Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bebes
#408724 Ήρθε πριν λίγο αυτό το μήνυμα στο τηλέφωνο της γυναίκας μου Εικόνα
Τα "θέματα" είναι δυο:
1) το τηλ της το έδωσα μόλις σήμερα το πρωί και με κοιτάει περίεργα...
2) γιατί δεν ήρθε στο δικό μου;;;

< >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
bebes έγραψε:Τα "θέματα" είναι δυο:

Ωωωωωχ! Καλά ξεμπερδέματα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
bebes έγραψε:Ήρθε πριν λίγο αυτό το μήνυμα στο τηλέφωνο της γυναίκας μου Εικόνα
Τα "θέματα" είναι δυο:
2) γιατί δεν ήρθε στο δικό μου;;;

< >

Πες της γυναικς σου οτι την ξερεις την Παναγιωτα2 και δεν θα πηγαινες ποτε μαζι της γιατι ειναι μπαλότσα
Εκτιμουν την ειλικρινεια οι γυναικες :shifty:
... και μετα ελα πες μας ποσο ξυλο εφαγες :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#408792 Είναι φίλη της ψηλής μελαχρινής που σε είδε στην καφετέρια προχθές,αυτης ντε που κέρδισε τα 800000€ της βονταφον!!
Άβαταρ μέλους
By bebes
#408846 Μάλλον το "μυστικό" στο παραπάνω μήνυμα κρύβεται στον 5ψήφιο που φαίνεται σαν αποστολέας.
Ειναι το "τυράκι" για χρεώσεις.
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πώς ήρθε στη γυναίκα μου, Φρεσκοενεργοποιημένο κινητο και καινούρια σιμ...

Κρίμα, δεν θα γνωρίσουμε και την "ατυχήσασα" Παναγιώτα... :lol: :lol: :lol:

ΠΡΟΣΟΧΗ, το SCAM από το αριθμό 54122 συνεχίζει!!!
Στέλνουν Chat-SMS με παράξενο περιεχόμενο. Όταν π.χ. απαντάς ότι πρόκειται για λάθος, αν είσαι ευγενικός άνθρωπος, χρεώνεσαι με 2,5€ το SMS...ευτυχος που δεν ειμαι ευγενικός άνθρωπος.....και τα SMS συνεχίζουν. Για ψάξτε το 54122 στο Google για περισσότερες πληροφορίες, αυτό το scam τρέχει τουλ. 3 χρόνια. Στην ερώτηση μου «πως βρέθηκα καταχωρημένος στις υπηρεσίες σας», η απάντησε ήταν: " Εφόσον δεν πραγματοποιήσατε εσείς την εγγραφή" (σε καμία περίπτωση!) "υπάρχει η πιθανότητα να είχε πραγματοποιηθεί εγγραφή από παλαιότερο κάτοχο του τηλεφωνικού σας αριθμού..." κλπ, κλπ.... ??? μια SIM Vodafone μπορει να εχει παλαιότερο κάτοχο???...τι να πω τωρα, με ολα που εχω ζησει με την Vodafone ...ολα ειναι πιθανον.
Λοιπον, οποιος δεν παράγγειλε τα Chat-SMS από την Μόνικα2, Tania356...κλπ...e-mail για διαγραφη και εξηγήσεις στο: [email protected], και η HP τους είναι, όχι αστείο!...http://ellinespadou.com, και στο
https://www.facebook.com/ellinespadou....LOL...διαβάστε τα παράπονα επισκεπτών...όλοι μας γραφτήκαμε "τυχαία" σε αυτήν την "υπηρεσία".... :=Ooooooo
Αλλα επειδή αυτοί δεν παλεύονται....
>>>Η φραγή του 54122 πόσα θα μου κοστίζει για 2 κινητα, αγαπητέ Vodafone?
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#408858 Δεν την στοχοποίησαν. Είναι σαν τα spam email. Βαράνε κι όπου βρουν.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#408871 Μα "Παναγιώτα" βρε bebe; Στους άλλους καβλιάρικα ονόματα Μόνικα, Tania κλπ και σ΄εσένα... Παναγιώτα! :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#408872 Εγώ είχα κάτι πιο ενδιαφέρον:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#408874 Καλα τα λεει ο πιτ, σε Κλαρα ΕΜΠ1. Advanced product placement τεχνικες, big data κλπ, σε μελετανε και βαζουν το ονομα που ταιριαζει ανα περιπτωση :lol:

< >
Άβαταρ μέλους
By bebes
#408879 Το "Παναγιώτα" όμως είναι πιο "αληθινό", ταυτίζεσαι αμέσως με τη στερημένη νοικοκυρά, ξυπνά άλλους συνειρμούς, είναι μια "αγνή ανάγκη", δεν έχει "πρόστυχο" όνμα... :rtfm:

Βέβαια το "Παναγιώτα2" είναι ύποπτο: Μάλλον την "1" την κατάλαβε ο άντρας της και την καθάρισε... :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#408930 Θα πέσετε από τα σύννεφα πόσοι τρόμπες απαντάνε! :lipsealed:
Ένας στη δουλειά μου απάντησε ότι έκανε λάθος..... φφφφφαααααααππππππππ η χρέωση! :ninja:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#408973 https://www.washingtonpost.com/news/wonk/wp/2012/06/22/why-nigerian-e-mail-scams-are-so-crude-and-obvious/