Nikos! έγραψε:italakias έγραψε:Ποια μυτη ρε Νικο,για παπουτσια παω,οχι για κρανος.
Εσυ τι νουμερο φορας κανονικα;
45 συνήθως.
< >
Φορας 45 και δεν σου εκανε το 44.
Αρα εγω που φοραω 44 θα πρεπει να εχει 43.5,αρα θα πρεπει να τηλεφωνησω πρωτα να δω τι νουμερα υπαρχουν.
Θενκς.
italakias έγραψε:Ποια μυτη ρε Νικο,για παπουτσια παω,οχι για κρανος.
Εσυ τι νουμερο φορας κανονικα;
Λολλλλ
Ωραιο χιουμορ
.
Nikos! έγραψε:italakias έγραψε:Νικο ,σε ποιο πηγες και δεν τα εχουν;
Στο Attica στο Golden Hall, δε τα είχαν στο 44,5.
Πήρα τα μπλε, αλλά σκεφτόμουν και τα καφέ (tomi).
< >
Πάρε τα κ σε καφέ. Θα τα ευχαριστηθείς.
Εγώ πήρα κ τα 2. Πάνε πολύ με Chino παντελόνια...
Κ γνώμη μου, αν πάρεις καφέ, πάρε τα timberland. Όλα τα άλλα μου φαίνονται απομιμήσεις της Timberland
< >
When the going gets tough, the tough get going
PeterPan έγραψε:Nikos! έγραψε:italakias έγραψε:Νικο ,σε ποιο πηγες και δεν τα εχουν;
Στο Attica στο Golden Hall, δε τα είχαν στο 44,5.
Πήρα τα μπλε, αλλά σκεφτόμουν και τα καφέ (tomi).
< >
Πάρε τα κ σε καφέ. Θα τα ευχαριστηθείς.
Εγώ πήρα κ τα 2. Πάνε πολύ με Chino παντελόνια...
Κ γνώμη μου, αν πάρεις καφέ, πάρε τα timberland. Όλα τα άλλα μου φαίνονται απομιμήσεις της Timberland
< >
Συμφωνώ.
Κάτσε να δω αν θα τα βολευτω και θα τα πάρω σίγουρα. Τώρα δεν έχει κανένα από τα καφέ νούμερο.
< >
Δε με χάλασε...

< >
Nikos! έγραψε:Και εκεί που πήγα να πάρω τα παραπάνω παπούτσια, πάω ταμείο και μου λένε ότι έχουν 50% έκπτωση!
Μια χαρά σου έκατσε.
Κάτι τέτοιες εκπτώσεις βλέπω στην αγορά ένδυσης / υπόδησης και αναρωτιέμαι πόσο πλασματικές είναι οι τιμές πώλησης.
Γιατί, ακόμα και με 50% έκπτωση, ο έμπορος κερδίζει (δεν ξέρω πόσο, αλλά σίγουρα κερδίζει). Συγκεκριμένα δε, γι'αυτό το παπούτσι που είναι κλασικό, δεν παίζει και η δικαιολογία του ξεστοκαρίσματος.
Nikos! έγραψε:Και εκεί που πήγα να πάρω τα παραπάνω παπούτσια, πάω ταμείο και μου λένε ότι έχουν 50% έκπτωση!
Δε με χάλασε...
< >
Ειδες,που σουπα τραβα σε ενα μαγαζι και ψωνισε.
Να τον ακουτε τον ιταλακια,δεν θα χασετε.
Δε με χάλασε...
< >
μην το πεις ούτε του παπά
με ΄γειά
When the going gets tough, the tough get going
Deleted User 1 έγραψε:Για πόσο ισχύει η έκπτωση ξέρουμε? Αν είναι να πάω το Σάββατο να τα πάρω κι εγώ τα μπλε.
Δεν έχω ιδέα.
Τρέξε!
Καλά έλεγε ο ιταλακιας.
< >
saxon_747 έγραψε:Nikos! έγραψε:Και εκεί που πήγα να πάρω τα παραπάνω παπούτσια, πάω ταμείο και μου λένε ότι έχουν 50% έκπτωση!
Μια χαρά σου έκατσε.
Κάτι τέτοιες εκπτώσεις βλέπω στην αγορά ένδυσης / υπόδησης και αναρωτιέμαι πόσο πλασματικές είναι οι τιμές πώλησης.![]()
Γιατί, ακόμα και με 50% έκπτωση, ο έμπορος κερδίζει (δεν ξέρω πόσο, αλλά σίγουρα κερδίζει). Συγκεκριμένα δε, γι'αυτό το παπούτσι που είναι κλασικό, δεν παίζει και η δικαιολογία του ξεστοκαρίσματος.
Ένας φίλος, της δουλειάς αυτής, μου έλεγε κάποτε ότι η ταρίφα γενικά είναι ότι το παπούτσι που πουλάνε 100 ευρώ, το έχουν αγοράσει 30-35.