Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#416787 Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη τεχνική, να είναι καθαρό απλά και το πυροβολάς ώσπου να αλλάξει χρώμα σε πιο σκούρο και βαθύ μαύρο.
Άλλη μία απ' το καινούργιο πλέον δικό μου:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#416789 τι ειπες τωρα!
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#416791 Άσε... Είχα σκάσει που δεν μπορούσα να τα βρω αυτά και θα ήταν η μόνη παραφωνία στο αμάξι. Μας έφτιαξε άσχημα ο μάγος βαφέας :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#416795 Έχει βίντεο στο σωλήνα για τις μπαγκαζιέρας από τις μηχανές που τις τρώει ο ήλιος... Νομίζω έχει κ ελληνικό... Το είχα κάνει στη δική μου...

< Note >
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#416858 will do, αν και δεν θα το βλέπει και ιδιαίτερα ήλιος.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
rocsta έγραψε:Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη τεχνική, να είναι καθαρό απλά και το πυροβολάς ώσπου να αλλάξει χρώμα σε πιο σκούρο και βαθύ μαύρο.
Άλλη μία απ' το καινούργιο πλέον δικό μου:
Εικόνα

Έχω δει κάτι τέτοια tutorials, αλλά λέγανε ότι μετά από καιρό ξαναγίνονται χάλια.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#417290 Mε τοποθετημένα παρμπρίζ και σπόλερ:
Εικόνα
Εικόνα
Λίγο ακολασία είναι νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#417291 rocsta είναι πολύ ομορφη η ατιμη! αξιζε τον κοπο και το χρημα. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#417297 Βαλε το πριν και μετά για να κλάψουμε.

Πολύ καλή δουλειά.

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#417307 Μια εξάτμιση θέλεις.... Κατά τα άλλα τρομερή!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#417309 Δείχνει λες και βγήκε μόλις από το εργοστάσιο! :lipsealed: :omg:
Βάλε μπόλικες φωτογραφίες και αν θέλεις και κόστος.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#417330 Γιατί όχι; Δεν εννοώ aftermarket, εννοώ καινούρια. Αν και ήταν παραφωνία και στην 147 και στην 156 το πώς φαινόταν το τελικό.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
drdino έγραψε:Γιατί όχι; Δεν εννοώ aftermarket, εννοώ καινούρια. Αν και ήταν παραφωνία και στην 147 και στην 156 το πώς φαινόταν το τελικό.

Αν είναι να αγοράσει εργοστασιακή καινούρια, τότε τον συμφέρει να βάλει aftermarket οικονομικά.
Όχι γιατί αν έχω καταλάβει καλά, και καλώς κάνει βέβαια, ο ρόκστα θέλει εντελώς στοκ μορφή.
Όχι γιατί σε άφτερμάρκετ θα χάσει σε απόδοση αν δεν κάνει περαιτέρω βελτιώσεις.
Όχι γιατί θα κάνει τσάμπα βαβούρα.

Παραφωνία ήταν μόνο στην 147 πρώτης γενιάς το τελικό.
Μπορεί, αν είναι τυχερός και υπάρχει ακόμη, να βάλει την οβάλ μπούκα και αν δεν βρει από τη linea accessori, τότε ας κοιτάξει σε Ragazzon, CSC κλπ.

Γιατί θέλει αλλαγή το τελικό του; δεν μπορώ να διακρίνω κάτι υπό αυτή τη γωνία των φωτογραφιών.