Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
egobrain έγραψε:Η δημοκρατια της μακεδονιας με γεωγραφικο προζδιορισμο

Καλα, αφου την αναγνώρισες κιολας πάρε τηλέφωνο τον Σαμαρά να μην παιδευεται αδικα ο ανθρωπος :lol:

ps: Ο γεωγραφικός προσδιορισμός με αυτό το ονομα αφορά εμάς και ΟΧΙ εσας. Ουδεμία σχέση έχουν οι σλαβόφωνοι με τετοιους προσδιορισμους...
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#40507 πραγματι ο μεγιστος ακροδεξιος στοκος σαμαρας που μετα την δοϊρανη βλεπει καταρρακτες (δεν βλεπεις την λιμνη, ολοκληρη λιμνη δεν την βλεπεις ρε Πανο;!) θα ειναι γεματος αυτια λολ

το ΥΓ σου δεν το καταλαβα. ποιοι ειμαστε εσεις και ποιοι εισαστε εμεις;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#40523 Φωτο από το χθεσινό ατύχημα στο Trois...

Κατάρρευση ψευδοροφής σε νυχτερινό κέντρο με τραυματίες

Εικόνα

http://www.firefighters.gr/2014/11/19/k ... ravmaties/
Άβαταρ μέλους
By drdino
mirage έγραψε:Η Βορεια Μακεδονια ποια ειναι;
Ευχαριστώ

Sent from Corsair's brick

Ή Νότια Σερβία, ακόμα περισσότερο ψαγμένος κι αντικομφορμιστικος προσδιορισμός. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#40567 διοτι απαξ και 'γινες αντικομφορμιζτηζ, παει, τελειωσες, δεν υφισταται προσωπικοτητα! και γαμω αντιληπτικη/διακριτικη ικανοτητα λολ
Άβαταρ μέλους
By drdino
#40613 Όχι αναγκαστικά, πάντως είναι σίγουρα ρηξικέλευθο να χρησιμοποιείς στην ίδια πρόταση το όνομα μιας χώρας και τον "γεωγραφικό προσδιορισμό" για την άλλη. :lol:
Σημ.:γενικά δεν με καίει ιδιαίτερα το τι κάνει το Φυρομ, αλλά μου άρεσε ο τρόπος που το έθεσες.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#40631 Το τοπικ έχει γίνει τόσο αντικομφορμιστικό, που προτείνω να μιλάμε γιατί το γράψιμο είναι αρτηριοσκληρωτικό και κατάλοιπο κοινωνικών ασθενειών του παρελθόντος.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
drdino έγραψε:Όχι αναγκαστικά, πάντως είναι σίγουρα ρηξικέλευθο να χρησιμοποιείς στην ίδια πρόταση το όνομα μιας χώρας και τον "γεωγραφικό προσδιορισμό" για την άλλη. :lol:
Σημ.:γενικά δεν με καίει ιδιαίτερα το τι κάνει το Φυρομ, αλλά μου άρεσε ο τρόπος που το έθεσες.

δεν μου ηταν ακριβως κατανοητη η πρωτη σου προταση.
αυτο που απλα εκρινα παραπανω ειναι η ελλιπης σου ικανοτητα αντιληψης του αλλου που (μου) επιδεικνυουν οι ειρωνικοι σου χαρακτηρισμοι -μιας και δεν ηταν η πρωτη φορα που με σχολιαζεις μ' αυτο το υφος.

(παρεμπ, το βορεια μακεδονια ειχε προταθει το 1992 νοιμζω)
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
egobrain έγραψε:
drdino έγραψε:Όχι αναγκαστικά, πάντως είναι σίγουρα ρηξικέλευθο να χρησιμοποιείς στην ίδια πρόταση το όνομα μιας χώρας και τον "γεωγραφικό προσδιορισμό" για την άλλη. :lol:

δεν μου ηταν ακριβως κατανοητη η πρωτη σου προταση.
αυτο που απλα εκρινα παραπανω ειναι η ελλιπης σου ικανοτητα αντιληψης του αλλου που (μου) επιδεικνυουν οι ειρωνικοι σου χαρακτηρισμοι -μιας και δεν ηταν η πρωτη φορα που με σχολιαζεις μ' αυτο το υφος.

(παρεμπ, το βορεια μακεδονια ειχε προταθει το 1992 νοιμζω)

γνωστος γαλατιστας ο drdino απο τον καιρο των αψιμαχιων μεταξυ Δοιρανης Λαχανα Λιτοχωρου.

1992 :hmmm: :hmmm: μητσοτακικος, θα πρεπε να ειχε χαθει αυτο στη ληθη της ιστοριας.

Βορεια Μακεδονια οπως λεμε Ανατολικη Παλαιστινη :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By corsair
socratesn έγραψε:Γελια στον Οασθ απο αεροδρομιο..Ελεγχος και τσαμπουκαδες απο τον Οδηγο..Οτι να ναι...

χαχα
Άβαταρ μέλους
By socratesn
corsair έγραψε:
socratesn έγραψε:Γελια στον Οασθ απο αεροδρομιο..Ελεγχος και τσαμπουκαδες απο τον Οδηγο..Οτι να ναι...

χαχα

Ότι?
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#40797 Δηλαδή τώρα για να πας αεροδρόμιο και δεν είσαι από κέντρο θες 3 εύρω με τον σούπερ ΟΑΣΘ.;;