Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By iceman
#413158 Δεν μου αρέσει που επιβεβαιώνομαι για την απέχθεια μου στο καλοκαίρι.
Σκατοεποχη και ειδικά με τον καύσωνα αφόρητη.
Αν δεν ήταν υποχρεωτική πρακτικά και η λήψη άδειας
Άβαταρ μέλους
By italakias
#413168 Ευχαριστω για την ενημερωση αλλα ενα τοπικ με μια αστεια ονομασια(μουσικη/σαματα) και 3 ποστ.
Ελεος.
Ειναι φανερο οτι το φορουμ δεν ασχολειται με την μουσικη.
Δεν εχει νοημα πιστευω.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#413843 Μου άρεσε που το Σαβ/κο πήραμε τα βουνά για να αποφύγουμε τον καύσωνα.
Μου άρεσε το ωραίο φαγητό και η ωραία παρέα στο γυναικοχωρι του αγαπητού jim Clark.
Μου άρεσε η ανακάλυψη (χαρη στις οδηγίες του συμφορουμιτη μας) μιας αλπικης λιμνουλας λίγο πριν το χιονοδρομικό της Βασιλιτσας
Δεν μου άρεσε όμως που τρομάξαμε μια οικογένεια αλόγων που έπιναν νερό εκείνη την ώρα( ευτυχώς δεν πήγαν πολύ μακριά)
Μου άρεσε η φιλοξενία στο Περιβόλι Γρεβενών , που αποδείχθηκε πολύ μεγαλύτερο από ότι περίμενα και το γεγονός ότι κοιμήθηκα με πάπλωμα
Μου άρεσαν οι άγριες φράουλες που δοκιμάσαμε στο δάσος την επόμενη μέρα
Μου άρεσαν οι ιστορίες από τα ταξίδια της οικοδεσποινας στην Λατινική Αμερική(7 χρόνια κάτοικος Αργεντινής) αλλά και οι ιστορίες της από το πρώτο αυτοκίνητο της ( Renault 6, ακόμη θυμάται πόσο άνετο και με εξαιρετικά καθίσματα ήταν)!
Μου άρεσε πολύ η διαδρομή από το Περιβόλι ως την Ζιακα, και από οδηγικης απόψεως
Δεν μου άρεσε που όλο το Σαββατοκύριακο το τηλέφωνο χτυπούσε μόνο για προβλήματα υγείας συγγενών αλλά και ασθενών μου
Δεν μου άρεσε που επιστρέφοντας χθες βράδυ έτρεχα στα επείγοντα με τον παππού μου ο οποίος νοσηλεύεται για πολλοστή φορά φέτος, αυτή τη φορά με πνευμονίαΕικόναΕικόναΕικόνα
Τελευταία επεξεργασία από belgarion και 03 Ιούλ 2017, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#413850 Με παπλωμα!!! :yahoo: Και εκατο χιλιομετρα μακρια 45 βαθμοι. Α ρε πουτανα Ελλαδα. :s_howdy

Υγ. Περαστικα για τον παππου
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#414049 μου αρέσει που το σχέδιό μου να λείπω 3 βδομάδες τον αύγουστο εκτός αττικής σε έναν μαραθώνιο διακοπών αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται όλο και πιο πραγματικό :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Giuseppe Busso έγραψε:Μου αρέσει που μόλις παρήγγειλα πιτόγυρα να φάμε με τον αδερφό μου.

Δεν ζηλεύω γιατί σε λίγο ανεβαίνω επάνω που ετοιμάζεται η πίτσα, δηλαδή κοντεύει να ψηθεί, η μπύρα είναι παγωμένη, ζωάρα.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#415173 Πωπω πιτόγυρο :inlove: :inlove: :inlove: , μπορώ να τρώω κάθε μέρα :inlove:
Θυμάμαι στο Λύκειο είχα συμπληρώσει 6 μέρες με πιτόγυρα στα διαλείμματα στο φροντιστήριο :lol: