Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#416913 Εγώ πάντως στο πορτπαγκάζ της Ε39 έχω βρει αρκετούς χώρους κάτω από το πατάκι μέσα και γύρω από τη ρεζέρβα καθώς και στα καπάκια που έχει για να αλλάξεις λάμπες ή να δεις την μπαταρία.
Αν βάλεις και την επίσημη θήκη μέσα εκεί έχω φωσφοριζέ γιλέκο, μαγιώ, φαρμακείο, λάμπες, καλώδια σύνδεσης μπαταριών, εγχειρίδιο Haynes, γάντια, νερό (για ψυγείο σε ζημιά ή για να ξεπλένεις την άμμο από την παραλία), τρόμπα, στυλό, λάδι, υγρό παρμπρίζ, ενισχυτικό βενζίνης, φακό, χαρτί υγείας, σακούλα ΙΚΕΑ, χερούλι με ιμάντα για να σηκώνεις με ένα χέρι πολλά πράματα και άλλα διάφορα που δεν θυμάμαι.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#416918 Εγώ θέλω να τα βάλω όλα αλλά όμορφα ωραία και εργοστασιακά στις θέσεις που προορίζονται για αυτά.

Εξάλλου το πολύ 200χλμ από το σπίτι να πάω εδώ, δεν χρειάζομαι εξοπλισμό εκστρατείας. Σε 2 ώρες το πολύ η οδική με έχει μαζέψει.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimik έγραψε:. Σε 2 ώρες το πολύ η οδική με έχει μαζέψει.

< >

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimik
dimviii έγραψε:
dimik έγραψε:. Σε 2 ώρες το πολύ η οδική με έχει μαζέψει.

< >

:shifty:

Να ξέρεις ότι πρώτη μου εμπειρία με οδική ήταν με το χοντα

< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
sknipper έγραψε:Εγώ πάντως στο πορτπαγκάζ της Ε39 έχω βρει αρκετούς χώρους κάτω από το πατάκι μέσα και γύρω από τη ρεζέρβα καθώς και στα καπάκια που έχει για να αλλάξεις λάμπες ή να δεις την μπαταρία.
Αν βάλεις και την επίσημη θήκη μέσα εκεί έχω φωσφοριζέ γιλέκο, μαγιώ, φαρμακείο, λάμπες, καλώδια σύνδεσης μπαταριών, εγχειρίδιο Haynes, γάντια, νερό (για ψυγείο σε ζημιά ή για να ξεπλένεις την άμμο από την παραλία), τρόμπα, στυλό, λάδι, υγρό παρμπρίζ, ενισχυτικό βενζίνης, φακό, χαρτί υγείας, σακούλα ΙΚΕΑ, χερούλι με ιμάντα για να σηκώνεις με ένα χέρι πολλά πράματα και άλλα διάφορα που δεν θυμάμαι.

Πλυντηριο πιατων; 15λιτρο χρωμα; τραπεζαρια;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#417012 Στη Νίτσα είχα χορέσει ψυγείο... :twisted: :lol: :lol:

Θα μου πεις... λογικό... φορτηγό είναι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#417032 Τι είναι το πορτ μπαγκαζ; :roll:
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#417071 To 118d ηταν παντα 2.0l στην F20?
H 114d με την 116d εχουν διαφορες περαν του προγραμματος?
Άβαταρ μέλους
By GTS
#417079 118δ παντα διλιτρο.

114δ μαλλον μονο προγραμμα. Μολις 1 εχω ακουσει στα φορουμς να εχει πωληθει καθοτι καινουριο μοντελο. 95 ιππους. 4κ φθηνοτερο απο 116δ.

Καλη αγορα ειναι το 120 Μ σπορτ με τον Β48 διλιτρο.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
GTS έγραψε:Καλη αγορα ειναι το 120 Μ σπορτ με τον Β48 διλιτρο.

Εξαρταται τι ψαχνεις..
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#417237 Να ησαντο βετζινα να την κανω μια βολτα...Εικόνα

<+
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#417256 Από τα αυτοκίνητα που δεν μπορώ να καταλάβω: είσαι τόσο στέλεχος και έχεις 420 και δεν μπορείς να ζητήσεις την βενζίνα; :help:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#417263 Έλα μου ντε. :s_dunno H βετζίνα απεριόριστη είναι. Βάζεις μέχρι να στερέψει ο Τίγρης. Ευτυχώς αρκετοί έχουν επιδείξει την ανάλογη σοβαρότητα και έχουν πάρει Q5 tfsi, 528i και 428i.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#417549 Για κάποιους (όλο και λιγότερους βέβαια) είναι ακόμη γκλαμ το πετρέλαιο, το επονομαζόμενο και ντίζελ (με στόμφο). Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων απλά παίζει εντολή άνωθεν για 'γύρισμα' του στόλου στο πετρέλαιο για μείωση των εξόδων κίνησης. Ήμουν μπροστά σε συζήτηση επιχειρηματιώνΕ πριν μια 3ετία που ο ένας έλεγε του άλλου ότι έκανε όλα τα εταιρικά λήζινγκ πετρέλαιο, ακόμη και το δικό του, και γλίτωσε ένα τσουβάλι λεφτά.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#417551 Εμείς μέχρι πέρσι είχαμε policy για diesel μόνο, αλλά από φέτος υπάρχει ελευθερία επιλογής καυσίμου.

Το επόμενο μάλλον θα είναι βενζίνη.

< >