Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#409944 τι είναι αυτό; αντρικό τσόκαρο; ξύλινο είναι κάτω; :lol: :lol:

εγώ έχω κάτι τέτοιες reef (πάνω σειρά) για το σπίτι

Εικόνα

για τη θαλασσα, κλασσικη πλαστική διχάλα του 5ευρου. :roll:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#409946 +1 στον από πανω για τις reef. Η πανω δεξια πολύ ομορφη.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#409948 Μπαγιερν εξηγησε σε παρακαλω στις Μαριαλενες τι εστι πατουμενο για παραλια. Μαθαμε ολοι, για να πατε να χωθειτε στην ξαπλωστρα θελετε 300 ευρω σε μαγιω και σαγιοναρα.
ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ρε μλκ.
Άβαταρ μέλους
By elteo
Νίκος Παππάς έγραψε:Εικόνα

Για την παραλια ΚΑΙ την οδηγηση μεχρι εκει!

Με άσπρη κάλτσα. Γιααα!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#409967 Dear lord.

<+
Άβαταρ μέλους
By elteo
#409968 Εγώ πάντως την σαγιονάρα της Nike που πήρα, 23 ευραίους έδωσα. Σε σχέση με κάτι άλλες του 5ευρου είναι η μέρα με την νύχτα θαμώνες του cosmopolitanheads. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#409970 Τρίτη χρονιά με σαγιονάρα Jumbo, 10η χρονιά με πέδιλο Admiral.
Αποσβεση. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#409971 Οι σαγιονάρες ειναι ο,τι πιο σιχαμενο για άντρες
Πως τις φοράτε

:thumbsdown:

Στο σπίτι μια χαρά ειναι ξυπόλυτος και για την παραλία παίρνεις ένα φτηνό και ελαφρύ αθλητικό και τέλος
Άβαταρ μέλους
By elteo
#409975 Εγώ πάλι δεν αντέχω το ξυπόλητος στο σπίτι. Πως την παλεύεις με την μπίχλα...καναπέδες, κρεβάτια φαντάζομαι.

Ελαφρύ αθλητικό ξυπόλητος πάλι; OMG & 3 LOL. Φαντάζομαι δροσιά και βρώμα το ποδαράκι σου. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#409977 Αν καθαρίζεις το σπίτι γιατι να εχει μπίχλα; Η μήπως η πλαστική σαγιονάρα εχει ωραία μυρωδιά;
Όσο για το αθλητικό εχει ωραιότατα ταλκ και βγαίνεις φρέσκος φρεσκοτατος. Ετσι κι αλλιώς η χρήση μόνο στην παραλία ειναι για ελάχιστη ωρα, δεν τίθεται θεμα.

Απο το να βλέπω τα βρωμοδαχτυλα του καθενός που για να φτάσει στην παραλία εχει σκουπίσει με αυτα ολα τα πεζοδρόμια της πόλης, 1000 φορές προτιμότερο.
Τελευταία επεξεργασία από Asimov και 23 Ιουν 2017, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά