Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
italakias έγραψε:Eμενα αυτο μου την δινει στα νευρα.
Θα κανω ψωνια 100 ευρω λεμε και θα μου χρεωσεις την σακουλα;
Οχι ρε |λογοκρισία|,θα παω αλλου να ψωνισω.

εάν εχεις πληρωσει την Ελληνικη φετα 1 κιλο συσκευασμενη σε αλμη 8 ευρω, δεν εισαι και τοσο μαλακας εάν πληρωσεις 4 λεπτα μια σακουλα,οταν σε αλλα σμ η φθηνοτερη φετα πχ εχει ολοκληρα ευρω παραπανω.
Το ιδιο σε πολλα αλλα προιοντα,παντα Ελληνικότατα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#408313 Είναι θέμα χρόνου να κυκλοφορούμε με τις σακούλες μας. Και πολύ έχουμε αργήσει.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#408314 Ποιος πίεσε τον Έλληνα παραγωγό να πουλάει σε ξεφτίλα τιμή στα lidl? Κάτι Έλληνες κανονιερηδες σουπερμαρκεταδες μάλλον! Επίσης περπάτησαν πολύ καλύτερα όταν μπήκαν αρκετά ποιοτικά ελληνικά προϊόντα και όχι το γερμανικό σκουπιδαριο. Και δε κοιτάνε και την απόδειξη τρεις φορές σε περίπτωση αλλαγής ακριβού προϊόντος. Το πολύ κακό είναι τα part time που προλαμβάνουν τα οποία βέβαια τα πληρώνουν κανονικότατα αλλά δυστυχώς είναι part

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
italakias έγραψε:Eμενα αυτο μου την δινει στα νευρα.
Θα κανω ψωνια 100 ευρω λεμε και θα μου χρεωσεις την σακουλα;
Οχι ρε |λογοκρισία|,θα παω αλλου να ψωνισω.

Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις. Τώρα θα γίνεις "Ευρωπέος" θες δεν δες... :lol:

Τέλος οι δωρεάν σακούλες στα σούπερ μάρκετ

Να δω πως θα πετάτε τα σκουπίδια τώρα... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#408318 #Grexit.

< >
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
dimviii έγραψε:εάν εχεις πληρωσει την Ελληνικη φετα 1 κιλο συσκευασμενη σε αλμη 8 ευρω, δεν εισαι και τοσο μαλακας εάν πληρωσεις 4 λεπτα μια σακουλα,οταν σε αλλα σμ η φθηνοτερη φετα πχ εχει ολοκληρα ευρω παραπανω.

Φανταζομαι δεν ειναι της ιδιας επωνυμίας και να εχουν τοσο διαφορα στην τιμη
Παντως η φετα Δωδωνη καπου στα 9 ή 9,5€ εχει σε αλμη σε άλλα ΣΜ
Στο Lidl υπαρχει?
Επισης εχω ακουσει για προβληματικα προιοντα που εχουν βρει κατα καιρους στο εν λογω ΣΜ
Οποτε παιρνεις κατι πιο φθηνα , αλλά αμφιβολης ποιοτητας
Ζημαρικα Ελληνικα εχει ?
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#408321 Εδώ Γιάννενα τουλάχιστον, έχει Δωδώνη συσκευασμενη στα 400γρ με τιμή γύρω στα 9 το κιλό. Έχει επίσης συσκευασμενη φέτα δικιά του παραγωγής Καραλη

< >
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#408323 9€ τα 400gr ??
Οι αλλοι ποσο την εχουν?
ΚΑπου εκει εχουν το 1 κιλο νομιζω
Άβαταρ μέλους
By dimviii
alexandros.K έγραψε:
dimviii έγραψε:εάν εχεις πληρωσει την Ελληνικη φετα 1 κιλο συσκευασμενη σε αλμη 8 ευρω, δεν εισαι και τοσο μαλακας εάν πληρωσεις 4 λεπτα μια σακουλα,οταν σε αλλα σμ η φθηνοτερη φετα πχ εχει ολοκληρα ευρω παραπανω.

