Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
Deleted User 1 έγραψε:
Άλλοι χθες ασφαλτοστρώνανε δρόμο μέρα μεσημέρι. Αυτοί τι πρέπει να κάνουν?

Την προσευχή τους... :help: :omg: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#413057 Σιγα. Ακομα και ο λιβας σου φαίνεται κρυος σε τετοια φαση.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
markvag έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:
Άλλοι χθες ασφαλτοστρώνανε δρόμο μέρα μεσημέρι. Αυτοί τι πρέπει να κάνουν?

Την προσευχή τους... :help: :omg: :lipsealed:

Ευρωπαϊκή νομοθεσία απαγορεύει την οδική μεταφορά ζώων με μη κλιματιζόμενα φορτηγά σε θερμοκρασία άνω των 30 Κελσίου. Παρασκευή μου έδωσα ρεπό πάντως... από βδομάδα δουλειά που θα πέσει η θερμοκρασία.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#413166 Οχι που δε θα παιζε!

Τώρα έχει μείνει κάπως έτσι ο αισθητήρας, σφηνωμένος μεταξύ παρμπριζ και ουρανού, αλλά είναι απολύτως λειτουργικός.

Εικόνα

Αυτόματα φώτα/Coming/Leaving Home --> Check

Εικόνα

Ηλεκτροχρωματικός καθρέπτης με πυξίδα --> Check

Εικόνα

To μόνο περίεργο είναι ότι δεν ενεργοποιεί το Leaving Home με τη μεσαία σκάλα ενώ το κάνει με τα DRLs. :hmmm: Το Coming Home παίζει κανονικά με μεσαία σκάλα.

Έριξα και νερό στο παρμπρίζ (με πόνο καρδιάς γιατί το χα πλύνει το πρωί) και δουλεύουν και οι αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες.

<+
Άβαταρ μέλους
By GTS
#413172 H εργοστασιακη θεση του αισθητηρα που ειναι;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#413174 Στη βάση του καθρέφτη, όπως σε όλα τα αυτοκίνητα νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#413175 Εχεις το αναλογο καλυμμα?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#413178 Δες τη φώτο με όλα τα υλικά μαζεμένα στην προηγούμενη σελίδα.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#413185 εθεαθη ημικαμουφλαρισμενο Α8 με γερμανικες πινακιδες.

πραγματικα παιζει να ειναι απο τα πιο ομορφα Audi που εχω δει αν δεν ειναι το πιο ομορφο.
Απιστευτο οχημα και το εσωτερικο καταφερα και το ειδα,καταπληκτικο. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
dimviii έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:
dimviii έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:
dimviii έγραψε:ναι αλλα οι δημσιογραφοι δεν εχουν αναφερει καποιο ιδιαιτερο πρόβλημα.

...λαθος δημοσιογραφους διαβαζεις...

ναι αυτό είναι το πρόβλημα.

Aμα λες κατι που δεν ισχυει...

Aφου ειναι -απο ελαφρως εως και καργα- υποστροφικα τα Audi στην πλειοψηφια τους και οι περισσοτεροι δημοσιογραφοι το εχουν αναφερει σε αρθρα τους, το εχουν δειξει και σε Video, σε πιστες και δρομους, τι να κανουμε τωρα... :)

ελα ρε υπαρχει δημσιογραφος που δοκιμασε ρσ3 και εγραψε για καργα υπερστροφικο?
Βαλε λινκ.

ΥπΟστροφικο...Παμε λοιπον:

Στο 1:35-2:05 το λεει, ΔΥΟ φορες...

Στο 5:55 το λεει αλλα και το δειχνει το πλανο...Εδω ο πιουριστας Γερμανος το βγαζει γενικοτερα παλτο το αμαξι... :lol: Χαλια τιμονι με τζογο, |λογοκρισία| αναρτησεις...Το S3 του φανηκε -συγκριτικα παντα-καλυτερα σεταρισμενο.

Εδω στο λεει στο 8:00 -"it understeers horribly in the tight left-hander"... και γενικοτερα στο 6:35-7:00 αναλυει την συμπεριφορα του...

Αποσπασμα απο Review του evo:
sadly it just isn’t as much fun to drive as a hot hatch should be on an engaging stretch of road, ultimately understeering where others share the load better between their axles.
http://www.evo.co.uk/audi/rs3

Αλλο ενα απο το TopGear:
Flat-out on track, you’ll discover understeer (the entire engine, gearbox and radiator live ahead of the front axle, so no surprise) but so far as road use goes, it’s a mighty device.
https://www.topgear.com/car-reviews/aud ... irst-drive

Το Ελληνικο Drive στο λεει πιο ευγενικα, αλλα στο λεει...
"Το πλαίσιο είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να αντιδρά από υποστροφικά έως ουδέτερα σε κάθε προσπάθεια τοποθέτησης, χωρίς ποτέ να χρειάζεται το μέτριο σε αίσθηση τιμόνι να δείχνει αρνητικές μοίρες."
"Εάν πάντως η ταχύτητα εισόδου είναι σωστή η υποστροφή δεν παίρνει διαστάσεις, ακόμα και χωρίς τα έξτρα φαρδύτερα εμπρός λάστιχα (255/30 αντί για 235/35). "
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... -sportback

Αλλα ενω δεν εισαι καλα ενημερωμενος για το συγκεκριμενο ζητημα, επιμενεις και θες να βγεις και απο πανω...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Κίκιζας . έγραψε:
Το Ελληνικο Drive στο λεει πιο ευγενικα, αλλα στο λεει...
"Το πλαίσιο είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να αντιδρά από υποστροφικά έως ουδέτερα σε κάθε προσπάθεια τοποθέτησης, χωρίς ποτέ να χρειάζεται το μέτριο σε αίσθηση τιμόνι να δείχνει αρνητικές μοίρες."
"Εάν πάντως η ταχύτητα εισόδου είναι σωστή η υποστροφή δεν παίρνει διαστάσεις, ακόμα και χωρίς τα έξτρα φαρδύτερα εμπρός λάστιχα (255/30 αντί για 235/35). "
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... -sportback

Αλλα ενω δεν εισαι καλα ενημερωμενος για το συγκεκριμενο ζητημα, επιμενεις και θες να βγεις και απο πανω...

