδες", "νενέκοι" κλπ κλπ
Μπορείς να ακούσεις το mp3 στην υπογραφή μου, για να καταλάβεις τι γράφεις όταν λες "ρηχός ο τρόπος που δεν αντέχει σε κριτική". Αυτούς τους τύπους που μιλάνε, τους ψήφισες. :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By g8777
#418449 Έλα που το κράτος όμως δεν είναι εταιρεία. 1.01.

Δεν κατάλαβα, ο Τσίπρας δεν είναι δημοκρατικά εκλεγμένος; Ότι θέλει θα κάνει

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#418452 Μανόσκη η αλήθεια είναι ότι το άρθρο δεν είναι επαρκώς ταληροποιημένο.
Στην τελική δηλώσεις ενός Πορτουγκέζου έχει.

Οι οποίοι Πορτουγκέζοι δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα καθότι:
- πελάτες, σηκωσέ τοοοοο
- δεν είχαν Γερμανική κατοχή

Σχετικά με τις χώρες που θα μας κάνουν πλάκα osonupo βάλε και Ανατολικούς στο παιχνίδι.
Άλλοι γερμανοτσολέοι και συνεργάτες των Ναζί από εκεί.

Έλα που το κράτος όμως δεν είναι εταιρεία. 1.01.


Όπως εξηγούσα στον οχτάρια πριν κάτι χρόνια που έγραφε τα ίδια, δεν μίλησε κανείς για μεγιστοποίηση κέρδους (θρι λολ) αλλά για επιβίωση.
Και όταν η χώρα είναι έτοιμη να βαρέσει κανόνι, όταν τα νοσοκομεία δεν έχουν φάρμακα και όταν οι γιατροί παίρνουν ένα μύδι δεν μπορείς να διατηρείς πάσης φύσεως πολυτέλειες επειδή έχουν καλύτερο βύσμα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#418454 Ας το παρκάρω οπισθογωνια τότε.
Γιατί η Ελλάδα μπήκες στο ΔΝΤ; Ποιος ήταν ο ΚΎΡΙΟΣ λόγος; Θα μπορουσε να συνεχίσει όπως παλιά και για πόσα χρόνια ακόμα;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#418477
g8777 έγραψε:Ας το παρκάρω οπισθογωνια τότε.
Γιατί η Ελλάδα μπήκες στο ΔΝΤ; Ποιος ήταν ο ΚΎΡΙΟΣ λόγος; Θα μπορουσε να συνεχίσει όπως παλιά και για πόσα χρόνια ακόμα;


Γιατί η κυβέρνηση του ΓΑΠ απέτυχε να εφαρμόσει ένα εσωτερικό πακέτο μέτρων (μνημόνjο για τους μερακλήδες) το οποίο θα μάζευε κάπως την καταστροφή που προκάλεσε ο Ραφηνάρχης με την επανίδρυση κράτους.

Αν αρχή του 2010 είχαν περάσει τα μισά μέτρα από αυτά που έχουμε φάει στον πάτο σε βάθος 6ετίας, δεν θα υπήρχε κανένα ΔΝΤ, κανένας Πόουλ, καμιά Καριόλω, καμιά Νιμπελούγκεν.

Αλλά το 2010:
- Ο Χρηστάκης Παπουτσής θεωρούσε φτωχούς αυτούς που παίρναν 2.000 γιούρια
- Οι εφοριακοί ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΑΝ με πάνω από 8% μείωση

Περαστικά και καλοχώνευτα. :)

@Ντρίφτη
εδιτ λάθος λύγκας
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita

