Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#41738 Έχω αγοράσει πάνω από 10 ζευγάρια.Sold by: Amazon Export Sales, Inc

Τον Αύγουστο πήρα 2 ζευγάρια....
Εικόνα

Τώρα δε στέλνει :rant:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#41798 Αγόρασα μέσω ebay μια θήκη & tempered glass για το Moto G.
O πωλητής είχε 99,5% positive feedback και είναι Κινέζος φυσικά.
Βλέπω estimated delivery 1-22DEC με Economy Int'l Shipping

Kαι ερωτώ:
1. Υπάρχει περίπτωση να έχω επιπλέον έξοδα
2. Πόσο συνηθως καθυστερεί η παράδοση;
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#41803 Μην αγχώνεσαι για επιπλέον έξοδα. Ο χρόνος παράδοσης είναι λαχείο
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#41834 Μετά το καλοκαίρι καθυστερούν πολύ από Κίνα. Μέχρι 1.5 μήνα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#42069 Kinky
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#42302 Δευτέρα ξεκινά το Black Friday! :yahoo:
Τυχεροί αυτοί που είναι Αγγλία. Πάνε οι παλιές καλές ημέρες με τα δωρεάν μεταφορικά του Amazon :(
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#44719 Black Friday + ο μισθός μπαίνει σε 2 ώρες...

Εικόνα

....Must not click "BUY NOW" :omg:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#44728 Εμείς στην Ελλάδα δυστυχώς δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε κάποιες καλές προσφορές. :rant:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#44879 Μπα έχω τσιμπήσει ήδη SSD 512 στα 150€ περίπου, headset 50€ απο 100€ και σε 10 λεπτάκια πάω για 2ο SSD 240 με ελπίζω καμια 70ρια euros.
Δεν βλέπω δυστυχώς να πέφτει καλή προσφορά για CPUs, Mobos κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#44893 Αγγλία είναι το black friday ή us?

Κοιτάω για samsung evo 128&256. Σκρούτζ τα βρίσκω 75&120 ευρώ. Από amazon.com βγαίνουν περίπου στα ίδια με τα μεταφορικά και τα export taxes μέσα. Από amazon.co.uk δεν στέλνουν Ελλάδα, αλλά έτσι κι αλλιώς με την μετατροπή σε ευρώ κάπου εκεί βγαίνουν, και δεν έχει υπολογίσει καν μεταφορικά.

Κάνω κάτι λάθος ή έτσι είναι?
Άβαταρ μέλους
By dimik
Chris έγραψε:Αγγλία είναι το black friday ή us?

Κοιτάω για samsung evo 128&256. Σκρούτζ τα βρίσκω 75&120 ευρώ. Από amazon.com βγαίνουν περίπου στα ίδια με τα μεταφορικά και τα export taxes μέσα. Από amazon.co.uk δεν στέλνουν Ελλάδα, αλλά έτσι κι αλλιώς με την μετατροπή σε ευρώ κάπου εκεί βγαίνουν, και δεν έχει υπολογίσει καν μεταφορικά.

Κάνω κάτι λάθος ή έτσι είναι?

Ψάξε amazon.fr (συνήθως καλύτερες τιμές σε ηλεκτρονικά) όπως επίσης .it και .se.
Εγώ ψώνισα και από τα 3, όλα έχουν black friday προσφορές δεν ξέρω αν έχουν ή θα βγάλουν τον συγκεκριμένο.
Πάντως η κανονικές τιμές είναι 65€ και 103€ από όσο βλέπω.

έχει προσφορά αυτή την στιγμή αυτόν http://www.amazon.fr/dp/B00M8ABEIM/ref= ... =561143587

αν σε ενδιαφέρει
Άβαταρ μέλους
By Chris
dimik έγραψε:Πάντως η κανονικές τιμές είναι 65€ και 103€ από όσο βλέπω.

Από us όμως προσθέτει taxes και μεταφορικά και βγαίνει κάπου εκεί που είπα. Στο fr είναι 112 και 70 χωρίς μεταφορικά (120 και 75 σκρουτζ θυμίζω).

dimik έγραψε:έχει προσφορά αυτή την στιγμή αυτόν http://www.amazon.fr/dp/B00M8ABEIM/ref= ... =561143587

αν σε ενδιαφέρει

Θεωρητική ήταν η αναζήτηση, πίστευα ότι θα έβρισκα κάτι με τρομερή έκπτωση με όλο αυτό το hype.

Για αυτόν που μου έβαλες, 85ε είναι με λίστα αναμονής αν κατάλαβα καλά τα γαλλικά, η κανονική τιμή είναι 97 και με τα μεταφορικά φτάνει 5% κάτω από την χαμηλότερη τιμή του σκρουτζ. Για 5-10% προτιμώ να ψωνίσω από ελληνικό κατάστημα.

Μάλλον δεν έχει μεγάλο νόημα για κάποιον που βρίσκεται Ελλάδα, ίσως για μεγαλύτερης αξίας προιόντα και όχι του 100ρικου.