Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#417986 Καλοκαιρι 2017 ξεκινησαμε στους τενεκεδες λαδι καταληξαμε...

Φετος προεκυψε Κυθνος.

Επισκεφτηκαμε τις παραλιες με την σειρα Επισκοπη, Κολώνα, Απόκρουση, Αγιος Δημήτριος, Φλαμπούρια, Κανάλα, Αγιος Σώστης και Αγια Ειρήνη.

Απο αυτές top με διαφορά ηταν η Κολώνα. Όμορφο τοπίο και φανταστικα νερά.

Αγιος Σωστης ερημικό κολπάκι με υπέροχα νερά.

Επισκοπή ήταν οργανωμένη με ωραίες ξαπλώστρες και ήταν ωραία για άραγμα.

Φλαμπούρια και Κανάλα, η παραλια ηταν στην άκρη του χωριού και είχε επίσης ωραια νερά. Αγιος Δημητριος και Αγια Ειρήνη δεν καθήσαμε γιατι δεν μας έκανε ιδιαίτερη αίσθηση.

Απόκρουση και αυτή οργανωμένη αλλα πήγαμε μετα από την Κολώνα οπότε και δεν μας έκανε καμια εντύπωση.

Έχει και άλλες όμορφες παραλίες αλλά δεν πήγαμε γιατί είχε πολύ χωματόδρομο αλλά το φοβηθήκαμε.

Απο άποψη φαγητού όπου και να καθήσαμε φάγαμε καλά και σε καλες τιμες. Εστιατόρια που επιλέξαμε ήταν: Cavo Doro στα Λουτρά, Όστρια στο λιμάνι, Αρχιπέλαγος στην Κανάλα, Αριας στην Αγια Ειρήνη και Μεσσαρια στην χώρα. Το τελευταίο μάλλον ήταν το πιο αδιάφορο.

Από ποτό είχε και άλλες επιλογές. Στην χώρα καθήσαμε στην Γκαζόζα, στο Πανοχώρι (2 φορες) και τα δυο αυτά ήταν στην χώρα και καθήσαμε και στο Καρνάγιο στα Λουτρά ένα βράδυ.

Παγώτο και βάφλα στο il gusto, το τίμησαμε καθημερινα.

Μέναμε στα Λουτρά που είναι 4 χιλιομετρα απο την Χώρα και μου αρεσε πολύ το μέρος. Μικρο παραθαλασσιο χωριουδακι με αρκετα ταβερνακια.

Η χωρα πολυ γραφικη και ομορφη αν και στην ουσια εχει ενα στενακι που ειναι ολα τα μαγαζια εκει περα.

Δρυοπιδα το αλλο 'μεγαλο' χωριο που και αυτο ειναι ακομα πιο ομορφο. Επισκεφτηκαμε και το σπηλαιο που εχει εκει τριγυρω το οποιο δεν ειναι κατι τρελο αλλα αν μη τι αλλο ηταν φοβερη οαση δροσιας.

Αν θα ξαναπηγαινα στο νησι; ναι. Φαινεται οτι ειναι μικρο αλλα εχει πολλες καλες επιλογες σε παραλιες/ταβερνακια και για να τα γυρισεις ολα ξεκουραστα θελεις τις μερουλες σου.

Φωτογραφιες το απογευμα απο το σπιτι.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#418171 Στελνω της φωτογραφιες της Κυθνου απο το σπιτι :s_tongue (οι καλες θα μπουν στο καταλληλο τοπικ ομως)

Παραλια επισκοπης

Εικόνα

Σ ενα μαγαζακι της χωρας

Εικόνα

Παραλια Κολωνας
Εικόνα

Μεριχας/Λιμανι
Εικόνα

Αγιος Δημητριος
Εικόνα

Αντωνηδες
Εικόνα

Σε καποιο στενο στην Δρυοπιδα
Εικόνα

Στον Αγιο Σωστη
Εικόνα

Στην Αγια Ειρηνη
Εικόνα

και ενα στενακι στην Χωρα
Εικόνα

στα Λουτρα που μεναμε, απο το Καρναγιο που εγραψα νωριτερα
ΕικόναLoutra, Kythnos

Στην ακροθαλασσια στην Κολωνα
Εικόναshades of blue
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#418188 Γαματη φαίνεται η Κύθνος.
Θα την τιμησομε....

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#418193 Ωραία είναι η Κύθνος. Είχα πάει το 2010. Σήμερα που διάβαζα το παρόν , αναπολώ...

Στον Αγιο-Δημητριο, αν θυμάμαι καλά, στο τέλος του δρόμου εκεί κοντά στα βράχια, έφαγα πολύ καλό παϊδάκι... Και αψογη τηγανιτή πατάτα με παγωμένη μπύρα.

ΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#418201 αυτή η παραλια Κολωνας γαμω τις φασεις! Φυσαει βοριας? πας 5 μετρα πιο κει από την άλλη μερια και δεν εχει κυμα. :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#418237 Kύθνο είχα πάει το 1999-2000 κάπου εκεί.. Έπαιζε πολύ το ώτο-στοπ στο νησί, μεταξύ τουριστών αλλά και ντόπιων. Ειδικά οι ντόπιοι το είχα πολύ φυσιολογικό και έβαζαν όποιον να'ναι στο αμάξι τους. Έτσι κατέληξα και γω με 2 φίλους και προχωρώντας στη ζέστη σταμάτησε και μας πήρε ο ....Γονίδης :iconcool: :metalo: :yahoo: Κύθνιος στη καταγωγή, έχει σπίτι εκεί, μας κέρασε καφεδάκι, γλυκό και αφού μιλήσαμε πήγαμε για μπάνιο και αυτός να γράψει τραγούδια :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#418247 :rant: δεν ήταν ο Φάουλερ μαζί μας :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#418282 Στη Μυκονο πλεον εχουν τιμες στους καταλογους φαγητου μονο για ξενους... πιατο κοντοσουβλι κοτοπουλο 18 Ευρω.... οταν ρωτησαν γιατι, και καταλαβαν οτι ειναι Ελληνες τους ειπαν οτι ηταν λαθος ο καταλογος!!!!!. Καφες 5 Ευρο και το νερο 1.5!!!! τελικα για τους Ελληνες 3.5 το συνολο!!!. Ελεος.... εκει πλεον θεωρουν οτιι εισαι ξενος πρωτα, και μετα πιθανον Ελληνας.
Μου τα ειπε η κορη μου που εχει παει εκει για ενα διημερο για δουλεια....
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#418522 Αυτο μου το παν και κατι δικοι μου τεχνιτες που πηγαν να κανουν μια δουλεια στο αεροδρομιο στη Σαντορινη πριν λιγες μερες. Πηγαιναν και τον Χειμωνα εκει και τρωγανε σε έναν συγκεκριμενο κοντα στο αεροδρομιο Μαλιστα κοβανε και τιμολογιο για να το βαζουμε στα εξοδα. Τιμαι λογικαι. Πηγαν εκει παλι προχτες και μολις ειδαν τις τιμες παθανε πλάκα. Τον ρωτησανε και τους ειπε οτι οι τιμες μετρητοις ειναι αλλες (χωρις πιστωτικη γιατι οι ξένοι πληρωνουν μονο με πιστωτικη και τοτε υποχρεωνεται και σε αποδειξη). Οταν μαλιστα του ειπαν οτι θελουν τιμολογιο και ετσι κανανε και το Χειμωνα ο τυπας το δεχτηκε με τις 'χειμωνιατικες' τιμες απλα στην αποδειξη που αντικαθιστουσε το τιμολογιο εβαζε ασχετα φαγητα για να προκυπτει το σύνολο. Γαμησε τα δηλαδης...
Τελευταία επεξεργασία από junior gt και 18 Ιούλ 2017, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#418527 παιδες δεν κοβει ΚΑΝΕΙΣ ,καμια αποδειξη.
Τους το τονιζεις σε καφε ντελιβερυ,σε φαγητο να σου βαλουν αποδειξη,στις περισσοτερες περιπτώσεις δεν βαζουν τιποτα.
Συγγνωμη την ξεχασε το παιδι με το μηχανακι η συνηθης δικαιολογια.
Δεν τους πληρωνω,μεχρι να μου φερουν την αποδειξη,γιατι μια φορα μου ειπε θα μου τη φερει,και μετα δεν σηκωνανε το τηλεφωνο.
Σημερα ας πουμε γνωστη αλυσιδα με καφε εκοβε χειρόγραφες απόδειξης γιατι ''χαλασε΄΄ η ταμειακη.

εδιτ
οι τιμες εχουν παρει την ανιουσα στις Κυκλάδες και όχι μονο,λογω αυξημενου τουρισμου.
Άβαταρ μέλους
By fot
#418569 Τι προτείνουμε για 2ημερη απόδραση σε Χαλκιδική ; Για παλιουρι έλεγα και πάλι αλλά και νέες προτάσεις δεκτές. Έμφαση κυρίως σε ωραίες παραλίες , ωραίο κόσμο. Και καλή διασκέδαση.

Εχω να παω λίγα χρόνια και ψάχνω κάτι διαφορετικό.

< >
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
fot έγραψε:Τι προτείνουμε για 2ημερη απόδραση σε Χαλκιδική ; Για παλιουρι έλεγα και πάλι αλλά και νέες προτάσεις δεκτές. Έμφαση κυρίως σε ωραίες παραλίες , ωραίο κόσμο. Και καλή διασκέδαση.

Εχω να παω λίγα χρόνια και ψάχνω κάτι διαφορετικό.

< >
Πευκοχωρι, θα περάσεις υπέροχα!