Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#414626 To captur είναι μικρό αμάξι και πολύ κοντινό με το clio. Δυστυχώς όμως δεν έχει το καλό πάτημα IMHO που είχε το προηγούμενο clio (mk3) αλλά και τo καλικατζάρ που αρέσει πολύ.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#414646 Βέβαια δεν έχουμε πει πόσο είναι τα παιδιά, εννοώ άλλο να θες καθισματακια, άλλο παιδιά Δημοτικού , άλλο έφηβοι. Πάντως ο dodger έχει πει ότι υπάρχει άλλο οικογενειακό αυτοκίνητο , για αυτό σκέφτηκα μικρά suv που λόγω ύψους αρέσουν στις γυναίκες . Βέβαια αν είναι να πάει στα 20+ παίζουν τα μεσαία suv που αναφέρθηκαν που και πιο πρακτικά είναι και πιο λογικά συνολικά απο το v40 με τους 180 ίππους για μέσα στην πόλη
Άβαταρ μέλους
By JBT
#414655 επειδή ακούω για σουβ και 3 παιδιά, μην τρώτε πρόλογο από το μέγεθος του αμαξιού και μόνο :help:

με 23 δεν αγοράζει μεγάλο σουβ. το μοναδικό που μπορεί να πεις κάποιος ότι έχει χώρους σε τέτοια χρήματα είναι το HRV της χόντα. ωστόσο δεν έχω δει τα τελευταία peζo ( :lol: ), αλλά πάλι δεν μιλάμε για 23 θαρρώ.

αλλιώς μονάχα σε mpv ή doblo :s_bye
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
JBT έγραψε:επειδή ακούω για σουβ και 3 παιδιά, μην τρώτε πρόλογο από το μέγεθος του αμαξιού και μόνο :help:

με 23 δεν αγοράζει μεγάλο σουβ. το μοναδικό που μπορεί να πεις κάποιος ότι έχει χώρους σε τέτοια χρήματα είναι το HRV της χόντα. ωστόσο δεν έχω δει τα τελευταία peζo ( :lol: ), αλλά πάλι δεν μιλάμε για 23 θαρρώ.

Kuga βενζίνη! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#414666 ευκαιρία
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#414675 Ε οχι και doblo ρε παιδια, δεν εχει ενοικιαζομενα studio για να κουβαλαει τουριστες :lol: 2 παιδια δημοτικου και 1 παιδικο σταθμο. Τα πολλα χιλιομετρα θα ειναι εντος Ελευσινας ( και Αθηνα) αλλα θελει να μπορει να πηγαινει στο εξοχικο ή να τραβηξει χιλιομετρα, μιας και ειναι ταξιδιαρα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
JBT έγραψε:επειδή ακούω για σουβ και 3 παιδιά, μην τρώτε πρόλογο από το μέγεθος του αμαξιού και μόνο :help:

με 23 δεν αγοράζει μεγάλο σουβ. το μοναδικό που μπορεί να πεις κάποιος ότι έχει χώρους σε τέτοια χρήματα είναι το HRV της χόντα. ωστόσο δεν έχω δει τα τελευταία peζo ( ), αλλά πάλι δεν μιλάμε για 23 θαρρώ.

Αποκλείεται το Honda να είναι πιο άνετο από το Kodiaq. Αποκλείεται όμως.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#414700 Σας αφησα να ξεμαλλιαστειτε απο το πρωί. Ωραία. Κλείστε τα πόδια σας (ξέρω, δύσκολο, κάντε μια προσπάθεια) και ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ:

-Υπάρχει και οικογενειακό αυτοκίνητο. Αρα; ΑΡΑ; Ψάχνουμε για αυτοκίνητο χαμάλη, να πηγαινοφέρνει τα παιδιά σχολεια-φροντιστηρια-δραστηριοτητες και ενδιαμεσα σταση στα Lidl. :s_yes :eat:

Τι SUV λοιπον; ΤΙ SUV; :x :x :x
Γρηγοριε, ΓΡΗΓΟΡΙΕ ΛΕΓΩ , γιατι τους εχεις αφησει τοσο λασκα;;; :x :x :x :rant: :rant: :rant:

Να σκεφτεται "Ω ρε πστ , ποιος τα παει φροντιστηριο με το μπαουλο παλι; :help:
Φακ ιτ, ας μεινουν Γυμνασιο 13 χρονια, καποια στιγμη θα μαθουν
" :s_sad ;
Και να τρεχει να βαλει Μαρτίνι με ελια 5 και 20 καλοκαιριατικα (ετσι κανουν οι γυναικες στα σαμπερπαν); Και στουρνοι τα παιδια ΚΑΙ ντιρλα η γυναικα δλδ. :s_hang

Dodger ΑΥΤΟΙ ειναι εδω μεσα. Εκει θελουν να σε δουν :rtfm:

G ακους όμως. Αγγελο Εξολοθρευτη. :rtfm:

Λοπον! :adminpower:

Της ζητας 26k , και γυρνας με αυτο πισω:

https://www.car.gr/9523078-honda-jazz-comfort

26.005 € τελικη τιμη με τα κερια πανω , ε, δεν θα γινουμε γυφτοι για το 5 ευρω, χαρισμα της.

ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ-ΘΑΨΤΕ ΤΟ.

Μην το ξαναδω μπροστα μου.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:
https://www.car.gr/9523078-honda-jazz-comfort

26.005 € τελικη τιμη με τα κερια πανω , ε, δεν θα γινουμε γυφτοι για το 5 ευρω, χαρισμα της.

ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ-ΘΑΨΤΕ ΤΟ.

Μην το ξαναδω μπροστα μου.

Θα συμφωνησω με g!

Αφου θα πας μεχρι το Ασπροχωμα Καλαματας, φορτωσε στο πορτ μπαγκαζ μιση γουρνοπουλα για τα παιδια! Την κανουν καλα εκει! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#414715 Σούπερ μίνι, βασικός εξοπλισμός, χειροκίνητο, 18 χιλιάρικα χωρίς τα έξοδα.
Αυτός είναι ο g κυρίες και κύριοι....
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#414725 g μου καλά τα λες, το Jazz της πρότεινα να δει και το μάτι της έπεσε στο HRV, τι να κάνω; Το οικογενειακό (Cayene) ούτε που θέλει να το δει :iconcool: δεν της αρέσει, αλλά το πήρε ο γαμπρός μου :lol: . Οπότε εκείνη θα βολεύεται με το δικό της, πλην των διακοπών που θα πηγαίνουν με το μεγάλο..