Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By iceman
#415256 Με όλα καλύτερα πάει η κόκα κόλα βέβαια !

Μου αρέσει που φύγαμε επιτέλους σε αγαπημένο μέρος [για ένα απλό 4μερο δυστυχως (μας τα έφαγε ο τσιπρας και η εφορία του)]

Δεν μου άρεσε η ανολοκλήρωτη Κορίνθου - Πατρών όχι γιατί δεν είναι ανακούφιση για όσους τη χρησιμοποιούν σωστά αλλά γιατί την περίμενα καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη. (Η έννοια του deadline σε αυτή τη χώρα είναι ανύπαρκτη )
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
elteo έγραψε:ναι αλλά πιτόγυρο > πίτσα

Όχι βέβαια! :rtfm:

iceman έγραψε:Με όλα καλύτερα πάει η κόκα κόλα βέβαια !

Άμα είσαι 12 χρονών... :lol:

Και για να είμαι on topic, μου άρεσε πολύ η χθεσινή μπυρο-γευσιγνωσία ελληνικών μικροζυθοποιίων με εκλεκτούς φορουμίτες. Με είσοδο €5, δοκίμαζες 14 διαφορετικές μπύρες. Από καλούτσικες ως εξαιρετικές όλες τους!
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#415494 Δε μου αρέσει που τελείωσε τυπικά η άδειά μου.

Μου αρέσουν τα κάτωθι.
Το λιώσιμο και το άδραξε τη μέρα που έκανα έργο και στις 8 μέρες που ήμουν στο χωριό με (να το πω λαικά) μέσο όρο 25.000 βήματα, τρέξιμο δλδ, πεζοπορία σε γερά υψόμετρα, λιωσίματα για πεταλούδια, βόλτες πρωί βράδυ με τη μικρή (και τη μεγάλη), στην απόλυτη ηρεμία του χωριού της γυναίκας.
Μου άρεσε πολύ η επίσκεψη του belgarion και της γυναίκας τού από τα μέρη μας, έστω και τη χειρότερη καυτερή μέρα.
Μου άρεσε εκείνη η Τρίτη πρωί με 10 βαθμούς κελσίου.
Mου αρέσαν τα κάθε είδη άγριας ζωής που συνάντησα

Μου άρεσε που δεν έβγαλα παρά τρεις τέσσερις φώτο μόνο τον Τιράντα και που τον άφησα να ξεκουραστεί τα μέγιστα (8 μέρες χωρις ανεφοδιασμό καυσίμων :omg: :help: )
Μου άρεσε που έχασα κανα 2 κιλά (ακόμα)
Μου άρεσαν οι χθεσινές μπύρες στο κέντρο Ιωαννίνων με εκλεκτή παρέα
Μου αρέσει που έχω κ την αυριανή μέρα διαθέσιμη για pullmy self together

Καλό χειμώνα :s_tongue :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By italakias
#415541 Δεν μαρεσει που οι συζητησεις στα πολιτικα τοπικ του φορουμ,θυμιζουν τα τηλεπαραθυρα των καναλιων με εκπροσωπους-βουλευτες κομματων.
Καταταλλα, θελετε να γινουμε σοβαρη χωρα αλλα οπως φαινεται δεν θα γινουμε ποτε και αποδεικνυεται οτι για την καταντια μας ευθυνομαστε εμεις οι πολιτες που βγαζουμε τετοιους να μας κυβερνουν.
Δεν βαρεθηκατε τα ιδια και τα ιδια;
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#415547 Το αντίθετο θα έπρεπε να μην σου αρέσει. Οι συζητήσεις στα τηλεπαραθυρα θυμίζουν συζητήσεις διαδικτυακού καφενείου. Και γιατί, τα τηλεπαραθυρα επηρεάζουν και καθορίζουν την ζωή σου. Όχι το φόρουμ...
Άβαταρ μέλους
By italakias
cosneo έγραψε:Το αντίθετο θα έπρεπε να μην σου αρέσει. Οι συζητήσεις στα τηλεπαραθυρα θυμίζουν συζητήσεις διαδικτυακού καφενείου. Και γιατί, τα τηλεπαραθυρα επηρεάζουν και καθορίζουν την ζωή σου. Όχι το φόρουμ...

Μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα.
Οταν λοιπον η νοοτροπια μας σαν λαος φαινεται στα διαδικτυακα και στα πραγματικα καφενεια,αυτη η νοοτροπια μεταφερεται και στο κοινοβουλιο μεσω των βουλευτων .
Πρεπει να το χωνεψεις καλα στο μυαλο σου οτι ψηφιζουμε αυτους που ψηφιζουμε επειδη μας μοιαζουν ή εστω συμφωνουμε μαζι τους.
Αρα την ζωη μας την επηρεαζουμε με τις επιλογες που κανουμε γιατι δεν βρισκονται τυχαια αυτοι στα τηλεπαραθυρα,τους ψηφισαμε.
Ειμαστε λαος χαμηλου επιπεδου,τι να κανουμε τωρα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#415568 Κανένας λαός δεν έχει συνολικά υψηλό επίπεδο και πάντοτε θα βρεις κάποιους να αρέσκονται στα μπάχαλα.
Το αυτό και για τον δικό μας.
Γενικώς βέβαια, το τσουβάλιασμα δεν δείχνει και το...υψηλότερο επίπεδο!
Άβαταρ μέλους
By Pitt
italakias έγραψε:...Αρα την ζωη μας την επηρεαζουμε με τις επιλογες που κανουμε γιατι δεν βρισκονται τυχαια αυτοι στα τηλεπαραθυρα,τους ψηφισαμε.
Ειμαστε λαος χαμηλου επιπεδου,τι να κανουμε τωρα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
#415965 Και πιο ολοκληρωμένο:

Heavy physical work, the care of home and children, petty quarrels with neighbors, films, football, beer, and above all, gambling filled up the horizon of their minds. To keep them in control was not difficult…. All that was required of them was a primitive patriotism which could be appealed to whenever it was necessary to make them accept longer working hours or shorter rations. And when they become discontented, as they sometimes did, their discontentment led nowhere, because being without general ideas, they could only focus it on petty specific grievances.

:sorry:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#416238 Δεν μου αρέσει καθόλου το ότι πέθανε ένας από τους αγαπημένους μου καθηγητές (μαθηματικός στο λύκειο).
Ενδεικτικό του πόσο καλός καθηγητής ήταν ο άνθρωπος, έπεισε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΟΥΓΑΝΙ στα μαθηματικά (σσ. τον γράφοντα) να θελήσει να μάθει κάποια βασικά πραγματάκια.
Εκτός από εξαιρετικός καθηγητής όμως, ήταν και καλός άνθρωπος, ήρεμη δύναμη, από την πάστα εκείνη που δεν χρειάζεται να τον ξέρεις, φαινόταν φυσιογνωμικά ότι ήταν κύριος.

:(
Άβαταρ μέλους
By 224v
#416425 Μου αρεσε σημερα που γυριζα απο μπανιο στον Μαραθωνα, που μετρησα τα φαναρια στη Μαρταθωνος και βγηκαν 60!!!! εξηντα φαναρια απο το Φαναρι στον Γερακα μεχρι το φαναρι για την διασταυρωση Παραλια Μαραθωνα!!!! ελεος.... προφανως ασυγχρονιστα... :yahoo: :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
224v έγραψε:Μου αρεσε σημερα που γυριζα απο μπανιο στον Μαραθωνα, που μετρησα τα φαναρια στη Μαρταθωνος και βγηκαν 60!!!! εξηντα φαναρια απο το Φαναρι στον Γερακα μεχρι το φαναρι για την διασταυρωση Παραλια Μαραθωνα!!!! ελεος.... προφανως ασυγχρονιστα... :yahoo: :whistlink:

Απελπισια ειναι! Το εκανα μια φορα και πλεον μονο απο το βουνο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#416430 Α, και μετά αν πας στο κέντρο, έχεις και την... υπέροχη Μεσογείων, που θα έχει άλλα τόσα! :lol:
Γενικά, πρέπει να είναι ό,τι πιο προβληματικό έχει η Αττική σε οδικό άξονα. Και σχεδόν μόνιμα πηγμένο...
:s_mad