δεν θελω να βγω από πανω ,απλα δεν δεν εχω διαβασει/δει τεστ για το συγκεκριμενο.
Ειχες δικιο λοιπον.
Αυτό με τα σχολια του drive κατι μου θυμιζει. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#413261 Στρογγύλευμα της πατάτας, δυθύραμβοι στα προφανή που πρέπει να εκτελεί ένα αμάξι και πολλά λόγια για τα πάντα που στο τέλος μπερδεύουν τους συνήθως αδαείς αναγνώστες, αυτός είναι ο θρίαμβος του ειδικού τύπου, ειδικά αν πρόκειται για πισωκίνητο το πάμε στο γνωστό πέταλο, κάνουμε μαζί με τις φωτό και 1-2 βίντεο για ψάρωμα των πιτσιρικάδων και αποστολή εξετελέσθει, πήραμε και για τον άλλο μήνα διαφήμιση, όλα ΟΚ λοιπόν,
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
21 quadra έγραψε:Στρογγύλευμα της πατάτας, δυθύραμβοι στα προφανή που πρέπει να εκτελεί ένα αμάξι και πολλά λόγια για τα πάντα που στο τέλος μπερδεύουν τους συνήθως αδαείς αναγνώστες, αυτός είναι ο θρίαμβος του ειδικού τύπου, ειδικά αν πρόκειται για πισωκίνητο το πάμε στο γνωστό πέταλο, κάνουμε μαζί με τις φωτό και 1-2 βίντεο για ψάρωμα των πιτσιρικάδων και αποστολή εξετελέσθει, πήραμε και για τον άλλο μήνα διαφήμιση, όλα ΟΚ λοιπόν,

+1 σε ολα, προφανως και ετσι γινεται, ετσι γινοταν σχεδον παντα...(μονο στις αρχες καθε νεας προσπαθειας καποιου μεσου-περιοδικου κοπτονται οι ιδρυτες τους οτι θα ειναι αντικειμενικοι, κτλ...κατι που φυσικα με το περασμα του χρονου, σιγα-σιγα...χανεται)

Παραυτα, οπως εχω αναφερει και παλαιοτερα, ηδη απο το αλλο forum, οταν καμποσοι ανιδεοι εξυπνακηδες -που τρολλαρανε για να περασει η ωρα, τρομαρα τους- μου εκαναν μαζικη πεσιματικη, οτι αντιγραφω πληρως απο περιοδικα, οτι ταυτιζομαι, εχω το περιοδικο 4τ ως ευαγγελιο κτλ, κτλ και δεν εχω προσωπικη εμπειρια, ακομα και να μην ειχα, η διαφορα με ολους αυτους ειναι η εξης:

Οταν καποιος -ο οποιοσδηποτε οχι μονο εγω- ενημερωνεται καμποσα χρονια απο ποικιλια περιοδικων-μεσων σε συνεχη βαση και αναζητα την πραγματικοτητα, δηλαδη αυτο που ισχυει και δεν φοραει οπαδικα γυαλια, (περα απο τις οποιες προσωπικες αδυναμιες σε συγκεκριμενα μοντελα πχ ή και μαρκες) αλλα και συγκρινει αρκετα δημοσιευματα, μπορει τελικα να αντιληφθει και να ξεχωρισει τελικα τι ισχυει και τι οχι, τι ειναι στρογγυλεμενο, τι γραφεται διπλωματικα και τι οχι...

Φυσικα και το Drive και οι 4τροχοι, και ειδικα οποιοδηποτε αλλο Ελληνικο περιοδικο αυτοκινητου (αλλο ενα εμεινε πλεον και αυτο επιβιωνει λογω της γνωστης εφημεριδας...) θα "στρογγυλευουν" ειδικα στην εποχη αυτη που οι πωλησεις αυτοκινητων εχουν φτασει στα επιπεδα του 1990.

Αλλα και σε καλυτερα επιπεδα να ημασταν, ποτε -μεχρι στιγμης τουλαχιστον- δεν φτασαμε την Βορεια Ευρωπη, ή την Αμερικη, σε δυναμικη πωλησεων, απειρων δυνατοτητων ευρεσης αυτοκινητων προς δοκιμη, για να μπορουν καποια δημοσιευματα να γραφονται κοφτα και ξεκαθαρα σε βαθμο που να μην τους καιγεται καρφακι, για την περιπτωση που ο εκαστοτε εισαγωγεας αρνηθει να ξαναδωσει αυτοκινητα προς δοκιμες.

Ενα τρανο παραδειγμα εχει υπαρξει το Αγγλικο evo, που στις καλες εποχες του, μαζευε σχεδον οτι πιο ανωμαλο-ακριβο-σπανιο αυτοκινητο υπηρχε, το δοκιμαζε και εγραφε ξεκαθαρα οτι διαπιστωνε, χωρις ουτε ενα "ναι μεν αλλα"...