- 03 Ιούλ 2017, 21:40
Μου άρεσε που το Σαβ/κο πήραμε τα βουνά για να αποφύγουμε τον καύσωνα.
Μου άρεσε το ωραίο φαγητό και η ωραία παρέα στο γυναικοχωρι του αγαπητού jim Clark.
Μου άρεσε η ανακάλυψη (χαρη στις οδηγίες του συμφορουμιτη μας) μιας αλπικης λιμνουλας λίγο πριν το χιονοδρομικό της Βασιλιτσας
Δεν μου άρεσε όμως που τρομάξαμε μια οικογένεια αλόγων που έπιναν νερό εκείνη την ώρα( ευτυχώς δεν πήγαν πολύ μακριά)
Μου άρεσε η φιλοξενία στο Περιβόλι Γρεβενών , που αποδείχθηκε πολύ μεγαλύτερο από ότι περίμενα και το γεγονός ότι κοιμήθηκα με πάπλωμα
Μου άρεσαν οι άγριες φράουλες που δοκιμάσαμε στο δάσος την επόμενη μέρα
Μου άρεσαν οι ιστορίες από τα ταξίδια της οικοδεσποινας στην Λατινική Αμερική(7 χρόνια κάτοικος Αργεντινής) αλλά και οι ιστορίες της από το πρώτο αυτοκίνητο της ( Renault 6, ακόμη θυμάται πόσο άνετο και με εξαιρετικά καθίσματα ήταν)!
Μου άρεσε πολύ η διαδρομή από το Περιβόλι ως την Ζιακα, και από οδηγικης απόψεως
Δεν μου άρεσε που όλο το Σαββατοκύριακο το τηλέφωνο χτυπούσε μόνο για προβλήματα υγείας συγγενών αλλά και ασθενών μου
Δεν μου άρεσε που επιστρέφοντας χθες βράδυ έτρεχα στα επείγοντα με τον παππού μου ο οποίος νοσηλεύεται για πολλοστή φορά φέτος, αυτή τη φορά με πνευμονία

Τελευταία επεξεργασία από belgarion και 03 Ιούλ 2017, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Opel Kadett 1.2S('80) 1998-2001
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-