Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JBT
kubiak έγραψε:Για πες παράδειγμα δρόμων...
Γιατί αν αναφέρεσαι στη διαδρομή διόδια Ελευσίνας με διόδια Ισθμού θα συμφωνήσω.

Αλλά το δέχεσαι για Θεσ > Αθήνα*;
Για Κόρινθο <-> Πάτρα; (προ έργων)

*Στα Τέμπη πόσο θα πήγαινε δλδ; Για διόδια δε σταμάτησε καθόλου;

Ελπίζω να μη ρωτάς εμένα, καθότι εννοείται δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να γίνει το Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 2 ώρες :s_shout
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#40954 Ρε παιδιά, αν διαβάζατε 4Τ δεν μπορεί να μην είχατε δει το άρθρο (μπορεί και να ήταν "αναμετάδοση" από 2Τ, δεν θυμάμαι), ήταν σίγουρα ο Διατσίδης με Hayabusa, μπορεί και να ήταν σε συγκριτικό με το Blackbird (αντίστοιχο με το link παραπάνω). Και το θυμάμαι γιατί και εμένα μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση....μπορεί να μην ήταν 2 ώρες just, μπορεί να έλεγε 2 ώρες και κάτι, αλλά κάπου εκεί ήταν....
Άβαταρ μέλους
By kubiak
CARυοθραύστης έγραψε:Ελπίζω να μη ρωτάς εμένα, καθότι εννοείται δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να γίνει το Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 2 ώρες :s_shout

XAXAXAXAXA ναι ρε συ, εσένα εννοούσα, δεν κατάλαβα ότι το έγραψες έτσι...

The Ace έγραψε:Ρε παιδιά, αν διαβάζατε 4Τ δεν μπορεί να μην είχατε δει το άρθρο (μπορεί και να ήταν "αναμετάδοση" από 2Τ, δεν θυμάμαι), ήταν σίγουρα ο Διατσίδης με Hayabusa, μπορεί και να ήταν σε συγκριτικό με το Blackbird (αντίστοιχο με το link παραπάνω). Και το θυμάμαι γιατί και εμένα μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση....μπορεί να μην ήταν 2 ώρες just, μπορεί να έλεγε 2 ώρες και κάτι, αλλά κάπου εκεί ήταν....

Θα βοηθούσε πολύ αν το έβρισκες...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#40963 Μην ξεχνάμε το ΑΝΕΤΑ :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By kacey
kubiak έγραψε:
The Ace έγραψε:<...>...Αθήνα-Θεσσαλονίκη <...>.....βέβαια ο Διατσίδης το είχε κάνει (στο κατέβασμα) σε 2 ώρες με Hayabusa, αλλά αυτό δεν μετράει :superman:
Serf έγραψε:505km σε 2 ώρες, δηλαδή ΜΕΣΗ ταχύτητα περίπου 250Km/h;; :dizzy: :dizzy:
kacey έγραψε:Με Hayabusa? Ανετα. (τροπος του λεγειν το ανετα, αλλα καταλαβες).

Είναι εξαιρετικά απίθανο να έχεις ΜΩΤ 250 χλμ/ώρα σε μεγάλες αποστάσεις σε δημόσιο δρόμο. Αν π.χ. πέσεις για 10 δευτερόλεπτα στα 150 θα πρέπει για 10 δευτερόλεπτα να πας με 350 για να "ισοφαρίσεις".

ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

Προφανως και δεν θα παει με 350 για 10 δευτερολεπτα, για καθε 10 δευτερα που πεφτει στα 150. ΑΛΛΑ αν επι 2 ωρες πηγαινεις με 280, με "διαλειμματα" των 10 δευτερολεπτων με 150 χαω σκορπια εδω και εκει, με ενα οχημα που ΞΑΝΑπιανει τα 280 στο χρονο που εσυ κανεις 0-60, τοτε δεν σου καταστρεφει τη μεση ωριαια ετσι οπως νομιζεις. Απλα σου την κανει μωτ 249...

