κριμα.

Κίκιζας . έγραψε:REALZEUS έγραψε:Απεργούν για πολύ μικρότερες αφορμές από ότι εδώ. Αν πήγαιναν να τους περάσουν ελληνικά μέτρα θα είχε γίνει επανάσταση κανονική:
Εχουμε σε σχεση μετην Αγγλια, τις ιδιες αναλογιες μεσου μισθου ενος πολιτη με την αντιστοιχη κρατικη προνοια?
Γιατι ολα κρινονται με το τι πληρωνεις ως φορολογουμενος πολιτης για να εχεις την οποια προνοια εχεις...
[MOD]
cosneo έγραψε:Αν και μ' αρέσει ακόμα η 5GΤ, το αντίθετο νομίζω!
Κίκιζας . έγραψε:REALZEUS έγραψε:Απεργούν για πολύ μικρότερες αφορμές από ότι εδώ. Αν πήγαιναν να τους περάσουν ελληνικά μέτρα θα είχε γίνει επανάσταση κανονική:
Εχουμε σε σχεση μετην Αγγλια, τις ιδιες αναλογιες μεσου μισθου ενος πολιτη με την αντιστοιχη κρατικη προνοια?
Γιατι ολα κρινονται με το τι πληρωνεις ως φορολογουμενος πολιτης για να εχεις την οποια προνοια εχεις...

pik. έγραψε:το πανεμορφο 5GT
sknipper έγραψε:Σε ότι αφορά τα GT μοντέλα της BMW η Audi συνεχίζει να την πατάει κάτω αισθητικά, τα Α5 και Α7 είναι πολύ ομορφότερα από τα 3GT, 5GT κλπ.
pik. έγραψε:sknipper έγραψε:Σε ότι αφορά τα GT μοντέλα της BMW η Audi συνεχίζει να την πατάει κάτω αισθητικά, τα Α5 και Α7 είναι πολύ ομορφότερα από τα 3GT, 5GT κλπ.
πιστευω οτι μετα την Μερκ καταφερε και η Αουντι να φτιαχνει πιο ομορφα αυτοκινητα απο τις BMW.
ειδα σημερα ενα ημικαμουφλαρισμενο Α8 με πινακιδες Ινγκολσταντ και μου εφυγε η μαγκια.
σημερα η BMW θα ηταν 4η ή 5η επιλογη μου σαν μαρκα.
Nikos! έγραψε:pik. έγραψε:sknipper έγραψε:Σε ότι αφορά τα GT μοντέλα της BMW η Audi συνεχίζει να την πατάει κάτω αισθητικά, τα Α5 και Α7 είναι πολύ ομορφότερα από τα 3GT, 5GT κλπ.
πιστευω οτι μετα την Μερκ καταφερε και η Αουντι να φτιαχνει πιο ομορφα αυτοκινητα απο τις BMW.
ειδα σημερα ενα ημικαμουφλαρισμενο Α8 με πινακιδες Ινγκολσταντ και μου εφυγε η μαγκια.
Εσύ δεν ήσουν έτοιμος να βάλεις παραγγελία τη νέα 5αρα?
< >
pik. έγραψε:ισχυει,ομως αποφασισα να κρατησω την παραγγελια του Tesla 3 το οποιο και περιμενω σε περιπου 6 μηνες πλεον.Περασε ο καιρος.Δηλαδή ποιο ντόπιο θα θεωρούσες ανταγωνιστικό;
δυστυχως οσο ικανη και αν ειναι η νεα 5 ,αν φτασω ποτε παλι σε αυτα τα χρηματα θα παρω εδω ντοπιο.
pik. έγραψε:Nikos! έγραψε:pik. έγραψε:sknipper έγραψε:Σε ότι αφορά τα GT μοντέλα της BMW η Audi συνεχίζει να την πατάει κάτω αισθητικά, τα Α5 και Α7 είναι πολύ ομορφότερα από τα 3GT, 5GT κλπ.
Εσύ δεν ήσουν έτοιμος να βάλεις παραγγελία τη νέα 5αρα?
< >
ισχυει,ομως αποφασισα να κρατησω την παραγγελια του Tesla 3 το οποιο και περιμενω σε περιπου 6 μηνες πλεον.Περασε ο καιρος.
δυστυχως οσο ικανη και αν ειναι η νεα 5 ,αν φτασω ποτε παλι σε αυτα τα χρηματα θα παρω εδω ντοπιο.

sknipper έγραψε:Δηλαδή ποιο ντόπιο θα θεωρούσες ανταγωνιστικό;
Nikos! έγραψε:Να δω που θα το φορτίζεις όταν έρχεσαι Ελλάδα.
Τελικά το ανακοίνωσαν επισημα? Κάτι έλεγαν για σήμερα.
< >
sknipper έγραψε:pik. έγραψε:ισχυει,ομως αποφασισα να κρατησω την παραγγελια του Tesla 3 το οποιο και περιμενω σε περιπου 6 μηνες πλεον.Περασε ο καιρος.Δηλαδή ποιο ντόπιο θα θεωρούσες ανταγωνιστικό;
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]