Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By skous
KiloMeater έγραψε:Θα ειμαι στο πρώτο ποδαράκι Χαλκιδικής από τη μέσα μεριά στη μέση για καμία εβδομάδα. Τίποτα διαδρομές , κανα μέρος ωραίο να πάμε;

Για τι πράγμα;;;

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
KiloMeater έγραψε:Θα ειμαι στο πρώτο ποδαράκι Χαλκιδικής από τη μέσα μεριά στη μέση για καμία εβδομάδα. Τίποτα διαδρομές , κανα μέρος ωραίο να πάμε;

ΣΑΝΗ?
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#413041 Κοντά στο Πευκοχωρί θα είμαστε.
Καμία παραλία ιδιαίτερης ομορφιάς,κάποιο χωριό ορεινό πχ ωραίο να πάμε να φάμε,κάποιο σημείο με θέα η οτι άλλο αξιοθέατο
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#413049 Για μπάνιο στο Ποσείδι (Φάρο). Πάνε 10 χρόνια από την τελευταία μου επίσκεψη, δεν ξέρω αν είναι όσο ωραία ήταν τότε.
Χανιώτη, ωραίο ινδικό εστιατόριο (κι εδώ ισχύει το ίδιο).

< >
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#413051 Παντως κι εγω πιστευω οτι σαν τη Χαλκιδικη υπαρχουν πολλα καλυτερα μερη στην Ελλαδα. Και απο αποψη παραλιων και θαλασσας, και απο αποψη φυσικου καλλους και απο αποψη αρχιτεκτονικης χωριων και απο αποψη γουστου γενικοτερου και καλαισθησιας και κυριως απο αποψη κοσμου. Εννοω τουριστων.
Στα πολλα συν βεβαια οτι ειναι διπλα στη Θεσσαλονικη (για τους Θεσσαλονικεις) οπως και στα πολλα μειον οτι ειναι κοντα στη Σερβια, Ρουμανια, Ουγγαρια κλπ).
Προς θεου οχι οτι δεν εχει ομορφιες η οτι ειναι μπλιαχ αλλα ειπαμε.... Ελλαδα ζουμε :)
Άβαταρ μέλους
By mirage
KiloMeater έγραψε:Κοντά στο Πευκοχωρί θα είμαστε.
Καμία παραλία ιδιαίτερης ομορφιάς,κάποιο χωριό ορεινό πχ ωραίο να πάμε να φάμε,κάποιο σημείο με θέα η οτι άλλο αξιοθέατο

Να πατε 2ο. Γυρω ποδιου φαση. Συκια, Αη Γιαννη, Καβουροτρυπες και ενα σωρο αλλα μερη.
Ποσειδι και Χανιωτης ωραια μερη. Να πατε και Αφυτο.

< >
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#413067 Πάτε αθυτο και 2ο πόδι, η Χαλκιδική δυστυχώς ρίχνει γύρους σε πολλά μέρη της παραλιακής και νησιωτικής Ελλάδας, βιάζει όνειρα και το μόνο που στη σταματά είναι αρκετοί χωριαταροι ντόπιοι. Οι κυρίως οικογενειαρχες τουρίστες δε βλέπω τι έχουν να κάνουν με το μέρος, εκτός άμα πχ τα αγγλακια θεωρούνται ποιοτικός τουρισμός σε ιόνιο και Αιγαίο.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#413072 Προφανως και ριχνει γυρους σε πολλα μερη. Δεν ειπε κανεις πως ειναι ασχημο.
Θα πω ομως πχ Πηλιο για αντιστοιχο μερος. Με πρασινο, θαλασσα κλπ. Καλυτερες παραλιες, καλυτερη θαλασσα, καλυτερο φυσικο καλλος, πολυ πιο ομορφο γουστο, πολυ ομορφότερα χωρια, πολυ καλυτερος τουρισμος. Λεω εγω τωρα...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#413087 +1 για Αθυτο. Ησυχια και καλή θαλασσα. Οτι πρέπει για οικογένεια. Μια ιδέα για Σίβηρη ας την ρίξω.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#413097 Ρε παιδια εκεινο το Ξενια στο Παλιουρι ειναι ακομη κοτετσι;

Ειναι το τελειο μαθημα ΠΩΣ να καταστρεψεις κατι που δεν καταστρεφεται.....
Άβαταρ μέλους
By skous
DAP έγραψε:Ρε παιδια εκεινο το Ξενια στο Παλιουρι ειναι ακομη κοτετσι;

Ειναι το τελειο μαθημα ΠΩΣ να καταστρεψεις κατι που δεν καταστρεφεται.....

Αλλα η παραλια μπροστα... μαμαει

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
skous έγραψε:Πάντως ΟΧΙ το Πορτο Καρράς!

Μου φαίνεται δεν έχεις πάει στα Λιμανάκια του, που έμπαινες βέβαια μόνο με ειδική κάρτα:

Εικόνα

Αν έπεσες απλά στις μεγάλες ακτές μπροστά στα ξενοδοχεία, δεν είδες τι σημαίνει PC, αν και πάλι είναι καλύτερες από Κυκλάδες για παράδειγμα.

mirage έγραψε:Να πατε 2ο

Αυτό και τέλος!

junior gt έγραψε:Θα πω ομως πχ Πηλιο για αντιστοιχο μερος. Με πρασινο, θαλασσα κλπ. Καλυτερες παραλιες, καλυτερη θαλασσα, καλυτερο φυσικο καλλος, πολυ πιο ομορφο γουστο, πολυ ομορφότερα χωρια, πολυ καλυτερος τουρισμος. Λεω εγω τωρα...

Ισχύουν για το 1ο Πόδι αυτά, όχι για το 2ο. Και το Πήλιο φυσικά είναι φανταστικό, καμία σχέση με τα ξερονήσια του Ν. Αιγαίου.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#413115 realzeus δεν περιμενα να εκθειασεις παραλια του Πορτο Καρας που θελει ειδικη καρτα. Οι παραλιες ανηκουν στον Λαο

< >
Τελευταία επεξεργασία από bibendum και 01 Ιούλ 2017, 20:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#413116 Μερικοί έχετε συνδυάσει το ωραία παραλία με δέντρα μέχρι τη θάλασσα.
Άλλο η παραλία, άλλο το τι έχει πιο μέσα.
Παραλία είναι η ακρογιαλιά, μερικά μετρα δλδ και τα νερά.
Φυσικά και το Πήλιο και το Ιόνιο έχει καταπληκτικές παραλίες, όπως και η Χαλκιδική που έχω να πάω απο παιδι βέβαια, αλλά οι Κυκλάδες έχουν άπειρες απλα φανταστικές παραλίες που απλα θέλεις να βουτηξεις και να μη βγεις ποτέ αν γινόταν και να πιεις το νερό τους....
Το οτι δεν έχουν ίσκιο απο πεύκα ξερωγω (αλλά μονο αρμυρίκια) ή δε φτανει το δάσος μέχρι το νερό είναι παντελώς άσχετο.

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
#413129 Αυτο ακριβώς!
Γιαυτο δεν μου αρρσει πχ η παραλία στο PC (εχω πάει)!
Χίλιες φορες navarino dunes που είναι και φυσική ή Κολωνα π.χ.

< >