- 02 Ιούλ 2017, 00:21
bibendum έγραψε:δεν ξερω ποιος τρολαρει ποιον
η παρακατω παραλια/θαλασσα πχ τι εχει να ζηλεψει απο καποια αλλη;

Η συγκεκριμένη παραλία δεν έχει απολύτως τιποτα. Δεν έχω ιδέα που είναι, αλλά θα μπορούσε να μην υπάρχει κι ο πλανήτης μας θα ήταν εξίσου όμορφος.
kovathe έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Εεεεεεεεεεεεεε, όχι. Στην Ελλάδα ζούμε υπάρχουν πάνω από 10 άλλοι προορισμοί με καλύτερες παραλίες από την καλύτερη Κυκλάδα. Δεν πας για τις παραλίες στις Κυκλάδες, αν το κάνεις, κάτι κάνεις λάθος.
Δεν ξέρω τι εννοεις καλύτερες αλλά πες και κανέναν απο τους 10 να συνεννοηθούμε.
Προφανώς δεν είναι μονο οι παραλίες , η ατμόσφαιρα των Κυκλάδων είναι μοναδική, η γραφικότητα, τα τοπία αλλά και οι παραλίες.
Υπαρχουν φανταστικές παραλιες με μοναδικό τοπιο και νερά κρύσταλλο.
Χωρίς πολύ ψάξιμο, και μόνο στα επτάνησα να πας έχεις 10 προορισμούς με καλύτερες παραλίες. Βάλε Χαλκιδική β πόδι, Θάσο, Σποράδες, Ψαρά, Κρήτη, Κάσο, Κάρπαθο (ο απόλυτος προορισμός ΙΜΗΟ) κλπ κλπ κλπ. Και βάζω προφανώς μόνο τον παράγοντα παραλίες και για να μην είμαι άδικος θα βγάλω έξω τη Μήλο. Η χώρα των Κυκλάδων αν μπήκε για να μας πείσει για την ποιότητα των παραλιών, προφανώς οδηγεί στο αντίθετο συμπέρασμα.
“Hither came Conan, the Cimmerian, black-haired, sullen-eyed, sword in hand, a thief, a reaver, a slayer, with gigantic melancholies and gigantic mirth, to tread the jeweled thrones of the Earth under his sandaled feet.”