Φανταζομαι δεν ειναι της ιδιας επωνυμίας και να εχουν τοσο διαφορα στην τιμη
Παντως η φετα Δωδωνη καπου στα 9 ή 9,5€ εχει σε αλμη σε άλλα ΣΜ
Στο Lidl υπαρχει?
Επισης εχω ακουσει για προβληματικα προιοντα που εχουν βρει κατα καιρους στο εν λογω ΣΜ
Οποτε παιρνεις κατι πιο φθηνα , αλλά αμφιβολης ποιοτητας
Ζημαρικα Ελληνικα εχει ?

όχι δεν εχει Δωδωνη,εχει άλλη μαρκα Ελληνικη φετα 15-20% φθηνοτερη.Αμφιβολου ποιοτητας η Γαλπο σε συγκριση με τη Δωδωνη? Γιατι?
προβλήματα εχουν όλα τα σμ με ανακλησεις.
Ναι βγαζει προσφορα μελισσα μακαρονια με 55 λεπτα,Κανενα άλλο σμ δεν τα βγαζει τα μελισσα με αυτή τη τιμη ,ακομα και οταν όταν τα εχουν σε προσφορα.
Εχει και δικα του με 45 λεπτα το πακετο,και βγαζει προσφορα 1,2 κιλα μακαρονια με 85 λεπτα.
Όπως σου ειπα επιλεγεις κωδικούς που σου κανουν σε τιμη/ποιοτητα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#408326 Ο Σκλαβενιτης την εχει 10.5 το κιλο. Τα 400γρ 4.80

< >
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
dimviii έγραψε:όχι δεν εχει Δωδωνη,εχει άλλη μαρκα Ελληνικη φετα 15-20% φθηνοτερη.Αμφιβολου ποιοτητας η Γαλπο σε συγκριση με τη Δωδωνη? Γιατι?
Ναι βγαζει προσφορα μελισσα μακαρονια με 55 λεπτα,Κανενα άλλο σμ δεν τα βγαζει τα μελισσα με αυτή τη τιμη ,ακομα και οταν όταν τα εχουν σε προσφορα.
Εχει και δικα του με 45 λεπτα το πακετο,και βγαζει προσφορα 1,2 κιλα μακαρονια με 85 λεπτα.

Δεν την ξερω την Γαλπο , Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλη η συγκεκριμένη. Μιλησα για "ανακλήσεις " προϊόντων που μονο για τα Lidl εχω ακουσει. Δλδ τα εχουν μονο τα lidl, αρα υποθετω δεν ειναι τοσο ποιοτικα
Για την Δωδωνη πχ , δεν εχω ακουσει ποτε για ανάκληση προϊόντος
Άβαταρ μέλους
By belgarion
alexandros.K έγραψε:9€ τα 400gr ??
Οι αλλοι ποσο την εχουν?
ΚΑπου εκει εχουν το 1 κιλο νομιζω

9€ το κιλό έγραψα, όχι τα 400γρ. Η Γαλπο είναι παραγωγής Καραλη, από την Άρτα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
alexandros.K έγραψε:
dimviii έγραψε:όχι δεν εχει Δωδωνη,εχει άλλη μαρκα Ελληνικη φετα 15-20% φθηνοτερη.Αμφιβολου ποιοτητας η Γαλπο σε συγκριση με τη Δωδωνη? Γιατι?

Δεν την ξερω την Γαλπο , Δεν ειπα οτι δεν ειναι καλη η συγκεκριμένη. Μιλησα για "ανακλήσεις " προϊόντων που μονο για τα Lidl εχω ακουσει. Δλδ τα εχουν μονο τα lidl, αρα υποθετω δεν ειναι τοσο ποιοτικα
Για την Δωδωνη πχ , δεν εχω ακουσει ποτε για ανάκληση προϊόντος

ανακλησεις δεν εχει μονο το Λιδλ,εχουν ολοι.
Επειδή το εχει μονο το λιδλ δεν είναι και ποιοτικο,ειναι δικο σου αυθαιρετο συμπερασμα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
belgarion έγραψε: Η Γαλπο είναι παραγωγής Καραλη, από την Άρτα.

τα τυρια που εχουν όλα τα μεγαλα σμ δλδ(Σκλαβενίτης,Βασιλοπουλος),αλλα όταν φτιαχνει φετα για τα Λιδλ δεν είναι ποιοτικα γιατι τα εχει μονο το Λιδλ.