- 11 Ιούλ 2017, 13:47
Δεν έχω κέφια, αυτή είναι η γνώμη μου. Τέτοιες προσθήκες σαν αυτές που θέλεις να βάλεις, δεν θα έβαζα ποτέ. Καλύτερα δώσε τα λεφτά σου σε προφυλακτήρες Μ ή Performance που πραγματικά μεταμορφώνουν το αυτοκίνητο χωρίς να το κάνουν καγκούρικο.
Δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί είναι οι χούφτες (που είναι σαν τις εργοστασιακές σε σχήμα, απλώς είναι φτιαγμένες από carbon-κανονικό, όχι wrap) και οι καθρέφτες καγκουριά, αλλά σεβαστή η γνώμη σου (υποθέτω, οτιδήποτε ξεφεύγει από την απολύτως εργοστασιακή μορφή, είναι καγκουριά). Άρα λογικά και η μπαγκαζιέρα το ίδιο είναι!
Α, έχω βάλει και έναν λασπωτήρα στο πίσω ψαλίδι από carbon πάλι, οπότε είναι ακόμη μεγαλύτερη η καγκουριά.
Τέλος, φυσικά μπορείς να κυκλοφορείς με όσα σηματάκια Μ γουστάρεις. Αλλά τιμόνι με σήμα Μ, χωρίς να είναι τιμόνι Μ, αλλά sport, εμένα μου κάνει καγκουριά. Αλλά δεν είναι ανάγκη και να συμφωνήσουμε.
ΥΓ: Τσάμπα πιστεύεις πως έχω κάτι μαζί σου. Απλώς είδα κάτι και πήγα να προστατεύσω την αγορά σου. Θεωρώ πως πλήρωσες πανάκριβα κάτι που δεν έχει επί της ουσίας νόημα.
Μην κάνεις το ίδιο λάθος με τις πλαστικές προσθήκες. Δεν είναι μόνον το βάψιμο (που θα θέλουν συνέχεια, ο δικός μου προφυλακτήρας Performance έχει βαφτεί ήδη 2 φορές και πάει για 3η!

), αλλά παίζει να σου κάνουν και ζημιά, γιατί θα μπουν με βίδες που σε περίπτωση επαφής, αυτές θα σπάσουν τον προφυλακτήρα.
Δώσε τα ίδια λεφτά και πάρε κανονικούς Μ προφυλακτήρες μεταχειρισμένους.