Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:Όταν θα σε περάσω με Giulia με ανάποδο με το ένα χέρι, τα λέμε. :s_bye

Δεν μπορείς! :rtfm:

Δεν βγαίνει το ESP! :rtfm: :rtfm: :rant: :rant: γαμώ το κουόρε σπορτίβο μου μέσα!!! :rant: :rant: Βγαίνει το esp στο Α1 1,6tdi και δεν βγαίνει στην Giulia! :rant: :rant: Πόσο μαλάκες! :rant:

Θα πας να κάνεις ανάποδο, θα αρχίσει η ηλεκτρονική |λογοκρισία| τα κρακ κρακ και στο τέλος θα βρίζεις όλους τους Ιταλούς, από τη Σικελία μέχρι τη λίμνη Κόμο. :rant:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#408180 Για ένα αναποδάκι γύρω από τον Τζι βγαίνει! :lol: Από ότι μου έλεγε ο ΜΓ του Drive, κρατάει ντριφτάκι με 1/4 ανάποδο, αλλά όχι παραπάνω. Πρέπει να βρω καμιά, αλλά δεν υπάρχει σε test drive. :rant:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#408187 Ε ναι, αυτό ενδιαφέρει το 97,7% των αγοραστών αυτοκινήτου Δία μου.Τα ανάποδα τιμόνια και τα οφ Πάλανς.Γι αυτό την βλέπεις την Άλφα Ρομέο (είπαμε,benchmark) να σαρώνει την αγορά. :s_laughat

Σιγά μην ΘΕΛΕΙ κανείς άνεση, πολυτέλεια και πριμιουμιλα.Οοοοοοχι, όλοι με το ποντίκι στο χερι για να παραγγειλουμε Άλφα.

:s_sarcastic :s_sarcastic

Δια πότε θα αγοράσεις Άλφα;; :lol:

Βολβαρα.Για τον πραγματικό οδηγό. :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#408211 Όσο πιάνουν τα χέρια του καθενός Τζι μου. Εσύ για παράδειγμα είσαι για Volvo SUV diesel μάλλον, λίγο χειρότερα από τη γιαγιά μου δηλαδή. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By g8777
#408214 Μωρέ άσε με εμένα, δεν έχω απαιτήσεις για ξεζαντωμα. Το θέμα είναι πόσοι είναι σαν εμένα και πόσοι είναι σαν εσένα στην αγορά.
Τι λες Δια; Θα καταφέρει να επιβιώσει η Volvo, οι Γερμανοί κλπ από τον Ιταλικό Οδοστρωτηρα;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
g8777 έγραψε:Ε ναι, αυτό ενδιαφέρει το 97,7% των αγοραστών αυτοκινήτου Δία μου.Τα ανάποδα τιμόνια και τα οφ Πάλανς.Γι αυτό την βλέπεις την Άλφα Ρομέο (είπαμε,benchmark) να σαρώνει την αγορά. :s_laughat

Σιγά μην ΘΕΛΕΙ κανείς άνεση, πολυτέλεια και πριμιουμιλα.Οοοοοοχι, όλοι με το ποντίκι στο χερι για να παραγγειλουμε Άλφα.

:s_sarcastic :s_sarcastic

Δια πότε θα αγοράσεις Άλφα;; :lol:

Βολβαρα.Για τον πραγματικό οδηγό. :inlove: :inlove:

Όταν έχεις τόση δύναμη στους πίσω τροχούς ένα ανάποδο σίγουρα θα θες να το κάνεις. :eat:
Άβαταρ μέλους
By markvag
panos2171 έγραψε:
Όταν έχεις τόση δύναμη στους πίσω τροχούς ένα ανάποδο σίγουρα θα θες να το κάνεις. :eat:

Καλά, εδώ που τα λέμε, ο g έχει ένα δίκιο... Το 99% των οδηγών, άμα τους τύχει να πετάξει λίγο κώλο το αμάξι, χέζονται πάνω τους... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Μωρέ άσε με εμένα, δεν έχω απαιτήσεις για ξεζαντωμα. Το θέμα είναι πόσοι είναι σαν εμένα και πόσοι είναι σαν εσένα στην αγορά.
Τι λες Δια; Θα καταφέρει να επιβιώσει η Volvo, οι Γερμανοί κλπ από τον Ιταλικό Οδοστρωτηρα;

Δεν είμαι λογιστάκος της κάθε αυτοκινητοβιομηχανίας για να με ενδιαφέρουν τα νούμερα ROI και Net Balance αγαπητέ μου, βενζινοαίματος είμαι. Η Volvo εξαγοράστηκε από τους Κινέζους και για αυτοί επιζεί, όπως επίσης η Alfa επιζεί επειδή την εξαγόρασε η FIAT. Ποσώς με ενδιαφέρουν όλα αυτά, τα προϊόντα με νοιάζουν μόνο. Σήμερα έχω BMW επειδή αυτή είχε τότε μόνο εξακύλινδρο πισωκίνητο με τέτοιο ζύγισμα, συμπεριφορά και επιδόσεις. Αύριο ελπίζω να έχω Alfa για τον ίδιο λόγο. :iconcool: Κι ας είμαι στην μειονότητα. Όσοι μπαίνουν μέσα δίπλα μου καταλαβαίνουν γιατί επέλεξα το κάθε αυτοκίνητο. Συνήθως ψυχασθενή με λένε, αλλά δεν έχει σημασία για μένα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#408239 Ακριβώς δια μου. ΓΙΑ ΣΈΝΑ. Το να αναγαγεις σε θεσφατο και 11η εντολή τις προσωπικές σου προτιμήσεις (που όπως σου επισημανα αφορούν πλέον μια ισχνη μειοψηφία του οδηγικου πληθυσμού) δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα αναγορευσουνε σε Ευαγγέλιο οι υπόλοιποι έτσι;
Και γιατί υποτιμάς τους "λογιστακους" ;
Φαντάζομαι κατανοείς ότι χωρίς αυτούς η αυτοκίνηση (ως ενασχόληση και εξέλιξη) θα ηταν προνόμιο ενός πολύ κλειστού κλαμπ οδηγών.
Άρα ξέχνα οοοοολα τα τεχνολογικά καλούδια που ήξερες, ξέχνα οοοοοοοολα τα συστήματα ασφαλείας, οοοοοοοοοολους τους αγώνες και το αγωνιστικό πεντιγκρι της φοραδας, βασικά ξέχνα τη Φοραδα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
markvag έγραψε:
panos2171 έγραψε:

Καλά, εδώ που τα λέμε, ο g έχει ένα δίκιο... Το 99% των οδηγών, άμα τους τύχει να πετάξει λίγο κώλο το αμάξι, χέζονται πάνω τους... :dizzy:

Aυτό δε σημαίνει όμως ότι ένα αυτοκίνητο τέτοιας κατηγορίας με έμφαση στη σπορ οδήγηση να μην μπορεί να πάει με το πλάι σε κάποιο βαθμό.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#408244 Οι λογιστάκοι υπάρχουν απλά για να κάνουν μια συγκεκριμένη δουλειά Τζιάκο μου. Την δημιουργία την κάνουν οι τρελαμένοι οραματιστές και κυρίως οι μηχανολόγοι. Από εκεί και πέρα, προφανώς μιλάμε επί προσωπικού. δεν εκπροσωπώ κανέναν άλλον. Αλλά σε φόρουμ με petrolheads θέλω να πιστεύω ότι μετράνε πιο σοβαρά πράγματα από το ηχοσύστημα και τα πλαστικούλια...
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
Zeus έγραψε:52K το D4 awd momentum, 62K το D5 awd inscription

Α καλα. :( :lipsealed:
Φαντασου το Τ6 ποσο θα παει δλδ...κριμα τα ανεβασανε πολυ ψηλα.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
markvag έγραψε:
panos2171 έγραψε:

Για να μην σου πω ότι και το 90+% όσων γράφουν εδώ εάν πετούσε κώλο θα αγόραζαν οικόπεδο.
Σουμαχεράκια μου εσείς :inlove:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#408257 Εγω επειδη ειμαι κουλος αγορασα rear biased τετρακίνητο. Παντως μεταξυ suv και suv, stelvio και xc60, μαλλον Σουηδο θα επελεγα λογω hybrid.

< >
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#408266 Κι εγώ Σουηδό λόγω εμφάνισης. Ειδικά στο εσωτερικό.

< >