Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
Thomas_C200K έγραψε:Dimik χώρα είναι αυτή που είσαι??? :thumbsdown: :thumbsdown: , και ανάποδα οδηγάνε σαν αποικία των άγγλων, μικρή είναι σε έκταση, είναι νησί. Έλα σε κάτι ποιό πολιτισμένο να οδηγείς και να το φχαριστιέσαι :metalo: :metalo: :lol: να ξαπετώνεσαι στα χλμ :metalo:

Ναι ξύσε πληγές....ο κολλητός είναι στο Ντόυτσλαντ και το ψήνω αλλά η σύζυγος ούτε να το ακούσει :x

Πάντως έτρεχε μια καλή προσφορά στα 25.000 εδώ για την Α-class με καλό εξοπλισμό και αν θυμάμαι καλά αυτόματο κιβώτιο.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
dimik έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:Dimik χώρα είναι αυτή που είσαι??? :thumbsdown: :thumbsdown: , και ανάποδα οδηγάνε σαν αποικία των άγγλων, μικρή είναι σε έκταση, είναι νησί. Έλα σε κάτι ποιό πολιτισμένο να οδηγείς και να το φχαριστιέσαι :metalo: :metalo: :lol: να ξαπετώνεσαι στα χλμ :metalo:

Ναι ξύσε πληγές....ο κολλητός είναι στο Ντόυτσλαντ και το ψήνω αλλά η σύζυγος ούτε να το ακούσει :x

Πάντως έτρεχε μια καλή προσφορά στα 25.000 εδώ για την Α-class με καλό εξοπλισμό και αν θυμάμαι καλά αυτόματο κιβώτιο.

Αυτό το έτρεχε σαν προσφορά μου ακούγεται σα να έληξε και δεν μ'αρέσει :(
Deutschland uber alles :metalo: :metalo: :yahoo: :inlove: εκεί θα είναι η νέα μου έδρα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Thomas_C200K έγραψε:
dimik έγραψε:

Αυτό το έτρεχε σαν προσφορά μου ακούγεται σα να έληξε και δεν μ'αρέσει :(
Deutschland uber alles :metalo: :metalo: :yahoo: :inlove: εκεί θα είναι η νέα μου έδρα :inlove:

Θα ξανατρέξει σίγουρα, προς το παρόν τρέχει η BMW 316 αυτόματη με 140 άτια στα 25.000, αλλά προπελάκιας δεν γίνομαι.
Σ ωραίος :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Νίκος Παππάς έγραψε:Τωρα βεβαια μεταξυ A class και 316 στα ιδια λεφτα μονο ο Θωμας θα αγοραζε την Α :lol:

Μετά την Ε46 ορκίστηκα ποτέ ξανά μαλακοπροπέλες :rant: :rant:
Η Α κλας είναι μονόδρομος! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#41382 Πρόσεχε, γιατί γίνεσαι madmaxgeo.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#42195 Μην τυχον και εχει σχετικά προσιτή τιμή καποιο μοντέλο που φορά αυτόν τον κινητήρα. Λες και θα σπασει κάποια παράδοση.

.
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#42349 Εγώ θέλω ειλικρινά να δω αν θα πάρουν και τον διπλότουρμπο 1.6 dci με τα 160 :innocent:
Δεν νομίζω βέβαια γιατί σε αυτά τα άλογα έχουν τον 2.1 αλλα θα είχε ενδιαφέρον
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#42373 Eγω άκουσα οτι ο 2,1 πάει για κατάργηση...οπότε όλα είναι πιθανα.
Να δουμε και τους straight six οπότε μετα μπορεί να παίξουν και τρικύλινδροι...
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Thomas_C200K έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Τωρα βεβαια μεταξυ A class και 316 στα ιδια λεφτα μονο ο Θωμας θα αγοραζε την Α :lol:

Μετά την Ε46 ορκίστηκα ποτέ ξανά μαλακοπροπέλες :rant: :rant:
Η Α κλας είναι μονόδρομος! :rtfm:

Oτι πρέπει .Σου ταιριάζει.Και εγω Α -klas ψηφίζω...
:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#42472 5 (ΠΕΝΤΕ) γιατρούς πέρασε. :shifty: #natalemeauta

Οι γύρω του δεν συνηδειτοποιούν ότι είναι κίνδυνος; Πόσο αργά αντανακλαστικά πρέπει να έχει;; :omg:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#42532 Ιάσωνα είσαι ρατσιστής :p
Το αμάξι παρκάρει και μόνο του, οπότε δεν τίθεται θέμα. Στην Μπουσδούκου να τον βλέπατε χαχαχαχ.

Στάλθηκε από Mercedes-Benz C55 AMG ,W203
Άβαταρ μέλους
By Silberpfeil
JasonLouk έγραψε:5 (ΠΕΝΤΕ) γιατρούς πέρασε. :shifty: #natalemeauta

Οι γύρω του δεν συνηδειτοποιούν ότι είναι κίνδυνος; Πόσο αργά αντανακλαστικά πρέπει να έχει;; :omg:

Για αυτό υπάρχει το Αστέρι

:lol: