Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#415427 Σημερινό τροχαίο σήμερα το πρωί που το είδα live στην Ε.Ο Θεσσ/νικης-Εδέσσης λίγο μετά τη διασταύρωση της Σίνδου με κατεύθυνση προς Έδεσσα.
Κεραμιδί Matiz (μάλλον) θέλοντας να προσπεράσει νταλίκα βρήκε η πίσω αριστερή ρόδα του στο δεξί μέρος του τράκτορα οπότε δίπλωσε το ΙΧ και το έσυρε για κάμποσα μέτρα. Η νταλίκα ήταν στην αριστερή λωρίδα χωρίς να κάνει κάποια κίνηση αλλαγής.
Άβαταρ μέλους
By fokion
#415543 Κάντε μου όλοι μια χάρη. Πάρτε τα κλειδιά από υπερήλικες συγγενής σας που ακόμα οδηγούν ενώ δεν μπορούν να μπουν βγουν ουτε από το αυτοκίνητο, δε μπορούν να στρίβουν το κεφάλι από τα αρθριτικα κι έχουν χρόνο αντίληψης και αντίδρασης πιο αργό από την Λάουρα σε άθλημα. ..
Ευτυχώς ήταν μόνο η σιδερένια ζάντα του ΚΙΑ κι όχι κάποιος με μοτοσυκλέτα να κάνει καλοκαιρινές διακοπές στο ΚΑΤ. ...
Μαζέψτε τους πριν είναι αργά. .. Είναι κρίμα για όλους. ...
Άβαταρ μέλους
By 224v
panos2171 έγραψε:Σημερινό τροχαίο σήμερα το πρωί που το είδα live στην Ε.Ο Θεσσ/νικης-Εδέσσης λίγο μετά τη διασταύρωση της Σίνδου με κατεύθυνση προς Έδεσσα.
Κεραμιδί Matiz (μάλλον) θέλοντας να προσπεράσει νταλίκα βρήκε η πίσω αριστερή ρόδα του στο δεξί μέρος του τράκτορα οπότε δίπλωσε το ΙΧ και το έσυρε για κάμποσα μέτρα. Η νταλίκα ήταν στην αριστερή λωρίδα χωρίς να κάνει κάποια κίνηση αλλαγής.

Δλδ προσπερασε απο δεξια!!! Νταλικα που πηγαινε στην Αριστερη λωριδα.... Ελεος.....
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#415596 Νταλίκα στο αριστερό ρεύμα, προσπέραση από δεξιά, υπερβολική ταχύτητα σε κατοικημένες περιοχές, κανένας σεβασμός στις πινακίδες...

Υπάρχει τρόπος να λυθούν όλα αυτά και ν΄αρχίσει ο κόσμος να δίνει προσοχή στις πινακίδες, αλλά χρειάζεται βούληση και τόλμη! :shifty:
Άβαταρ μέλους
By xenos
fokion έγραψε:Κάντε μου όλοι μια χάρη. Πάρτε τα κλειδιά από υπερήλικες συγγενής σας που ακόμα οδηγούν ενώ δεν μπορούν να μπουν βγουν ουτε από το αυτοκίνητο, δε μπορούν να στρίβουν το κεφάλι από τα αρθριτικα κι έχουν χρόνο αντίληψης και αντίδρασης πιο αργό από την Λάουρα σε άθλημα. ..
Ευτυχώς ήταν μόνο η σιδερένια ζάντα του ΚΙΑ κι όχι κάποιος με μοτοσυκλέτα να κάνει καλοκαιρινές διακοπές στο ΚΑΤ. ...
Μαζέψτε τους πριν είναι αργά. .. Είναι κρίμα για όλους. ...

