Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dstou
#408589 Όιχ, πόσο είναι το μέσο εμβασδόν των καταστημάτων και πόσος ο τζίρος τους?
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#408591 Ασε μας ρε italakias , εδω σου λενε εχει φετα Γαλπο , ΦΕΤΑ ΓΑΛΠΟ , ΦΕΤΑ ΓΑΛΠΟ , κι εσυ ασχολεισαι με μ@λ@κιες !?!??

υγ1 Ιtalakia δεν ξερεις να κανεις διαλογο
υγ2 Εισαι φασιστας
υγ3 Εισαι κολλημένος, προκατειλημμένος και βαθια νυχτωμένος

υγ4 ΦΕΤΑ ΓΑΛΠΟ !!!! :omg: Το διανοείσαι ???? :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#408592 Γάλα ΦΑΓΕ.Απόλυτα ελληνικό!!!

Με έδρα το Λουξεμβουργο λολ
Άβαταρ μέλους
By dstou
#408596 Παρόλο που σήμερις άφησα το ποσό ρεκόρ των 130 ευρώ στα Λιντλ, είμαι έντονα προβληματισμένος με τα εδώδιμα που έχει, και αγοράζω με πολλή φειδώ και μόνο κατόπιν αυστηρής και διστακτικής δοκιμής.
Ο λογαριασμός ανέβηκε επειδής πήρα ένα επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο ΠΑΡΚΣΑΙΝΤ προς 50 ευρώ, μία πτυσσόμενη λαβή που συνδέεται με λάστιχο κήπου με δύο σκούπες (για καθάρισμα αυλής) προς 15 ευρώ, κάτι μαχαίρια από μια σειρά που μου έχει βγει τίμια, ένα κάθισμα χέστρας πού έχει ξαναβγεί και αυτό το ίδιο και κάτι κάλτσες.

Από μαμ έχουμε και λέμε : Τορτίγια ραπς διότι τα σβερκώνουν τα παιδιά και η μαμά, κάτι ξερές λιαστές ντομάτες Τυνησίας σε γαμάτη τιμή που δοκίμασα πριν 10 μέρες σε φιλικό σπίτι και ήταν σαν αυτές που φτιάχνω εγώ κάθε Αύγουστο και έμεινα Προκόπης :lipsealed: , φρέσκια μοτζαρέλλα για τα ραπς, και δυο μοτζαρέλλες βουβαλίσιες ΠΟΠ για να γίνει το σχετικό κρας τεστ με τις κοινές (γενικά τη φρέσκια την μοτζαρέλλα δεν την έχω περί πολλού αναφορικά με τη γεύση της, να το πω απλούστερα : ξέρω πολλά λευκά τυριά που για τα γούστα μου την κατουράνε).
Συνεχίζω να μην ακουμπάω ζαρζαβατικά και κρέατα. Τα δε φτηνά αλλαντικά του είναι για μένα πολύ δεύτερα, τα δε ακριβά του απλά πολύ ακριβά διότι βρίσκω στον Σκλαβ καλύτερα/φθηνότερα.

Το Λιντλ καραλέει. Οι προσφορές του είναι αδιανόητες.

α. Είναι γεγονός, καμία σχέση με το Λιντλ πριν από μια 8ετία που αγόραζα μόνο μωρομάντηλα, πάνες και μακαρόνια.
β. Τελικά με τις προσφορές του έχει δημιουργήσει εποχή.
Άβαταρ μέλους
By bill33
alexandros.K έγραψε:Ασχετο, αλλά δεν πειραζει ^^^^
Next time :s_empathy

Θα έρθει Ελλάδα πάλι η Φάγε; :lol:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#408599 Μπα....
Θα πανε ολοι οι ελληναραδες εκει να ψωνισουν
Άβαταρ μέλους
By pro
21 quadra έγραψε:O αριθμός των υπαλλήλων με τον αριθμό καταστημάτων κάθε αλυσίδας έχουν τεράστιες διαφορές, πχ 12.500 άτομα για 358 καταστήματα, 11.000 άτομα 158 καταστήματα, 5.300 άτομα για 220 καταστήματα κλπ. περίεργο δεν είναι ?

Το lidl δεν εχει ανθρωπο στα λαχανικα, ανθρωπο στα τυρια, ανθρωπο στα κρεατα, κλπ. Από κει και περα φανταζομαι εχει να κανει και με τους υπαλληλους κεντρικων, δικτυου διανομης (εφοσον υπαρχει) αποθηκων, κλπ.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#408603 Ούτε οι μέτοχοι του ΕΛΟΜΑΣ τέτοιο πάθος.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#408605 "Δεν άλλαξε τπτ δλδ "

:lol: :lol: :lol:

Πλακίτσα οχι προσωπική , αλλά είναι νέα ατάκα που κυκλοφορεί ως απάντηση σε αυτο που ειπες

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
italakias έγραψε:Εφαγα πριν λιγο φετα Γαλπο και εμεινα μαλακας. :thumbsup:

:lol: :lol: :lol: :lol: :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By dimviii
italakias έγραψε:Δεν μπορει κυριοι την μια να το παιζετε large και την αλλη να φερεστε σαν λιγουρια που βρηκατε μισο ευρω φθηνοτερη φετα.

Ιταλακια όταν ψωνιζεις από 30-40% φθηνοτερα Ελληνικα μακαρονια,γαλα,φετα,ζαμπον,μπεικον,ζαχαρη,μπισκοτα δεν είναι λιγουρια.
Λιγουρης δεν είναι καποιος που αγοραζει μελισσα στα 0,50 ευρω,ουτε νεσκαφέ 200γρ στα 5,7 ευρω.Αλλος είναι ο βλακας που τα πληρωνει 0,80 τα μελισσα και 7,20 το νεσκαφέ.
|λογοκρισία| είναι να ψωνιζεις παλι Ελληνικα προιοντα πληρωνοντας τις διαφημισεις των πολυεθνικών στην τηλεοραση, τα φατσα καρτα ραφια στα σμ,και τις μισθαρες των διευθυντών μαζι με τα εταιρικα πενβε τους.
Όλα αυτό το κοστος δεν θα το βαλουν από τα κερδη τους, θα μπει πανω στο προιον που θα αγορασεις εσυ και εγω.

Επισης να το πω άλλη μια φορα γιατι δεν πρεπει να εχεις νιωσει τι λεμε,ενω το εχυμε αναφερει δεκάδες φορες από χθες.
Δεν λεμε να ψωνιζεται από τα Λιντλ,λεμε ότι εχει καποιους κωδικούς που εχουν καλη τιμη και ποιοτητα.
Όπως εχουν και αλλα σμ.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#408616 Δηλαδή οι περισσότερες "ελληνικές εταιρείες" που βγάζουν προιόντα δεν είναι εξαγορασμένες από πολυεθνικές? :shifty: :shifty: