Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Όπα όπα εδώ με τα φιλετάκια και τις πλαστικομαλακίες θα τα χαλάσουμε.

Πάρε όσα τιμόνια θες, βάλε ξενα ρετροφιτ, τίποτα Μ φρένα αλλά αυτές οι παπαρίτσες είναι επιεικώς απαράδεκτες. Μου είναι αδιάφορο το πόσο γρήγορα θα ξηλωθούν αλλά είναι αίσχος και μόνο καγκουριά προσθέτουν στο όχημα. :thumbsdown:

Έχεις κανέναν φτηνό Μ προφυλακτήρα υπόψη σου; :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#416112 Tolias edition :shifty:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#416241 Στο γενικότερο πλαίσιο αναβάθμισης κανέναν κάρμπον κοτσαδόρο έχεις σκεφτεί να προσθέσεις; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimik
sknipper έγραψε:Στο γενικότερο πλαίσιο αναβάθμισης κανέναν κάρμπον κοτσαδόρο έχεις σκεφτεί να προσθέσεις; :shifty:

Έχω σκεφτεί να βγάλω δίπλωμα και να πάρω βάρκα, λες να βάλω τον κοτσαδόρο από τώρα;
Μπορώ ήδη να τον φανταστώ, κάρμπον με Μ σηματάκι :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#416377 Αυτές τις μέρες θα τοποθετηθεί το Professional CD με Bluetooth, MP3, USB κλπ κλπ οπότε θα μου περισσέψει το Business CD που έχει και το module για USB (εργοστασιακό BMW με κόστος σαν ανταλλακτικό κάνα 250άρι αν θυμάμαι καλά...).
Ενδιαφέρεται κανείς για το σετάκι; Εννοείται, αν κάποιος έχει Business μπορεί να αγοράσει το USB/iPod module και να το τοποθετήσει στο δικό του.
Η έξοδος είναι στο ντουλαπάκι (όχι στην κονσόλα όπως είναι η άλλη περίπτωση αν έχεις το Professional) και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα: δείχνει και τα ονόματα του φακέλου, τραγουδιού, κλπ κλπ.
Θα το βάλω και σε κανένα car.gr αλλά δεν ξέρω ποιος θα το δει εκεί, μάλλον σε eBay θέλει, αλλά βαριέμαι την φασαρία εκεί...
:ninja:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Αυτές τις μέρες θα τοποθετηθεί το Professional CD με Bluetooth, MP3, USB κλπ κλπ οπότε θα μου περισσέψει το Business CD που έχει και το module για USB (εργοστασιακό BMW με κόστος σαν ανταλλακτικό κάνα 250άρι αν θυμάμαι καλά...).
Ενδιαφέρεται κανείς για το σετάκι; Εννοείται, αν κάποιος έχει Business μπορεί να αγοράσει το USB/iPod module και να το τοποθετήσει στο δικό του.
Η έξοδος είναι στο ντουλαπάκι (όχι στην κονσόλα όπως είναι η άλλη περίπτωση αν έχεις το Professional) και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα: δείχνει και τα ονόματα του φακέλου, τραγουδιού, κλπ κλπ.
Θα το βάλω και σε κανένα car.gr αλλά δεν ξέρω ποιος θα το δει εκεί, μάλλον σε eBay θέλει, αλλά βαριέμαι την φασαρία εκεί...
:ninja:

Να το βάλεις και στη χρυσή ευκαιρία.

Όλο και κάποιος θα το πάρει, μπορεί ακόμα και συνεργείο που να το χρειάζεται για πελάτη του ως ανταλλακτικό πχ.

Γνώμη μου, μη μπλέξεις με ebay.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#416413 E, εντάξει σε σχέση με μια αγγελία στο car.gr ή στην xe.gr σίγουρα έχει παραπάνω φασαρία. Αλλά μπορεί να χρειαστεί τελικά, γιατί δεν είναι εύκολο να πουλήσεις κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#416422 Το ebay είναι ταμάμ αν είσαι αγοραστής, αν είσαι πωλητής και δη για κάτι μεγάλης αξίας τότε μπορεί να γίνει μεγάλος πονοκέφαλος μαζί με το paypal γιατί είναι αρκετά προκατειλημμένο το σκηνικό πλέον υπέρ του αγοραστή.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#416448 Έχει και αρκετή προμήθεια, άντε βρες μεταφορικά, μετά αν σου πει έσπασε κλπ. Τρέχα γύρευε...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#416513 Το βάζεις παντού και κάνεις ο,τι σε συμφέρει στο τέλος.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#416903 Ψάχνω να βρω ποιο Mobility Kit, φαρμακείο, τρίγωνο, πυροσβεστήρας ταιριάζει με την e90 LCI, έχει κανείς ιδέα;
Φαρμακείο βλέπω ένα μικρό που χωράει στο πλάι δίπλα από το manual και τα εργαλεία, για τα υπόλοιπα δεν βγάζω άκρη.

Στο Realoem βρίσκω αυτό http://www.ebay.com/itm/Original-BMW-Wa ... Sw0j9ZUhHZ
αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που το αποθηκεύεις.