Ναι ρε γμτ. Βλέπω συχνά τέτοιες περιπτώσεις (κλασσικά μπαρμπάδια που στα στενά δεν μπορούν να γυρίσουν καν το κεφάλι τους να ελέγξουν αν έρχεται κανένας :dizzy: ) και αυτό σκέφτομαι! Δεν έχουν παιδιά να τους πάρουν τα κλειδιά πριν σκοτώσουν κανέναν άμοιρο; :help:

+τελευταία βλέπω το συχνό: από μεσαία λωρίδα, στρίβουμε δεξιά (κάθετα δλδ). :dizzy: Φλας κλπ μλκίες δεν χρησιμοποιούμε εννοείται. :lipsealed:
+κινητό παντού! Ακόμα και μηχανάκια στέλνουν με το ένα χέρι! Έχω δει τύπο δίπλα μου σε πορεία να γράφει μνμα στο viber με το τηλ σε βάση. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#415758 Εγώ σαν πιο ρομαντικό παλικάρι ΑΦΙΕΡΩΝΟΜΑΙ στους εκλεκτούς συνέλληνες στις εθνικές με φορτωμένα seat (Ibiza και Toledo) ωπου με το που πας να προσπεράσεις στα 120-130 ,
ξυπνά ένα (μίσος/πάθος/αγάπη/ένστικτο/???/profit!) και εκεί που βρίσκονται μεσαία λωρίδα, πηγαίνουν δεξιά και επιταχύνουν μέχρι όσο πάει , για να μην προσπεράσω. :vava:
(πινακίδες ΕΕκάτι και KZκάτι).

Περιττό να πω οτι κόβω κατευθείαν γιατί βρίσκω το El Orfanato κωμωδία μπροστά στο θέαμα ενός ΤΕΡΜΑ
φορτωμένου αυτοκινήτου να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς στις λάθος λωρίδες σε χάλια κομμάτια του οδικού δικτύου.
:lipsealed: :tomato:

Ας μη γίνει απολύτως τίποτα, εύχομαι για το καλό όλων μας. :)
Άβαταρ μέλους
By fokion
xenos έγραψε:
fokion έγραψε:......................... ...

Ναι ρε γμτ. Βλέπω συχνά τέτοιες περιπτώσεις (κλασσικά μπαρμπάδια που στα στενά δεν μπορούν να γυρίσουν καν το κεφάλι τους να ελέγξουν αν έρχεται κανένας :dizzy: ) και αυτό σκέφτομαι! Δεν έχουν παιδιά να τους πάρουν τα κλειδιά πριν σκοτώσουν κανέναν άμοιρο; :help:

+τελευταία βλέπω το συχνό: από μεσαία λωρίδα, στρίβουμε δεξιά (κάθετα δλδ). :dizzy: Φλας κλπ μλκίες δεν χρησιμοποιούμε εννοείται. :lipsealed:
+κινητό παντού! Ακόμα και μηχανάκια στέλνουν με το ένα χέρι! Έχω δει τύπο δίπλα μου σε πορεία να γράφει μνμα στο viber με το τηλ σε βάση. :lipsealed:

Οχι προφανώς δεν έχουν..
Και κατηγορώ τον εαυτό μου οτι δεν φώναξα αστυνομία στο περιστατικό, οχι γιατί εγινε κατι σημαντικό, αλλα μήπως και ταρακουνούσε τους συγγενείς....

Την ιστορία με το κινητό??? Ας την αφήσουμε καλύτερα.....
Λες και χαθηκαν τα κιτ ανοιχτης ακροασης....
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#416297 Τον τελευταίο καιρό πετυχαίνω μια φορά την εβδομάδα σύγκρουση οχημάτων στο τμήμα Ποσειδώνος->Συγγρού βγαίνοντας από Εθνική προς Γλυφάδα/Συγγρού. Τι διάβολο :dizzy: Όχι τπτ άλλο, κάθονται και ΧΑΖΕΥΟΥΝ οι άλλοι και δημιουργείται μποτιλιάρισμα
Άβαταρ μέλους
By xenos
Dimitris_P έγραψε:Τον τελευταίο καιρό πετυχαίνω μια φορά την εβδομάδα σύγκρουση οχημάτων στο τμήμα Ποσειδώνος->Συγγρού βγαίνοντας από Εθνική προς Γλυφάδα/Συγγρού. Τι διάβολο :dizzy: Όχι τπτ άλλο, κάθονται και ΧΑΖΕΥΟΥΝ οι άλλοι και δημιουργείται μποτιλιάρισμα