Και προφανως δεν ηταν 2 ωρες αλλα 2+κατι και το στρογγυλεψε προς τα κατω γιατι ειχε και ενα αρθρο να γραψει...

Επισης υποθετω οταν λεει "Θεσσαλονικη-Αθηνα" δεν εννοει απο το Λευκο Πυργο στην Ομονοια, αλλα απο εξοδο σε εισοδο. Και εγω κανω Πειραιας-Κηφισσια σε 15 λεπτα, γιατι μενω διπλα στο Κηφισο και οταν λεω Κηφισια εννοω οταν βγω απο το Κηφισο στη Κατω Κηφισια στο Θανοπουλο. Δεν εννοω Πασαλιμανι-κεντρο Κηφισιας.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#41188 Θα με αναγκάσετε να κατέβω αποθήκη να ψάχνω τα τεύχη 4Τ από το '99 :shifty:

Κάτι αντίστοιχο γράφει και ο ΓΜ (Μιχάλης ή Μπούστας, δεν ξέρω) πιο πάνω στο link των 2Τ, 6,5 ώρες γράφει ανέβα-κατέβα, η μισή ώρα plus λόγω νύχτας, και ανεφοδιασμούς με τιμολόγια (!!!), βγάζει κοντά 200+ χαω μέση....
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#41236 kacey,

για το 505 χλμ με ΜΩΤ 250 χλμ/ώρα συζητάμε. Είναι περισσότερες οι φορές που θα πηγαίνεις με αρκετά κάτω από 250 σε σχέση με τις φορές που θα πηγαίνεις με λίγο πάνω από τα 250 σε δημόσιο δρόμο τέτοιας ποιότητας, χάραξης και σε τέτοια απόσταση που είναι δύσκολο να γνωρίζεις τόσο καλά κάθε στροφή/καμπή/ύπουλο σημείο (ή τέλος πάντων αυτή την εντύπωση έχω από ό,τι εμπειρία έχω με pedal to the metal σε αυτοκίνητα ως τώρα).

Ίσως με τέτοια μηχανή να είναι διαφορετικά, προσωπικα το θεωρώ αδύνατον.

Βέβαια σε τέτοια απόσταση (>500χλμ), το μισάωρο, τα τρία τέταρτα ή και πάνω από ώρα δεν είναι αδύνατο να εξοικονομηθούν όταν η ΜΩΤ είναι μεγάλη...
Άβαταρ μέλους
By Morx
#41523 βιλλ33, σορρυ.

20+ L/100 καταναλωση σε τετοιες ταχυτητες το Hayabusa.
21 λιτρα τεποζιτο.
Διοδια στα οποια πρεπει να σταματησεις η στην καλυτερη να κοψεις για να ριξεις πιστολι.
Κινηση κτλ ...

Το σημαντικοτερο, η καταναλωση. Θες ανεφοδιασμο εν κινησει για να το πετυχεις.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#41544 ΑΝΕΤΑ. ειδικά με μπουζα.
Άβαταρ μέλους
By Morx
CARυοθραύστης έγραψε:ΑΝΕΤΑ. ειδικά με μπουζα.

Κατι δεν καταλαβαινεις σωστα ετσι;

Το "ανετα" πως το εκλαμβανεις, κυκλοφορεις εσυ με βυτιο ανεφοδιασμου στα 250χλμ/ω ? :lol:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#41928 Για τους χαζους και τους τυφλους:

kacey έγραψε:Με Hayabusa? Ανετα. (τροπος του λεγειν το ανετα, αλλα καταλαβες).
Άβαταρ μέλους
By rafi
#45988 Παιδιά επείγον, τι γίνεται αν θες να πληρώσεις κλήση τροχαίας και έχεις χάσει το χαρτί..;; Αύριο λήγει η προθεσμία των 10 ημερών..