Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Παντού τα ίδια είναι. Κι εδώ θα κοπεί κόσμος και μισθά γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα.

Μ' αρέσει όμως που είμαι απ' τους τυχερούς (και μάλλον ικανούς) που αν όλα πάνε σύμφωνα με αυτά που μου ανακοινώθηκαν από 1/1/15 αναλαμβάνω νέο πόστο (recruitment FTW :metalo: ) και 40% αύξηση! :yahoo:

Congrats. Κανενα εταιρικο Infiniti θα σου δωσουν;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#41543 Ωραίος ο Στεφάν , :metalo: ,χαίρομαι που σε δύσκολους καιρούς τουλάχιστον κάποιοι κόποι αναγνωρίζονται.(ελπίζω Στέφανε το 40 % αύξηση στον μισθό να μην συνοδευτεί με 80% αύξηση των ωρών δουλειάς..)
Άβαταρ μέλους
By The Ace
elteo έγραψε:Δεν είπα ότι έκανες αγορές. Απλά λέω με λύπη μου γιατί ξέρω πόσο σου αρέσουν αλλά και επειδή ξέρω ότι κοστίζει σαν χόμπι ότι θα πρέπει να τα μην τα σκέπτεσαι καθόλου. :(

Άστα να πάνε φίλε...μια 270 πήρα για το βασικό PC μου πέρσι, μετά από 4 χρόνια που το είχα ίδιο και απαράλαχτο, και ένιωσα πάλι ότι έκανα και λίγο το κομμάτι μου... :oops:

Ακόμα και το NUC το πήρα αφού πρώτα πούλησα το Asrock (και σιγά τη διαφορά, κανά 50αρι έδωσα σαν διαφορά).

Να δείτε που, αν όλα πάνε όπως προδιαγράφονται (μαύρα και άραχλα) θα ξανακάνω thread του στυλ "Ανταλλαγή του CX7 με τι....?" :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#41549 Ε το 40% είναι το τυράκι. Εννοείται ότι θα έχω περισσότερη δουλειά γιατί αναλαμβάνω πόστο που αυτή τη στιγμή το έχουν 2 άτομα και ακόμα και με την αύξηση και πάλι θα παίξει τρελή εξοικονόμηση για την εταιρία. Δεν το κάνουν ούτε 100% από την καλή τους την καρδιά ούτε γιατι είμαι ο γαμάτος. Είναι όλο το πακέτο μαζί.

@gts

Όχι ακόμα δεν έχει παίξει Infiniti και δε θέλω κιόλας. Καλύτερα με τη Fiatαρα μου και ότι έχει απομείνει απ' το σαπάκι.
Άβαταρ μέλους
By corsair
elteo έγραψε: Απλά λέω με λύπη μου γιατί ξέρω πόσο σου αρέσουν αλλά και επειδή ξέρω ότι κοστίζει σαν χόμπι ότι θα πρέπει να τα μην τα σκέπτεσαι καθόλου. :(

Elteo μου... τι να σε πω. Εγω συνεχιζω και θα συνεχίζω κανονικα τις gadgetοαγορες. To κράτος μπορεί να πάρει τα @@@ μου. Κοινώς χρωστώ αλλα δεν τους τα δίνω γιατι ειναι φοροι επι φανταστικών εισοδημάτων. Αμα θα γίνω πολυ πλούσιος I might give a fuck, and pay them something...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
corsair έγραψε:
elteo έγραψε: Απλά λέω με λύπη μου γιατί ξέρω πόσο σου αρέσουν αλλά και επειδή ξέρω ότι κοστίζει σαν χόμπι ότι θα πρέπει να τα μην τα σκέπτεσαι καθόλου. :(

Elteo μου... τι να σε πω. Εγω συνεχιζω και θα συνεχίζω κανονικα τις gadgetοαγορες. To κράτος μπορεί να πάρει τα @@@ μου. Κοινώς χρωστώ αλλα δεν τους τα δίνω γιατι ειναι φοροι επι φανταστικών εισοδημάτων. Αμα θα γίνω πολυ πλούσιος I might give a fuck, and pay them something...

καλή φάση να το ανακοινώνεις :metalo:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#41556 Ψορσέρ ντάξει επειδή δεν ξέρεις και πολύ και όπως έμαθα κι από έναν πολύ καλό κυριούλη σε μια ημερίδα που διοργανώσαμε προχθες, δεν υπάρχει ιδιωτικότητα στο διαδύκτιο.

Consider yourself busted! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Deleted User 1 έγραψε:Ψορσέρ ντάξει επειδή δεν ξέρεις και πολύ και όπως έμαθα κι από έναν πολύ καλό κυριούλη σε μια ημερίδα που διοργανώσαμε προχθες, δεν υπάρχει ιδιωτικότητα στο διαδύκτιο.

Consider yourself busted! :rtfm:

Ρε σεις, άμα χρωστάει, ήδη μια χαρά γνωρίζουν αυτοί που τους χρωστάει, τι και πόσα και από πότε τους χρωστάει :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By corsair
red_monster έγραψε:
corsair έγραψε:

Ερρρμμ καλη κακη... εγω δεν εχω να ντραπώ για κάτι πάντως. Αν δεν χρειαζόταν πολλες χιλιάδες ευρώ και καμια δεκαετια σε χρόνο... το πιθανοτερο ειναι πως θα επερναν και μηνυση. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#41562 Στ' άρματα στ' αρματα εμπρός στον αγώνα! :svivhaha:

Γεια σου μπαρμπαΚορσέ επανάστη!
Άβαταρ μέλους
By red_monster
corsair έγραψε:
red_monster έγραψε:
corsair έγραψε:

Ερρρμμ καλη κακη... εγω δεν εχω να ντραπώ για κάτι πάντως. Αν δεν χρειαζόταν πολλες χιλιάδες ευρώ και καμια δεκαετια σε χρόνο... το πιθανοτερο ειναι πως θα επερναν και μηνυση. :iconcool:

Δεν το λέω για να σε κριτικάρω, μεγάλο παιδί είσαι, ξέρεις... το θέμα οτι μάλλον οφείλουμε να είμαστε παραπάνω προσωπική με το διαδίκτυο και δη με τέτοια λεπτά ζητήματα
Άβαταρ μέλους
By gianik
#41581 :dizzy:

για εξήγησε το λίγο ρε μονστερ , αν είναι να μην γράφουμε την γνώμη μας μην φάμε μύνηση (περίπτωση manosky) ,μην γράφουμε για χρέη κ.λ.π (περίπτωση κορσερ) ...

εν προκειμένω , λες να ακούει κανείς εφοριακός και στείλει κανά μπουγιουρντί στον κορσερ , με φωτ/φο των δηλώσεων του στο petrolheads.gr?