Τις προάλλες (την Παρασκευή) ήταν ένας με ένα μηχανάκι κάτω. Δεν κουνιόταν καθόλου, λέω πάει χαιρέτησε. :(
Ρωτάω ένα παιδί που ήταν εκεί κ βοηθούσε τι έγινε και μου λέει αυτός μόνος του έπεσε, ήταν κομμάτια, μεθυσμένος. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#416401 Και στο Γαλατσι διαβασα ότι χθες ενας ντελιβερας 23χρονων γμτ εμεινε στον τοπο καπου στην Αγ Ειρηνης...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#416552 Οι περισσότεροι δεν φοράνε κράνος. Άρα στην όποια στραβή, τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά!
Γνωστός μου δουλεύει delivery και δεν φοράει ποτέ κράνος! Και μεγάλος άνθρωπος, δεν είναι πιτσιρικάς...
Βγαίνω με το κορίτσι για βόλτα μηδέ την μηχανή και μας κοιτάνε σαν περίεργους, λόγω κράνους, μπουφάν και γαντιών!
Άβαταρ μέλους
By edmond
#416572 Θα' λεγα βέβαια και πως συμπεριφέρονται οι κάθε λογής ντελιβεράδες στους δρόμους αλλά θα φανώ κακός.
Ειδικά οι πρωινοί με τους καφέδες, που τρέχουν να προλάβουν την τεράστια -λόγω ώρας βέβαια- ζήτηση, πηγαίνουν δίχως αύριο.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#417185 Σοκαριστικές φωτογραφίες: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει και έλιωσε

Αυτό μάλλον πάει στα γκαζάδικα εκ Βουλγαρίας που γίνεται κουβέντα στο Μερκεντοτοπικό. Ισχύει ακόμα ο περιορισμός στην Ελλάδα ότι μετατροπές σε υγραέριο δεν επιτρέπονται σε hatchback κλπ που ο χώρος αποσκευών είναι ενιαίος με τη καμπίνα επιβατών; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By melos86
Zorz έγραψε:Σοκαριστικές φωτογραφίες: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει και έλιωσε

Αυτό μάλλον πάει στα γκαζάδικα εκ Βουλγαρίας που γίνεται κουβέντα στο Μερκεντοτοπικό. Ισχύει ακόμα ο περιορισμός στην Ελλάδα ότι μετατροπές σε υγραέριο δεν επιτρέπονται σε hatchback κλπ που ο χώρος αποσκευών είναι ενιαίος με τη καμπίνα επιβατών; :hmmm:

Οχι, δεν ισχυει κατι τετοιο. Επισης αμφιβαλλω αν ειναι το υγραεριο επευθυνο για την ενταση της φωτιας οπως αφηνεται να εννοηθει...
Με δεδομενο τουλαχιστον οτι η εγκατασταση εγινε υπο τα βασικα standards!
Άβαταρ μέλους
By Pitt
melos86 έγραψε:
Zorz έγραψε:Σοκαριστικές φωτογραφίες: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει και έλιωσε

Οχι, δεν ισχυει κατι τετοιο. Επισης αμφιβαλλω αν ειναι το υγραεριο επευθυνο για την ενταση της φωτιας οπως αφηνεται να εννοηθει...
Με δεδομενο τουλαχιστον οτι η εγκατασταση εγινε υπο τα βασικα standards!

Αν δεν ήταν το καύσιμο υγραέριο υπεύθυνο για την ένταση της φωτιάς, τότε ποιό ήταν υπεύθυνο;
Τα μέταλλα ή τα αυτοσβενόμενα πλαστικά του Audi; :hmmm: