Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#409978 στο σπιτι ξυπόλητος και εγω.Σε παραλια σαγιοναρα,αθλητικο δεν μπορω με αμμους ιδρωτιλες στα ποδια,κλπ.
Οδήγημα προς και από παραλια ξυπόλητος.
Άβαταρ μέλους
By elvet
Asimov έγραψε:Οι σαγιονάρες ειναι ο,τι πιο σιχαμενο για άντρες
Πως τις φοράτε

:thumbsdown:

Στο σπίτι μια χαρά ειναι ξυπόλυτος και για την παραλία παίρνεις ένα φτηνό και ελαφρύ αθλητικό και τέλος

:s_thumbsup Επιτέλους ακούστηκε και η φωνή της λογικής στο τοπικό
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#409981 Το καλοκαιρι παντα ξυπολητος στο σπιτι. Καθε μερα πεφτει σφουγγαρισμα στο σπιτι και στο μπαλκονι.
Μονο σκονη υπαρχει και αυτη λιγη, οχι σκ@τ@!

Με σαγιοναρα δεν μπορω να οδηγησω. Ξυπολητος σιχαινομαι, οπτε το σανδαλακι ΝΙΚΕ που αγορασα 20τοσα χρονια πριν και το φοραω μονο για να παω στην θαλασσα μια χαρα κανει την δουλεια του.

Αθλητικα για να βαλω πρεπει να πλυνω και να στεγνωσω καλα τα ποδια, να βαλω καλτσες, ταλαιπωρια!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#409982 Σιφτυ Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#409984 Με σαγιονάρες συνέχεια ανοίγουν οι φτερνες μου γμτ.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#409986 Σπίτι ΠΟΤΕ ξυπόλητος. Δεν την παλεύω γιατί όσο και καθαρά να είναι πάντα θα υπάρχει κάτι.
Σαγιονάρα σπίτι μόνο και παραλία. Ολες τις άλλες ώρες με αθλητικό και κοντό καλτσάκι. ΠΟΤΕ ξυπόλητος σε παπούτσι.
Ουτε ταλκ σε σώζει ούτε βαζελίνη. :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#409988 Σπίτι πάντα και μόνο ξυπόλυτος. Χειμώνα καλοκαίρι. Απλά πετάω με ζοχαδα τις παντόφλες, σαγιονάρες και δε συμμαζεύεται. Παραλία πέδιλο η σαγιονάρα, αν και προτιμώ ξυπόλυτος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#409991 Μυκονιατικο service! Σε μια μερα στην πορτα σου!Εικόνα

<+
Άβαταρ μέλους
By elteo
g8777 έγραψε:Σπίτι πάντα και μόνο ξυπόλυτος. Χειμώνα καλοκαίρι. Απλά πετάω με ζοχαδα τις παντόφλες, σαγιονάρες και δε συμμαζεύεται. Παραλία πέδιλο η σαγιονάρα, αν και προτιμώ ξυπόλυτος.

Χιπστερ.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#409995 Ποτέ ξυπόλητο περπάτημα στην παραλία, οι μύκητες καιροφυλακτούν, με τις σαγιονάρες μέχρι εκεί που βουτάμε, τις αφήνουμε και τις φοράμε στην επιστροφή.

Φετεινό απόκτημα με 5€

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#410012 Γιατί ρε παιδιά σαγιονάρες? Χάθηκαν οι ωραιότατες παντόφλες κολυμβητηριου με τις τρύπες στον πάτο για να φεύγουν και τα νερά?

Εγώ πάντως τέτοιες φοράω που ταιριάζουν και με το speedo μου με τα χελωνακια.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By elteo
#410023 Εσύ είσαι σοβαρός μητροπολίτης. Ετσι πρέπει.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
21 quadra έγραψε:Ποτέ ξυπόλητο περπάτημα στην παραλία, οι μύκητες καιροφυλακτούν, με τις σαγιονάρες μέχρι εκεί που βουτάμε, τις αφήνουμε και τις φοράμε στην επιστροφή.

Φετεινό απόκτημα με 5€

Εικόνα

Aν είχαν 100€ θα ήταν πιο ωραίες... :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Serf
elvet έγραψε:
Asimov έγραψε:Οι σαγιονάρες ειναι ο,τι πιο σιχαμενο για άντρες
Πως τις φοράτε

:thumbsdown:

Στο σπίτι μια χαρά ειναι ξυπόλυτος και για την παραλία παίρνεις ένα φτηνό και ελαφρύ αθλητικό και τέλος

:s_thumbsup Επιτέλους ακούστηκε και η φωνή της λογικής στο τοπικό

< Note >