Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#408270 Μου είπαν και τις βενζίνες αλλα δεν θυμάμαι. :tomato: Αυριο θα ανακοινωθούν αναλυτικά, μες τον Ιούλιο θα έρθει το πρώτο στο mall και παράλληλα σε όλες τις εκθέσεις.
Πάντως τις τωρινές τιμές δεν πρέπει να τις λαμβάνουμε υπόψην. Ειναι παλιό το μοντέλο και τρέχουν προσφορές, δεν ειναι τετρακίνητο...

Τώρα για τα υπόλοιπα που λέτε στη θεωρία ειναι όλα καλά...επειδή πάντως γεμίσαμε Π.Ο. παμε στα αυτόνομα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Zeus έγραψε: Τώρα για τα υπόλοιπα που λέτε στη θεωρία ειναι όλα καλά...επειδή πάντως γεμίσαμε Π.Ο. παμε στα αυτόνομα.

Αυτό ακριβώς. :thumbsup:
Δεν εχουν σχέση βέβαια αιτιου-αιτιατου αλλά καλά να είμαστε, θα ζήσουμε κοσμογονικες αλλαγές επί των ημερών μας όσον αφορά την έννοια της αυτοκίνησης.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#408284 Εσυ απο το Polo και σε Xiaomi GLS να πας κοσμογονικη αλλαγη θα ειναι.

< >
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#408289 Που να δεις εμείς με suzuki όπου και να πάμε πάρτυ θα κάνουμε (οκ δεν το κακολογώ πολύ τίμιο και αξιόπιστο απλά είναι για άλλη χρήση από αυτή που θέλω τώρα). Πάντως ένα v60 είναι φοβερό. Πάει για αλλαγή όμως οπότε μόνο αν βρεθεί καμιά τρελή ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Kon5 έγραψε:Που να δεις εμείς με suzuki όπου και να πάμε πάρτυ θα κάνουμε (οκ δεν το κακολογώ πολύ τίμιο και αξιόπιστο απλά είναι για άλλη χρήση από αυτή που θέλω τώρα). Πάντως ένα v60 είναι φοβερό. Πάει για αλλαγή όμως οπότε μόνο αν βρεθεί καμιά τρελή ευκαιρία.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι το S60 με 152 άλογα και στάνταρ αυτόματο κιβώτιο ξεκινά από τα 25 κάτι? Μήπως να ρωτήσεις πόσο βγαίνει το V60?
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#408296 Diesel , αυτόματο και με xenon πιστεύω θα πάει γύρω στα 30 :hmmm:
Θα κάνω μια ερώτηση όπως και να έχει. Πιστεύω το επόμενο μοντέλο θα είναι πανέμορφο. Εδώ το τωρινό και είναι από τα πιο όμορφα station imo.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Kon5 έγραψε:Diesel , αυτόματο και με xenon πιστεύω θα πάει γύρω στα 30 :hmmm:
Θα κάνω μια ερώτηση όπως και να έχει. Πιστεύω το επόμενο μοντέλο θα είναι πανέμορφο. Εδώ το τωρινό και είναι από τα πιο όμορφα station imo.

Το diesel το χρειάζεσαι σίγουρα? Εννοώ με βάση το γενικότερο κλίμα , αν δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα , μάλλον δεν αξίζει τον κόπο
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Kon5 έγραψε:Diesel , αυτόματο και με xenon πιστεύω θα πάει γύρω στα 30 :hmmm:

Λένε ότι το νέο v60 θα αντικαταστήσει το παλαιό v70..δηλαδή πρακτικότητα πάνω απο την εμφάνιση..βέβαια αυτό δεν κολλάει με το όλο concept της σειράς 60. Για να δουμε..

Το τωρινό ειναι στο τελευταίο ΜΥ όποτε οι προσφορές ειναι λογικό να ειναι πολύ καλές.
Άβαταρ μέλους
By markvag
panos2171 έγραψε:
markvag έγραψε:
panos2171 έγραψε:
Όταν έχεις τόση δύναμη στους πίσω τροχούς ένα ανάποδο σίγουρα θα θες να το κάνεις. :eat:

Καλά, εδώ που τα λέμε, ο g έχει ένα δίκιο... Το 99% των οδηγών, άμα τους τύχει να πετάξει λίγο κώλο το αμάξι, χέζονται πάνω τους... :dizzy:

Aυτό δε σημαίνει όμως ότι ένα αυτοκίνητο τέτοιας κατηγορίας με έμφαση στη σπορ οδήγηση να μην μπορεί να πάει με το πλάι σε κάποιο βαθμό.

