Πάντως τα ανταλλακτικά της Ford είναι φτηνά, δεν αξίζει να ψάχνεσαι online, εκτός αν θέλεις να βάλεις κάτι άλλο και όχι ΟΕΜ.
ΥΓ: Στον Αμπά σου είπανε να πας;
REALZEUS έγραψε:Οκ. Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για μια 2η γνώμη, σε καλό μηχανικό που εμπιστεύομαι και το Mazda και το Ford, μου λες.
NiTse έγραψε:REALZEUS έγραψε:Οκ. Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για μια 2η γνώμη, σε καλό μηχανικό που εμπιστεύομαι και το Mazda και το Ford, μου λες.
Για πες συνεργείο που προτείνεις για service στο focus μου.

markvag έγραψε:O Στάθης είναι καλός επαγγελματίας, αλλά εξίσου καλός επαγγελματίας είναι και ο Αμπάς, Alpha Auto Service, στην οδό Λαγκαδά. Κι εμένα ο realzeus μ' έστειλε εκεί (για τα εταιρικά van transit που έχουμε) και είμαι πολύ ευχαριστημένος, τόσο από τιμές (ανταλλακτικών και εργασίας), όσο και από τη γενικότερη συμπεριφορά.
alexm έγραψε:Ο Βροχιδης ανατολικα τι λεει; Εγω το πηγαινω στο σερβις του στο Καλοχωρι και σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος
Dimsabas έγραψε:Κάμποσα RS γύριζαν σα λυσσασμένα χτες στο Ελληνικό, εν μέσω εκδήλωσης προώθησης. Κάποια έγραψαν 400+ γύρους μέσα σε αφόρητη ζέστη (40+).
Κι όμως, κανένα δεν έκανε κιχ, κανένα δεν παρουσίασε υπερθέρμανση στα διαφορικά.
Όταν έχεις τόσο βαθύ μηχανολογικό engineering σε μια μπράντα που συνεχίζει να επιμένει στη Χαρά της Οδήγησης και να επενδύει τεράστια ποσά στο handling και την αίσθηση, δεν φοβάσαι τίποτα. Ακόμα και την απόλυτη πίεση στο σαγρέ και επίπονο αεροδιάδρομο στο Ελληνικό. Μπράβο!

''Πατάει'' πάνω στο λάστιχο το RS, νιώθεις το άρμεγμα του σαγρέ στην άσφαλτο και ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης μπορείς ή να πας γραμμάτος ή να κάψεις ένα σετ με μερικούς γύρους. Στην πρώτη περίπτωση, πάντως, μπόρεσε να ''γράψει'' ακόμα και 400 γύρους στο Ελληνικό με ένα σετ.
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]