Κοίταξε λίγο ποιοι μας παίζουν φώτα.
Τους Ούγγρους είχα στο μυαλό μου.
Τελευταία επεξεργασία από EDDIE_147 και 18 Ιούλ 2017, 20:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#418478 manosky, ξέρω πως ταίζω τα λουλούδια μου στα γουρούνια, αλλά μπορεί κάποιος άλλος να δώσει περισσότερη σημασία:
-Η κυρία Λαμπροπούλου με όλο το σεβασμό, είναι τηλεφωνήτρια. Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά είναι λίγο κάπως να προσπαθείς να βγάλεις συμπέρασμα από κάποια με ανάλογο μορφωτικό επίπεδο. Αν δηλαδή περιμένεις μακροοικονομική ανάλυση για το τις πταίει από την συμπαθέστατη κυρία, φοβάμαι πως θα καταλήξεις σε λάθος συμπεράσματα.
Από την άλλη, ο κύριος Μπρούζος, είναι στο άλλο άκρο και τα συμπεράσματά του, απέχουν αρκετά από αυτά της κυρίας Λαμπροπούλου. Μάλιστα ο τελευταίος, ήταν στην Πορτογαλία πριν την κρίση, δεν πήγε δηλαδή εκεί γιατί ξαφνικά βρέθηκε δουλειά. Ούτε μια χώρα φαίνεται πως βγήκε από την κρίση επειδή κάποια από την Ελλάδα βρήκε δουλειά σε τηλεφωνικό κέντρο.

Αν θέλεις να συγκρίνεις τις δύο χώρες για το αν έκαναν πράγματα και τι έκαναν, μπορείς να δεις τα μεγέθη και θα σου πουν όλη την αλήθεια (το έγγραφο είναι από εντελώς επίσημη πηγή, δηλαδή το Ευρωκοινοβούλιο, πρωτότυπο όπως επιμένει κάποιος που δεν βάζει ποτέ κάτι αντίστοιχο... :roll: )
http://www.europarl.europa.eu/RegData/e ... ON_ET(2014)497740_EN.pdf
Επίσης, αν δεν σου αρέσει το από πάνω, υπάρχει και η έρευνα του ίδιου του ΔΝΤ, που εξηγεί τις διαφορές μια χαρά:
https://www.imf.org/external/pubs/ft/sd ... dn1407.pdf
Όλοι λένε πως η προσαρμογή που απαιτήθηκε για την Ελλάδα, ήταν πολύ μεγαλύτερη, γι' αυτό και το μνημόνιο μας έπεσε πιο βαρύ. Πουθενά αλλού για παράδειγμα δεν έπεσαν τόσο οι μισθοί (το γράφει το ίδιο το ΔΝΤ, σελίδα 14).
Στην σελίδα 24 θα βρεις επίσης γιατί το ΔΝΤ επιμένει σε χαμηλούς μισθούς και στην κατάργηση (ή έστω μείωση ) του βασικού μισθού.

Τέλος, manosky, εσύ βλέπω πως δεν ντρέπεσαι καθόλου που ψήφισες ΝΔ και σκοπεύεις να ξαναψηφίσεις. Και κουνάς το δάχτυλο σε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ κάποτε, λοιδορώντας τους kopsoherides.
Αναρωτιέμαι, αν αυτοί είναι ανάξιοι και τους αξίζει η... περιφρόνηση, για κάποιους σαν την αφεντιά σου, τι προβλέπεται άραγε;
Γι' αυτούς που όχι μόνον δεν μετάνιωσαν για κάτι, αλλά είναι αποφασισμένοι να ξαναψηφίσουν αυτούς που έφτασαν την χώρα στον πάτο, ποιος χαρακτηρισμός υπάρχει;
:hmmm:

Τέλος, είμαι πεπεισμένος πως στην ουσία δεν έχεις σοβαρές απαντήσεις, γιατί δεν μπορείς να διαβάσεις ένα έγγραφο από την ΕΕ ή το ΔΝΤ που χρειάζεται να επενδύσεις και κάποιο χρόνο και κάποιες γνώσεις. Προτιμάς να κουνάς το δάχτυλο σε όλους, μαζεύοντας άρθρα από δω κι από κει από τον κάθε πικραμένο, μόνον και μόνον για να πείσεις πως η μόνη λύση για την χώρα είναι αυτή που προτείνεις εσύ, μιας και εσύ ξέρεις καλύτερα.
Ούτε και δέχεσαι πως κάποιος μπορεί να ψήφισε κάτι, να μην του άρεσε αυτό που ψήφισε και να μην το ξαναψηφίσει. Επί της ουσίας, την ίδια την δημοκρατία δεν την δέχεσαι, γιατί χλευάζεις με τον πιο σκαιό τρόπο όποιους δεν ψηφίζουν αυτό που εσύ εγκρίνεις.
Εγώ πάντως σου υπόσχομαι πως στις επόμενες εκλογές θα καθίσω σπιτάκι μου ή θα πάω σε καμιά παραλία και δεν θα μολύνω το αποτέλεσμα με την ψήφο μου, αφού είναι σαφές πως δεν ξέρω να ψηφίζω, μόνον ογκόλιθοι γνώσης σαν εσένα και μερικούς άλλους θα ψηφίζουν από εδώ και πέρα. Και θ' αναλάβουν φυσικά και να σώσουν την χώρα.
:s_bye
Καλύτερα kopsoheris, παρά αμετανόητος. :s_roses :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By g8777
#418483 Λαθος Εντυ. Βασικα εχεις μπερδεψει την περιπτωσιολογια με την αιτιολογια.
Η λεξη subprimes σου λεει κατι; Οχι; Καλοχωνευτα και απο εμενα τοτε. :)

@ Υπολοιποι

Θα ειχε πολλην πλακαν αν δεν ηταν τραγικον. :( Αυτοι που κουνανε χαιρεκακα το δαχτυλο (θες επειδη δεκαετιες συμπλεγματων εκαναν τη δουλεια τους, θες επειδη ωρυονται ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ) ηταν αυτοι που στο ΠΑΡΤΥ της Γιαννας & Co το 2004 πχ ηταν γεματοι περηφανια ("Η Γελαδα που μπορει"). Τοτε δεν υπηρχε διακοποδανειο, γαμωδανειο, 1500 τηλεφωνητριες και 3000 καθαριστριες στο ΥπΟικ,ολα αρμενιζανε καλα. :s_bye :s_bye

Και για να λυσω και την απορια , η Ελλαδα δεν μπηκε στο ΔΝΤ γιατι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θυμηθηκανε οι δανειστες οτι χρωσταει και δεν θα τα πληρωσει . Μπηκε γιατι ηρθε η σειρα της -ως κρατος παριας- να γνωρισει το τσουναμι απο σκατα που μετακυλησαν τα κρατη νοικοκυραιοι στους λιγοτερο ισους. :iconcool:

#Capitalism 1.01
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#418488 Τζι, οι γκσένοι πάντως βρήκαν ευκαιρία να ασελγήσουν στο αφράτο πωπουδέλι μας μετά από το ραφηναρχικό 35+ δις έλλειμμα. Just sayin'.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#418489 Πρώτα απ' όλα HiFi, μη μού συγχύζεσαι.
Αντιλαμβάνομαι ότι μετά από τέτοια διαδοχική ξεφτίλα, ξεκινώντας από το 2015 και φτάνοντας αισίως στο 2017, με επιπλέον 2 Μνημόνια και τεράστια επιβάρυνση, 2 χρόνια επιπλέον ύφεση μετά από εξισορρόπηση, εξευτελισμός της χώρας από τα κόλπα του Γιάνη μέχρι τους λεονταρισμούς ενός ανθρωπακίου και της παρέας του, νιώθεις άβολα.

Δεν είναι δικό μου πρόβλημα αυτό.

Η στάση σου "δεν φταίω εγώ που πίστεψα ηλιθιότητες, δεν είμαι ηλίθιος, φταίει η σημαδεμένη τράπουλα", εκτός από κουτοπόνηρη, είναι και προσβλητική για οποιονδήποτε δεν τρώει σανό.

Και την εποχή που τα νομιστεράκια του φόρουμ έγραφαν συνεχώς για γερμαοτσολιάδες, εσύ -παριστάνοντας τον μοντ- έλεγες ότι δεν τρέχει και τίποτα και κακώς ενοχλούνται οι χρήστες που στοχοποιούνταν από διάφορες νουμεράδες.

Χαλάρωσε λοιπόν και μην εξάπτεσαι.

Όσον αφορά τις πολιτικές μου επιλογές, ήμουν κατά του Κωστάκη και της "ήπιας προσαρμογής" του, αφού έβλεπα τι συνέβαινε από μέσα. Ο Κωστάκης ακολούθησε πρώτον την επιλογή του ώριμου φρούτου και δεύτερον την επιλογή της προσπάθειας προσεταιρισμού του ΠΑΣΟΚ-κράτους, δηλαδή όλης της σαπίλας που είχε συσσωρευτεί από το 1981 μέχρι το 2010 τουλάχιστον παντού.

Μού θυμώνεις που σε αποκαλώ ΠΑΣΟΚο. Γιατί, μπουχουχου, δεν ψήφισες -λες- κάθε ΠΑΣΟΚοκυβέρνηση.
Το ΠΑΣΟΚ, όπως ίσως θα μπορούσες να αντιληφθείς με αυτό που γράφω παραπάνω, δεν είναι μόνο ένα κόμμα (ανεξαρτήτως ταμπέλας), είναι ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.

ΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ έκανε το ΠΑΣΟΚ από τη δεκαετία του 80 (και πιο πριν, όταν προετοίμαζε τον δρόμο για την εξουσία), βρίσκουν απολογητή σε άτομα σαν εσένα.
Μην πειράξουμε τα "κεκτημένα"
Όλα γίνονται άμα έχεις άκρες
Ο κρατισμός γαμεί (ΟΤΕ, Ολυμπιακή, ΔΕΗ κλπ)
Εμείς να περνάμε καλά και έχει ο Θεός για αύριο


Αν το ΔΝΤ, που λες HiFi μου, έχει εμμονές και κάνει λάθος, που σίγουρα κάνει λάθος σε διάφορα θέματα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥ ήδη από το 2009 που ξέσπασε η μπόρα.

Η Ελλάδα έδωσε όπλα σε κάθε Τόμσεν να την κάνει γιογιό, η Ελλάδα, ΟΧΙ Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ή η ΚΥΠΡΟΣ ή η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ή η ΙΣΠΑΝΙΑ, που δεν ξεφτιλίστηκαν, αλλά πάλεψαν γενναία.

ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΘΡΙΛΕΡ σε Eurogroup για την Πορτογαλία;
ΠΟΤΕ για την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Κύπρο; ΜΙΑ ΦΟΡΑ έγινε μύλος για την Κύπρο, όταν αποφασίστηκε το κούρεμα ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. :rtfm:

Ενώ εσύ, περήφανε και σοφέ HiFi, που ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ προσπαθείς να γυρίσεις τη συζήτηση μακριά από εκεί που σε πονάει, κοκορευόσουν για την Περηφάνια και το Δημοψήφισμα και τη "διαπραγμάτευση", ενώ γέλαγε μαζί σου ο πλανήτης.


ΟΟΟΟΧΙ, ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ.
Όσο ψηφίζεις, τόσο εκτίθεσαι.

Γιατί άλλοι ψήφισαν, αλλά όχι για να εφαρμοστούν λύσεις ΠΑΣΟΚ, όχι για να μείνει η μούργα ανέγγιχτη. Κι έπειτα δεν το έπαιζαν θλιμμένες χήρες, που τις χτύπησε η μαύρη μοίρα Η ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ τάχα. :s_laughat

Και σήμερα λέμε ότι το ΠΑΣΟΚ σύστημα πρέπει να πεθάνει. Εσύ έχεις πάλι ένα νέο ΠΑΣΟΚ να λιβανίζεις και ταυτόχρονα παίζεις το ίδιο σου παιχνιδάκι. Μπουυυυ, έρχεται ο κακός ο Φιλελές, στα όπλα αδέλφια, Ανδρέα ζεις. :lol:

:s_roses