Προσωπικά συμφωνώ, αλλά το συμπέρασμα ισχύει και για το 99% των αγοραστών ακόμα και ενός σπορ αυτοκινήτου. Πόσοι ιδιοκτήτες φερράρι για παράδειγμα ξέρουν / μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω με το όχημά τους πέρα από το να πατήσουν το γκάζι σε μία ευθεία;;; (συχνά και αυτό όχι τέρμα, γιατί θα φοβηθούν) Δεν νομίζω πάνω από το 5%...

Εδώ έχω τύχει συνοδηγός σε οδηγό πειραγμένου S3 που του πέταξε κώλο τη μία φορά που έβγαλε το esp off και εκτός του ότι το σκατό έφτασε μέχρι το λαιμό, δεν μπορούσε να το διορθώσει με τίποτα (από τη μία υπερδιόρθωση στην άλλη)... Και μιλάμε για οδηγό που υποτίθεται ότι γνωρίζει, ασχολείται χρόνια με το θέμα αυτοκίνητο και του αρέσει η γρήγορη οδήγηση. Απλά με αυτό εννοεί μία κόντρα στην ευθεία (όπως και οι περισσότεροι), φοβάται την πίσω κίνηση ( :tomato: :vava: ) και στις στροφές πάει πιο αργά απ' ότι πήγαινα με τη Νίτσα... :lol: Νομίζω είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα μέσου οδηγού...

Άρα από πλευράς του τι θέλει η αγορά, η Άλφα καλά έκανε και δεν έβαλε κουμπάκι απενεργοποίησης του esp. 99% δεν θα το ακουμπούσε ποτέ (και αν τυχόν το έβγαζε κατά λάθος, θα χεζόταν πάνω τους). Απλά θα ήθελα να υπάρχει αυτό το γαμημένο κουμπάκι για το 1% των παλαβών... :lol:

@kon5: Προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρει να έχω το καινούριο μοντέλο, απλά αυτό που με καλύπτει. Άρα θα σου έλεγα πως αν σε καλύπτει το τωρινό v60 και το βρεις σε καλή τιμή να το χτυπήσεις.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#408404 Kon5 άμα αγοράσεις αμάξι με ορίζοντα δεκαετίας να το σκεφτείς πολύ καλά το diesel γιατί παίζει έντονα το ενδεχόμενο να κριθεις βρώμικος τα επόμενα χρόνια και σε βλέπω να γυρνάς στη φάση 'μιζεροι άνθρωποι γυρνάν στους δρομους της Θεσσαλονίκης '.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By panos2171
markvag έγραψε:Άρα από πλευράς του τι θέλει η αγορά, η Άλφα καλά έκανε και δεν έβαλε κουμπάκι απενεργοποίησης του esp. 99% δεν θα το ακουμπούσε ποτέ (και αν τυχόν το έβγαζε κατά λάθος, θα χεζόταν πάνω τους). Απλά θα ήθελα να υπάρχει αυτό το γαμημένο κουμπάκι για το 1% των παλαβών...

Μαρκο προσωπικά ούτε εγώ θα απενεργοποιουσα το esp σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο. Αυτό που θέλω ειδικά σε μια τέτοια κατασκευή και τέτοιο προσανατολισμό είναι να έχει ρύθμιση επέμβασης και όχι ένα απλό on-off.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#408411 Επειδή κάνω πρπ 2500 χλμ ανά μήνα με τάση να πάμε και πάνω από 3000 η βενζίνη αδειάζει τσέπες :lol: Το diesel είναι μονόδρομος για μένα μάλλον.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Kon5 έγραψε:Επειδή κάνω πρπ 2500 χλμ ανά μήνα με τάση να πάμε και πάνω από 3000 η βενζίνη αδειάζει τσέπες :lol: Το diesel είναι μονόδρομος για μένα μάλλον.

Υπαρχει γενικα μια ταση "τιμωριας" των ντιζελ πανευρωπαικα.
Επειδη η χωρα μας ψαχνει χρημα απεγνωσμενα, υπαρχει πιθανοτητα να αυξηθουν οι φοροι στα ντιζελ και αυτο που σημερα συμφερει αυριο να ειναι το ιδιο η και χειροτερα απο την βενζινη.

Στην λογικη του παρελθοντος, παρτε αμαξια με χαμηλο ΤΤ, γεμισε η χωρα διλιτρα και μετα απο λιγο καιρο, διπλασιασμος ΤΚ, ΦΠ. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#408425 Ό,τι και να κάνουν στο θέμα φόροι με αυτά τα χλμ που κάνω ακόμα και να εξισωθεί η τιμή του με τη βενζίνη πάλι κερδισμένος θα είμαι νομίζω.