Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#39826 Μεγαλύτερος μαϊντανός απο τον Λιαμ δεν υπάρχει :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#39827 Επιπέδου Σταθαμ αλλά πρέπει να υπάρχουν και αυτοί για να γουστάρουμε λίγο ξυλίκι. Αλλιώς μόνο ρομάντσο και δάκρυα θα βλέπαμε. :lol:

< Z Ultra
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#39832 Ο Νίσον είναι διατεθειμένος να παίξει ακόμα και σε διαφήμιση για σερβιέτες, αρκεί να πέσει το παραδάκι. Εχει ξεχάσει κι ο ίδιος την εποχή που υπήρξε καλός ηθοποιός.
Άβαταρ μέλους
By dim14
#40855 Είδα το Interstellar στο Κήφισια 1-2 Cinemax υποτίθεται σε 4Κ.
Το μόνο εντυπωσιακό ήταν το τρέιλερ της Sony για το 4Κ :lol: .

Η ταινία αρκετά καλή.

Το σινεμά μέτριο σε σχέση με τα Village (είναι η αναφορά μου) και τα γούστα μου.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#40946 Μόλις χθες κατάφερα να δω ολόκληρο (και χωρίς -πολλές- διακοπές) το Hunger Games, και έχω προγραμματίσει το Fire για -μάλλον- αύριο. Καλή ταινιούλα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το θόρυβο που έχει προκαλέσει...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Asimov έγραψε:Ο Νίσον είναι διατεθειμένος να παίξει ακόμα και σε διαφήμιση για σερβιέτες, αρκεί να πέσει το παραδάκι. Εχει ξεχάσει κι ο ίδιος την εποχή που υπήρξε καλός ηθοποιός.

Ειδικα απο τοτε που σκοτωθηκε η συζυγος.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
The Ace έγραψε:Automata http://www.rottentomatoes.com/m/automata/

Το είδα χωρίς καν να ξέρω τους πρωταγωνιστές (αρχικά νόμιζα από το poster και το ξυρισμένο κεφάλι ότι παίζει ο Statham :lol: ), και χωρίς καν να έχω διαβάσει πλοκή, ιστορία κλπ. Πραγματικά δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήθελε να πει ο σκηνοθέτης, ή αν ήθελε να πει τόσα πολλά πράγματα μαζί που τα μπουρδούκλωσε τόσο που δεν βγάζει νόημα η ταινία. Κάπου προς την εξέλιξη το πήγε αρχικά, κάτι για αγάπη έλεγε συνεχώς, κάτι για τη ζωή γενικότερα νιώθεις να θέλει να σου πει....?

Πάντως ίσως πρόκειται για την ταινία με το πιο άστοχο και μικρό (χρονικά) cameo σημαντικού χαρακτήρα (Griffith), η οποία έχει γίνει σαν την Donatella από τα liftings :omg:

Κοιμηθηκα κανονικα, ξυπνησα λιγο πριν το τελος. :metalo:
Πιστευω πως πηγε να το ριξει στο "η φυση βρισκει τροπο τελικα".

panos2171 έγραψε:The November man...
καλούτσικη αν και στο τέλος έκανε λίγη κοιλιά.

Τυπικη ταινουλα, οχι ιδιαιτερα κακη. Οτι πρεπει για τον Μπροσναν
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#41395 Ποτε προλαβες κιολας ρε, πρεμιερα εεε!!! Οποτε μπαίνει στα υπόψιν πριν το Χομπιτ για τη μεθεπόμενη βδομαδα!
Άβαταρ μέλους
By iant
iant έγραψε:Το έχει δει κανείς; Αξίζει;

The Untold History of the United States

Εικόνα

Είδα τα πρώτα δυο επεισόδια - ΚΑΛΟ θα έλεγα. IMDb: 8,8. Πολλά πλάνα από τα αρχεία.
ΟΚ, ο Oliver Stone αρκετές φορές λέει την γνώμη του, άλλες φορές τα "γνωστά" που θεωρούμε πια αξιώματα.
Γενικώς ΠΟΛΥ καλό ντοκιμαντέρ!