drdino έγραψε:Αλλά τελικά το πράμα στο ταμπλώ τι είναι;
Μπαλόνι. Τώρα αν ρωτάς τι ήταν το αρχικό σχήμα --> καπέλο (από παιδικό πάρτι).
Ο saxon φυσικά το βρήκε
drdino έγραψε:Αλλά τελικά το πράμα στο ταμπλώ τι είναι;
).
):
Scotch έγραψε:
Κι άλλες δύο (διακρίνεται και το πραγματικό κτήνος):

224v έγραψε:Στο 500ακι μας Ντηζελ 95 αλογα, στον δωρεαν ελεγχο που εκαναν σημερα (προσφορα) βρηκαν να δακρυζει η αντλια νερου οποτε θα την αλλαξουν στην εγγυηση, επισης ηθελε τακακια εμπρος (25000 κμ). Βεβαια δεν ειχε αναψει λαμπακι αλλα ειχαν ακομα 3 χλστ ψωμι. κοστος 120 ευρα....
224v έγραψε:Ειχαν στην εκθεση εκει και το TIPO, το οποιο εχει το ιδιο μοτερακι ντηζελ με τα 95 αλογα... ποιοτικα μου φανηκε αψογο και τιμολογιακα επισης... γιατι να δωσει καποιος ιδια χρηματα για μτχ?? εχει χωρους και πολλα μπιπλικια..... ομορφα καθισματα κ.λ.π. και απεραντους χωρους
mirage έγραψε:224v έγραψε:Ειχαν στην εκθεση εκει και το TIPO, το οποιο εχει το ιδιο μοτερακι ντηζελ με τα 95 αλογα... ποιοτικα μου φανηκε αψογο και τιμολογιακα επισης... γιατι να δωσει καποιος ιδια χρηματα για μτχ?? εχει χωρους και πολλα μπιπλικια..... ομορφα καθισματα κ.λ.π. και απεραντους χωρους
Γιατι γενικα ειναι ψιλομαπα σε σχεση με τον ανταγωνισμο
< >
Nikos! έγραψε:Ποιος ο λόγος κάποιος να πάρει αυτό κι όχι το ΜΧ5?
< >
224v έγραψε:mirage έγραψε:224v έγραψε:Ειχαν στην εκθεση εκει και το TIPO, το οποιο εχει το ιδιο μοτερακι ντηζελ με τα 95 αλογα... ποιοτικα μου φανηκε αψογο και τιμολογιακα επισης... γιατι να δωσει καποιος ιδια χρηματα για μτχ?? εχει χωρους και πολλα μπιπλικια..... ομορφα καθισματα κ.λ.π. και απεραντους χωρους
< >
με τον ανταγωνισμο σε μεταχειρισμενα η με καινουρια?? για πες ενα ανταγωνιστικο καινουριο.... (για οικογενειακο με χωρους μιλαμε, οχι για επιδοσεις.... σε πιστα σε καταναλωση κυβικα ροπη βαρος κ.λ.π) εποχες κρισεως.....
REALZEUS έγραψε:224v έγραψε:mirage έγραψε:224v έγραψε:Ειχαν στην εκθεση εκει και το TIPO, το οποιο εχει το ιδιο μοτερακι ντηζελ με τα 95 αλογα... ποιοτικα μου φανηκε αψογο και τιμολογιακα επισης... γιατι να δωσει καποιος ιδια χρηματα για μτχ?? εχει χωρους και πολλα μπιπλικια..... ομορφα καθισματα κ.λ.π. και απεραντους χωρους
< >
με τον ανταγωνισμο σε μεταχειρισμενα η με καινουρια?? για πες ενα ανταγωνιστικο καινουριο.... (για οικογενειακο με χωρους μιλαμε, οχι για επιδοσεις.... σε πιστα σε καταναλωση κυβικα ροπη βαρος κ.λ.π) εποχες κρισεως.....
Focus, Leon, i30.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]