Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#39286 Ναι ναι αυτα. Κλασσικο κομματι! Τα ειχα σε λευκο-κοκκικο οταν πρωτοβγηκαν! :inlove:

115 τα ειχε αν θυμαμαι καλα.

< G3
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#39380 Μάλλον έφερε νούμερα για τα Jordan XII, όταν πήγα εγώ δεν είχε πάνω απο 44. Δεν θυμάμαι τιμή όμως ...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#39389 Εγώ αποκλείεται πάντως! Τα Χριστούγεννα πάλι και αν! Εκτός του ότι με το που μπεις το αμάξι για να πας είναι -100€ στην τράπεζα, έχει και τα παλιοΜακντόναλντς που είναι +2kg στη ζυγαριά! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#39559 Αν κανενας ψηνεται,λεω να δωσω τα 11αρια concords τα χαμηλα.Νουμερο 45(καθονται ενα κλικ μεγαλα στο ποδι μου τουλαχιστον,στα 3αρια π.χ φοραω 46),φορεμενα αρκετες φορες αλλα παντα προσεγμενα.
Κατάσταση 8 στα 10 ανετα,μ ενα καθαρισμα πιστευω μπορουν να δειξουν και σχεδον αφορετα.
Στο ebay δε βλεπω καποιο used κατω απο τα 150 σ αυτο το νουμερο,εγω λεω να τα δωσω 120,προφανως συζητησιμα.
Αυτα ειναι :s_cool :

Τα φορεσε και σε αγωνα ο joe johnson πριν κανα 10ημερο,οποτε κανουν και για μπασκετακι :metalo: (κριμα βεβαια..)
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#41734 Χρωματικά το πρώτο. Γενικά αυτό που θα καθόταν καλύτερα στο πόδι. Για μπάσκετ θα πας, όχι για πασαρέλα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#41736 Δεν υπάρχει δυνατότητα δοκιμής, δυστυχώς. Είναι custom made και θα γίνουν παραγγελία απ' το site της Nike.

Και τα δύο είναι κορυφαίας τεχνολογίας φυσικά. Ειδικά το δεύτερο είναι ενδεχομένως ότι κάλυτερο βγάζει αυτή τη στιγμή ενώ και το πρώτο φαντάζομαι έχει αναβαθμιστεί σε σχέση με το 90κατι που πρωτοβγήκε.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#41740 Πάρε το ρετρό... Μου αρέσουν πολύ τα ρετρό παπούτσια μπάσκετ. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#41744 Καλοφόρετα τότες. :thumbsup:

Ξέρεις χρόνο παράδοσης; Όχι τι λένε στο site. Αν έχεις ξανακάνει nike id.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#41746 Όχι δεν έχω ξανακάνει. Στο site λέει ότι αν τα παραγγείλω μέχρι 27 Νοέμβρη θα τα έχω μέχρι 24 Δεκέμβρη. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό αξιόπιστο.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#41747 Γυρω στον ενα μηνα κανουν στεφ :) Για μπασκετ πολυ καλυτερα ειναι τα λεμπρον,τωρα απο κει και περα οποιο σ αρεσει περισσοτερο.. :)
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#41756 Ο γενικος κανονας λεει πως ναι ,στο επιπεδο που παιζουμε εμεις ,δυσκολα να μας δειξει τις αδυναμιες του καποιο παπουτσι.
Αλλα γενικα εχω παρατηρησει οτι μια χαρα με χαλαει ενα σκληρο σε σχεση μ ενα μαλακο παπουτσι,ενα bulky σε σχεση μ ενα πιο ευελικτο ή ενα με κακο αντι για καλο γκριπ..
Μπορει να το παρατηρησεις ,μπορει και οχι..Καθαρα μπασκετικα (20 χρονια τεχνολογιας,δε θελει και πολυ σκεψη) τα λεμπρον ειναι σιγουρα κατα πολυ ανωτερα..Απο κει και περα ειναι η εμφανιση..Που παιζεις εσυ μπαλα..3-4 βδομαδες θα κανουν,εχουν γινει πολυ πιο γρηγοροι στο id