Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#417244 αν πας εκεί θα γίνεις σαν κι αυτούς για μέγιστη απόλαυση και εκκλησία αμαλάχει
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 14 Ιούλ 2017, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
mjacob έγραψε:Βέβαια, μπορείς να είσαι προσαρμοστικός και να πηγαίνεις τις κυριακές εκκλησία.

αν έχει BBQ στο προαύλιο μετά και καμιά καλή χορωδία why not :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:καλά εσύ άκουσες εκκλησία και αμέσως :shifty:

Μάκης Δημάκης αλα αμερικάνα....με bourbon φυσικά
Τελευταία επεξεργασία από dimik και 14 Ιούλ 2017, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#417257 Στους rednecks, τέτοια μωράκια θα τα ψάχνεις με το κυάλι.
Πραγματικά, εξαιρετικά άκυρη επιλογή να πας σε τέτοιες πολιτείες των ΗΠΑ. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By italakias
markvag έγραψε:
italakias έγραψε:Ξερεις γιατι δουλευει λιγοτερο ο γερμανος; :iconcool:

Γιατί δεν ασχολούνται με τόσες |λογοκρισία|, που βρίσκουμε εδώ καθημερινά μπροστά μας... Υπάρχει μεγαλύτερη οργάνωση σε πολλά ζητήματα... Και βασικότερα πως οι υπερωρίες κοστίζουν πανάκριβα και δεν τολμάει κανείς να μην τις πληρώσει... :rtfm: :iconcool: Μηχανικός που είχε δουλέψει πρόσφατα σε hangar στη Γαλλία μου είπε πως αν τυχόν δεν έφευγες την κανονική σου ώρα, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, άκουγες χοντρό χέσιμο. Απλά όταν έρθει η ώρα, σταματάς ότι κι αν κάνεις και φεύγεις. :rtfm: Πάνω από 8ωρο σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις και πάλι πολύ δύσκολα.

Αλλά κατά τ' άλλα μη νομίζεις... :iconcool: Οι άνθρωποι παντού ίδιοι είναι.

Ο γερμανος δουλευει λιγοτερο επειδη ειναι πιο παραγωγικος.
Οταν λοιπον ο ελληνας θελει τρεις καφεδες το πρωι για να ανοιξει τα στραβα του ή οταν ο μηχανικος θελει μιση μερα για να σου αλλαξει ενα δισκο πλατο,καταλαβαινεις οτι ουτε το 10ωρο δεν φθανει για να δικαιολογησει το μεροκαματο του.
Δουλευουμε χωρις μυαλο και γιαυτο εκτος των πολλων ωρων εχουμε και χαμηλους μισθους.

Καπου διαβασα σε αλλο ποστ οτι 8 ωρες συνεχομενες ειναι κουραστικο κατι τετοια.
Κουραστικο ειναι οταν δουλευεις σαν κοπανος,αμα την ρεγουλαρεις την δουλεια ,βγαινει και πολυ ξεκουραστα μαλιστα βρισκοντας χρονο και για διαλειμμα
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Στους rednecks, τέτοια μωράκια θα τα ψάχνεις με το κυάλι.

Ουδεν ψευδεστερο. :s_no
Διπλα σου ακριβως θα βρισκονται. :rtfm: Τι σημασια εχει αν ειναι μανα, αδελφη, γιαγια; :s_dunno

Ειναι ανατομικα ικανη; Ναι; ΚΕΙΖ ΚΛΟΖΝΤ. :iconcool:

Και δεν καταλαβα; Τι κακο εχει να μαθεις banjo για να περναει η ωρα;Μου γινατε ολες του Μεγαρου ξαφνικα ε;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. :x
Άβαταρ μέλους
By Zorz
dimik έγραψε:Το oil & gas θα με ενδιέφερε, έχεις τίποτα υπόψη σου εκεί στην Μέκκα; :lol:

Εγώ ζω στη Μεσοποταμία του Βορρά.

Εικόνα

:rtfm:

Αν θες oil & gas πάντως, είσαι στη σωστή χώρα ήδη. :lol:

QsisVTS έγραψε:πέρα από τη πλάκα έχω ένα θείο μου που είναι καθηγητής στη georgia και είναι ωραίος τύπος (από τους ελάχιστους που δε το παίζει μπρούκλης), αλλά ο νότος δεν τον έχει αγγίξει αρκετά, κρατάει επίπεδο :lol:

mjacob έγραψε:Καπου στο σημείο που δεν μπορείς να έχεις κοινωνικές επαφές γιατί δεν σου μιλάνε επειδή δεν πας εκκλησία τις κυριακές που σου χτύπησαν την πόρτα οι γείτονες, που αλλάζουν τραπέζι στο diner, που τους μάυρους τους εχουν στην άλλη πλευρα του ποταμιού, που οι δικοί μας ΧΑγίτες παίζει να είναι συριζαίοι εκεί κ.ο.κ. ε, κάπου εκεί παίζει να αρχίσεις να μην περνάς καλά.

Βέβαια, μπορείς να είσαι προσαρμοστικός και να πηγαίνεις τις κυριακές εκκλησία.

Έχω θητεύσει κάτι φεγγάρια στο deep south. Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε, οπότε κάποια πράγματα θα έχουν αλλάξει. Από την άλλη πολλά μέρη εκεί είναι 15 αιώνες πίσω, οπότε δεν θα έχουν αλλάξει και τόσα πολλά. :lol: To μέρος ήταν
επαρχιακό college town (κωμόπολη, με το πανεπιστήμιο να έχει περισσότερους φοιτητές από το πληθυσμό της πόλης), οπότε οι περισσότεροι άνθρωποι που συναναστρεφόσουν καθημερινά ήταν μορφωμένοι. Γενικότερα είναι ανοιχτοί και ευγενικοί, αλλά μερικοί το έβλεπες ότι έχουν κάτι απόψεις που... χμ.. ο trident μπροστά τους θα φάνταζε ΚΚΕς. :ninja:

Α, και στα υπόψη ότι το χρώμα μου είναι στο πάνω μισό της κλίμακας:
Εικόνα
:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
mjacob έγραψε:
Υπάρχουν μπόλικα μέρη. Και προφανώς επίσης γνωρίζω και κόσμο που βγάζει λεφτά σε τέτοια μέρη και ειναι παντελώς δυστυχής γιατί βαριέται τέρμα. Γιατί κάθεται; "για να μαζέψει λεφτά".

ετσι ακριβως για φιλο που πηγε 3 χρονια στην Ufa της Ρωσσιας.
Σχεδιαστης διυληστηριων σε Ιταλικη εταιρια που κανει δουλειες σε ολο τον κοσμο.
Δεν αντεξε παραπανω,ενω ερχοταν και 2 φορες το χρονο για 15 μερες Ελλαδα με πληρωμένα τα παντα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#417289 Για το Aberdeen είπα κι εγώ το Μέκκα, είχα την εντύπωση ότι παίζει πολύ oil & gas εκεί γιατί την έψαχνα για σχετικό μάστερ εκεί.

Όσο για το εδω, αυτό περιμένω να δω, που θα πάει η κατάσταση.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mirage έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Σε ποια πόλη υπάρχουν μέρη που ένας ευκατάστατος δεν μπορεί να περάσει καλά;

Εγω δεν θα περνουσα καλα σε κανένα Εμιρατο, Qatar, Bahrain, Saudi κλπ. Και αλλα πολλα μερη.

< >

Σιχαίνομαι τη ζέστη και τη νοοτροπία τους, αλλά δεν έχει εκεί μέρη και clubs για δυτικούς;