axel12p έγραψε:Πολύ καλή η τιμή τους! Και κάτι που χρειάστηκε να ρωτήσω στην εταιρεία (Kidscom) σχετικά με την Cybex, είχαν πολύ καλή εξυπηρέτηση. Δυστυχώς τα Cybex στην Θεσσαλονίκη είναι δυσεύρετα.
axel12p έγραψε:...ενώ όταν χρειάστηκε να βγάλουμε το κάλυμμα του αυγού για να το πλύνουμε, μας παίδεψε απίστευτα η επανατοποθέτηση του. Περίμενα κάτι καλύτερο από μια εταιρεία με το όνομα της Cybex.
Scotch έγραψε:xenos έγραψε:Δεν πήρες τα Μ fix τελικά, ε;![]()
Πήρα 2 Q & 2 M.![]()
< >
elvet έγραψε:Scotch έγραψε:xenos έγραψε:Δεν πήρες τα Μ fix τελικά, ε;![]()
Πήρα 2 Q & 2 M.![]()
< >
Εάν είναι εύκολο κάνε μία σύγκριση μεταξύ των Μ και Q fix. Ειδικά τα Q χωράνε σε κανονικό αυτοκίνητο (σε τί αυτοκίνητο τα έχεις;) γιατί μου φαίνονται πολύ μεγάλα.
Αν και λογικά θα τα χρειαστούμε σε 10-12 μήνες, μπήκα στη διαδικασία να βρω καθισματάκια 15-36 και βρήκα τα Q2 στη Γερμανία 169 έκαστο και είμαι σχεδόν έτοιμος να τα πάρω (x2!).
.
Scotch έγραψε:elvet έγραψε:Scotch έγραψε:xenos έγραψε:Δεν πήρες τα Μ fix τελικά, ε;![]()
Πήρα 2 Q & 2 M.![]()
< >
Εάν είναι εύκολο κάνε μία σύγκριση μεταξύ των Μ και Q fix. Ειδικά τα Q χωράνε σε κανονικό αυτοκίνητο (σε τί αυτοκίνητο τα έχεις;) γιατί μου φαίνονται πολύ μεγάλα.
Αν και λογικά θα τα χρειαστούμε σε 10-12 μήνες, μπήκα στη διαδικασία να βρω καθισματάκια 15-36 και βρήκα τα Q2 στη Γερμανία 169 έκαστο και είμαι σχεδόν έτοιμος να τα πάρω (x2!).
Έχω πάρει το Q3, νομίζω όμως ότι δεν έχει άλλη διαφορά πλην των υφασμάτων από το Q2.
Τα Q3 τα έχω στο lexus, τα Μ στη Β και στο smart. Δεν έχω δοκιμάσει να βάλω τα Q3 στο smart, αλλά θεωρώ πως θα χωράνε άνετα.
Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο να συγκρίνω μεταξύ Μ και Q. Η μόνη διαφορά που έχω εντοπίσει (πλην των υφασμάτων - έχουμε πάρει τα plus στο Q3), είναι η ρύθμιση του προσκέφαλου (στο Q3 είναι αυτόματη, στο M χειροκίνητη). Τα κεφάλια των παιδιών σπάνια πέφτουν μπροστά όταν κοιμούνται (στα Q3 τουλάχιστον που χρησιμοποιούμε για ταξίδια), ακόμα και σε πιο έντονο φρενάρισμα. Βλέπω όμως ότι πιάνονται πολύ εύκολα τα παιδιά και δεν βολεύονται στον ύπνο (όρθιος κορμός, πίσω τα κεφάλια). Θα ήθελα να παίρνει και μία κλίση το κάθισμα. Εκεί το concord ΧΤ είναι μπροστά (αν έπαιρνα τώρα κάθισμα, και μόνο γι αυτή του τη λειτουργία, θα τα προτιμούσα).
Ψάχνω τώρα κι εγώ για καθίσματα, να τα χρησιμοποιώ 1 μήνα το χρόνο που πάμε στη Σκωτία. Και μάλλον πάω για αυτά.
edmond έγραψε:Σχετικοάσχετο. Το οτι δεν βλέπω τα βίντεο, όπως και σε κανένα τοπικό, τι είναι;
edmond έγραψε:Σχετικοάσχετο. Το οτι δεν βλέπω τα βίντεο, όπως και σε κανένα τοπικό, τι είναι;Σε ταπα δουλευουν κανονικα. Υπηρχε θεμα πριν λιγο καιρο. Νομίζω το εφτιαξε ομως ο Γρηγορης.
:lipsealed: Σε κουτσό άλογο πόνταρα.
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]